himedia 900b αποριες

Reaction score
1.460
Απάντηση: himedia 900b αποριες

Δες το video.Θα κάνεις το 2ο tip που έχει και μετά την φωτό θα την ανεβάσεις σε κάποιο image host (photobucket κλπ) και θα μου βάλεις το link στο επόμενο μήνυμα.

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.460

Στο επόμενο μήνυμα πριν πατήσεις υποβολή,θα πατήσεις επεξεργαστής κειμένου και κατόπιν θα επιλέξεις το εικονίδιο με το συνδετήρα (Συννημένα Αρχεία).Θα σου ανοίξει ένα παράθυρο για να κάνεις upload τη φωτό στο μήνυμα,σαν συννημένο.

Reaction score
1.460

Τις ταινίες τις έχεις στο φάκελλο sites?Αν τις έχεις στο public folder,κλικ εκεί και ξαναπάρε φωτό,για να δω τα δικαιώματα που έχεις δώσει

Reaction score
0

το φακελλο sites τον εβαλα τυχαια..τις ταινιες τις εχω σε εξωτερικο σκληρο συνεδεμενο στον mac

Reaction score
1.460

Πρέπει να βάλεις στα file sharing του mac και τον εξωτερικό σκληρό σου.Αλλιώς πως θα το δει ο himedia?Πάτα στα file sharing +και βάλε τον εξωτερικό σκληρό.

Reaction score
0

ok τα ειδε ολα σ'ευχαριστω παρα πολυ ειμαι πρωταρης σε αυτα..δοκιμασα να βαλω ταινια απο τον mac αλλα κανει πολλα κοψιματα στη θεαση φταιει το δικτυο δε ξερω αν εχει σχεση το ταυτοχρονο download που κανω...το σταματησα...παντως ολες οι ταινιες παιζουν αλλα με κοψιματα (διακοπες)

Reaction score
1.460

Το himedia και το mac πως συνδέονται στο home network?Με καλώδιο ethernet στο router ή με wifi?Το home sharing δεν έχει καμία σχέση με το download που κάνεις από το internet και δεν το επηρεάζει καθόλου.Ξεκίνα να κατεβάζεις πάλι!
Και τέλος τι router έχεις?

Reaction score
0

μη σε ταλαιπωρω αλλο ειναι και αργα παντως σε ευχαριστω παααρα πολυ..εχω καποιες αποριες ακομα οσο αφορα το copy paste απο τον mac στο himedia αν γινεται φυσικα..και με ενα ασυρματο πληκτρολογιο-ποντικι το logiteck k-400 to opoio δε γραφει στη μπαρα του search sto google στον himedia-βγαζει απαγορευτικο...και παλι ευχαριστω

Reaction score
1.460

Αν είναι και τα 2 με wifi σίγουρα θα έχεις πρόβλημα σε βαριά αρχεία,αφού το us robotics δεν υποστηρίζει N wifi.Ενα από τα 2 θα πρέπει να το συνδέσεις κατευθείαν στο router ή καλύτερα και τα 2 αν γίνεται.
Επίσης για θέματα που αφορούν mac,ipad,iphone κλπ έχουμε το iCorner θα μπορούμε να τα λέμε εκεί πιο καλά σε ότι αφορά το mac!:126:

Copy από το mac στο himedia γίνεται.Στο himedia θα επιλέξεις στα settings Nas Server στο ON.Κάπως έτσι πρέπει να το έχει.Μετά από μερικά λεπτά θα δεις το εικονίδιο του himedia στο Network στο imac.Σαν δικτυακό σκληρό δίσκο δηλαδή.Θα κάνεις διπλό κλικ για να συνδεθείς και στη συνέχεια θα μεταφέρεις τα αρχεία που θέλεις από το mac στο himedia.Μιας και τα 2 συνδέονται ασύρματα στο δίκτυο θα σου πάρει ώρα για τη μεταφορά,ειδικά αν έχεις πολλά και μεγάλα αρχεία,οπότε υπομονή!

Reaction score
1.460

Τώρα είδα τα νέα σου μηνύματα και θυμήθηκα ότι βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια το mac με το router και αλλού το himedia.Σε ασύρματο στα βαριά αρχεία θα έχεις πρόβλημα.Αν ήταν στο ίδιο δωμάτιο κάτι θα γινόταν σε 720p.

Reaction score
0

κοιτα το mac μονο ειναι επανω στο ρουτερ με ethernet το himedia ειναι στο σαλονι οποτε μαλλον δε γινεται να το συνδεσω και αυτο...το n wi-fi τι ειναι? λες να αλλαξω ρουτερ να ειμαι πιο ησυχος?θα μου λυσει το προβλημα το royter με n w-fi?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.366
Members
38.690
Νεότερο μέλος
s channel