himedia 900b αποριες

Reaction score
0
Απάντηση: himedia 900b αποριες

ειναι και θεμα player λες? με ενα α-300 pop corn ας πουμε δε θα ειχα προβλημα?

Reaction score
1.460

Αν αλλάξεις το router πάρε κάποιο που να έχει ισχυρό σήμα στο ασύρματο και WiFi N που είναι για μεγαλύτερες ταχύτητες.Θα είναι καλύτερα σίγουρα,αλλά σε 720p και 1080p θα έχεις προβλήματα.Αν ήταν όλα στο ίδιο δωμάτιο θα ήταν ok!Υπάρχει και η λύση homeplug - Powerline.Θα σου πρότεινα σε αυτή την περίπτωση http://www.skroutz.gr/s/322157/Western-Digital-WD-Livewire.html ώστε να μπορείς να συνδέσεις μέχρι 7 συσκευές επάνω του.Θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε wifi και θα βλέπεις τις ταινίες σου άνετα.Θέλει όμως να έχεις 1 πρίζα ελεύθερη στο σαλόνι και μια στο δωμάτιο με το router.Εν ανάγκη και σε απλά πολύμπριζα αν συνδεθούν θα κάνεις δουλειά.Δεν δουλεύουν όμως σε πολύμπριζα ασφαλείας!

Reaction score
1.460

Θέμα player δεν είναι σίγουρα.Θέμα wifi έιναι που μεσολαβούν τοίχοι και κόβουν.

Reaction score
0

δηλαδη απλως συνδεω ενα στον mac και ενα στο himedia και λες να ειμαι οκ? απλως τα βαζω στη πριζα?..δε κανω καποια συνδεσμολογια με mac και himedia?

Reaction score
1.460

Το ένα το συνδεεις στο himedia και το άλλο στο ρουτερ.Ο mac κανονικά στο router θα είναι συνδεδεμένος όπως και πριν!Το himedia θα συνδέεται πλέον ενσύρματα στο router σου μέσω του ηλεκτρικού δικτύου και όχι ασύρματα.Θα έχεις πολύ καλύτερες και σταθερές ταχύτητες.
Δοκιμασμένη λύση που την έχω χρόνια τώρα στο σπίτι μου.

Reaction score
1.460

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο φίλε μου!Πάω για ύπνο τώρα!:126:

Reaction score
0

καλησπερα...κανω αυτο που μου ειπες στα settings ωστε να μπορεσω να κανω copy paste απο τον mac στο himedia...κοιτα δεν εχει επιλογη nas server...πως αλλιως μπορει να λεγεται?

Reaction score
1.460

samba process δες.Το samba security μάλλον θα είναι για password,user id κλπ.Πες μου τι επιλογές έχει εκεί!

Reaction score
0

στο samba process εχει τις επιλογες on-off..το εβαλα στο on αλλα δεν ειδα τιποτα ακομα στο mac.

Reaction score
1.460

Πήγαινε finder/go/network και δες αν σου εμφανίζεται το himedia.Αν όχι περίμενε λίγα λεπτά και θα εμφανισθεί.Η κάνε restart το mac και θα τον δει μετά.

Reaction score
0

πηγα εκει που μου ειπες εκανα και restart δεν εχει δει κατι ακομα

Reaction score
0

ξεκινησα το copy paste σε ενα αρχειο 4.5 gb και λεει υπολοιπο 1.30 ωρες.

Reaction score
1.460

Σου είπα είναι αργό το wifi σου και είναι και σε μεγάλη απόσταση από το router ο himedia και επιπλέον μεσολαβούν και τοίχοι που κόβουν το σήμα.

Reaction score
0

οποτε λες να προχωρησω σε αγορα ενος wifi n router η σε δικτυακη γεφυρα οπως το western digital που μου εστειλες εχθες..πιο ειναι πιο σιγουρο και καλυτερο για επιλογη?

Reaction score
0

επισης η συνδεση μου οπως διαφιμιζει η forthnet 24αρα αλλα δεν εχω δει ποτε πανω απο 3....εχει σχεση και ο κομβος βεβαια.....λες να εχει σχεση και το ρουτερ μου με εβαλες σε σκεψεις τωρα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ