Για router πρέπει να βρεις κάποιο που να υποστηρίζει wifi N (που τα πιο πολλά πλέον το υποστηρίζουν) αλλά να έχει και ισχυρό σήμα.Ισχυρό σήμα από δική μου εμπειρία έχουν τα tp-link και τα belkin.Υπάρχουν κι άλλα βέβαια άλλα δεν έχω δοκιμάσει.Το homeplug είναι πιο καλό πάντως,έχει σταθερές ταχύτητες,τα wifi όχι έκτός αν είναι στα 3-4 μέτρα με το router και χωρίς τοίχους ενδιάμεσα.
Στην αρχή έτσι είναι όλοι αγχωνόμαστε με κάτι καινούριο.Δεν είναι τίποτα πάντως,μετά από λίγο διάστημα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Αν χρειαστείς κάποια άλλη βοήθεια πάντως μη διστάσεις,εδώ είμαστε!:126:
λες δηλαδη με καποιο πιο ισχυρο ρουτερ να εχω καλυτερες ταχυτητες οσο αφορα το ιντερνετ?...το homeplug εχει να κανει και αυτο οσον αφορα μονο τις ταχυτητες download?
Με άλλο router δε νομίζω να δεις αισθητά καλύτερες ταχύτητες στο internet,μάλλον είσαι μακριά από το dslam της περιοχής σου.Το homeplug θα σε βοηθήσει κυρίως να έχεις καλύτερες και πιο σταθερές ταχύτητες στο δίκτυο του σπιτιού,δηλ. να κάνεις copy αρχεία από το mac στο himedia,να βλέπεις ταινιές από το himedia που είναι στον σκληρό του mac κλπ.Οσο κατεβάζεις τώρα από το internet,με τις ίδιες ταχύτητες θα κατεβάζεις και με το homeplug.