himedia 900b αποριες

Reaction score
1.460
Απάντηση: himedia 900b αποριες

Καλύτερα το homeplug πάρε,που είναι πιο σταθερό.Το wifi ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε κόψει και να πρέπει να ξανακάνεις copy το αρχείο από την αρχή.

Reaction score
1.460

Δεν έχει σχέση πόσο συγχρονίζει η γραμμή του internet με το δίκτυο του σπιτιού.Το usr 9108 έχεις ή κάποιο άλλο?

Reaction score
0

παντως εχεις να μου προτεινεις και καποιο καλο και γρηγορο wifi n router?...αν και θα παω σε homeplug.

Reaction score
1.460

Για router πρέπει να βρεις κάποιο που να υποστηρίζει wifi N (που τα πιο πολλά πλέον το υποστηρίζουν) αλλά να έχει και ισχυρό σήμα.Ισχυρό σήμα από δική μου εμπειρία έχουν τα tp-link και τα belkin.Υπάρχουν κι άλλα βέβαια άλλα δεν έχω δοκιμάσει.Το homeplug είναι πιο καλό πάντως,έχει σταθερές ταχύτητες,τα wifi όχι έκτός αν είναι στα 3-4 μέτρα με το router και χωρίς τοίχους ενδιάμεσα.

Reaction score
0

σ'ευχαριστω παντως με βοηθησες παρα πολυ..και ειχα αγχωθει οπως παντα οταν παιρνω κατι καινουριο για set up.

Reaction score
1.460

Στην αρχή έτσι είναι όλοι αγχωνόμαστε με κάτι καινούριο.Δεν είναι τίποτα πάντως,μετά από λίγο διάστημα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Αν χρειαστείς κάποια άλλη βοήθεια πάντως μη διστάσεις,εδώ είμαστε!:126:

Reaction score
0

λες δηλαδη με καποιο πιο ισχυρο ρουτερ να εχω καλυτερες ταχυτητες οσο αφορα το ιντερνετ?...το homeplug εχει να κανει και αυτο οσον αφορα μονο τις ταχυτητες download?

Reaction score
1.460

Με άλλο router δε νομίζω να δεις αισθητά καλύτερες ταχύτητες στο internet,μάλλον είσαι μακριά από το dslam της περιοχής σου.Το homeplug θα σε βοηθήσει κυρίως να έχεις καλύτερες και πιο σταθερές ταχύτητες στο δίκτυο του σπιτιού,δηλ. να κάνεις copy αρχεία από το mac στο himedia,να βλέπεις ταινιές από το himedia που είναι στον σκληρό του mac κλπ.Οσο κατεβάζεις τώρα από το internet,με τις ίδιες ταχύτητες θα κατεβάζεις και με το homeplug.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.357
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis