himedia 900b αποριες

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους απεκτησα προσφατα τον himedi 900b...και εχω προς το παρον 3 αποριες...1.πως μπορω να δω τον σκληρο δισκο του mac μου που ειναι σε αλλο δωματιο...εκτο σαλονιου.....2.αν μπορω να κανω copy paste..καποιες ταινιες απο τον mac στον himedia απευθειας...3.εχω πολλες ταινιες συνεδεμενες σε σκληρο εξωτερικο στον himedia αλλα και ταινιες σε εσωτερικο σκληρο μεσα στον himedia αλλα δεν εχουν οι περισσοτερες τα εξωφυλλα για να τα βλεπω παραπλησια στο movies library....μπορω να τα κατεβασω κατευθειαν απο το himedia? η οχι και πρεπει να το κανω manual?...ευχαριστω πολυ και περιμενω τα φωτα σας.

Reaction score
1.460
Απάντηση: himedia 900b αποριες

Δες το video:

Last edited by a moderator:

Reaction score
0

σ'ευχαριστω φιλε μου το κοιταω τωρα και θα σου πω

Reaction score
0

ωραια το ενεργοποιησα στο mac .πως μπορω τωρα να δω τα αρχεια του mac στο himedia? τι ακριβως παταω στον himedia?

Reaction score
1.460

Το himedia δεν το έχω.Λογικά θα έχει επιλογές για network,smb κλπ Εκεί θα πας και θα πρέπει να δεις τους folders που μοιράζεις από το mac.

Reaction score
0

κατι βρηκα..λοιπον μου ζητα net user id και net password..ποια ακριβως ειναι αυτα?

Reaction score
0

ναι μπηκα στον file manager αλλα μου ζητα net user id και net password δε ξερω ποια ειναι αυτα

Reaction score
1.460

Στα preferences/Accounts στο mac θα τσεκάρεις το allow guests to connect to shared folders.

Reaction score
0

ωραια το εκανα μολις αλλα παλι δε μπορω να παρακαμψω το net user id και το net password δε με αφηνει να μπω μου λεει συνεχως log on fail

Reaction score
1.460

net user id θα βάλεις Guest ή guest και net password θα το αφήσεις κενό,δε θα βάλεις τίποτα!

Reaction score
0

φιλε μου αυτο ακριβως κανω μου λεει fail...κανω τις συγκεκριμενες κινησεις...με τη σειρα...file manager-μετα μου εχει επιλογες usb,network,upnp.nfs,πατω network μετα μου εχει δυο επιλογες...my shortcuts και workgroup μπαινω στο workgroup και μου εχει παλι δυο επιλογες imac και local host.μπαινω στον imac και βλεπω το ονομα μου οπως το εχω στον imac κολλητα με το public folder μολις παταω αυτο τοτε μου ζηταει το net user id και το net password.

Reaction score
1.460

Μπορείς να βάλεις ένα screen από το system preferences sharing folders ώστε να δω τι δικαιώματα έχεις στο public folder?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito