HiMedia 900b με 3D ISO !

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
ε αντε πειτε καμια ιδεα ντε...

το πηρε κανεις??

εχει καποιος αλλος προβληματακια η μονο παλι εγω??

καμια ιδεα? καμια λυση?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
αφου ρε φιλε κλειδωνει σε 3d με ενα ISO ας που με που ειδα...κ με αλλα κλειδωνει αλλα υπο προυποθεσεις...

Reaction score
171
Απάντηση: Re: HiMedia 900b με 3D ISO !

ε αντε πειτε καμια ιδεα ντε...

το πηρε κανεις??

εχει καποιος αλλος προβληματακια η μονο παλι εγω??

καμια ιδεα? καμια λυση?
Την Κυριακή θα λυθούν πολλές απορίες γιατί θα γίνει στο 900 ''στρες τεστ''!
Κανόνισα με Λευτέρη & Ichaltou πρωινή συνάντηση με καφεδάκι, μελομακάρονα, κουραμπιεδάκια κλπ.
Θα δοκιμαστούν πάρα πολλά αρχεία μεταξύ των οποίων:

- 2D -> BR folder με εξωτερικούς υπότιτλους, BR .iso και εξωτερικούς .srt, MKV με HD Audio (Dolby True HD, DTS HD HR & MA), MKV με VC 1 codec,

- 3D -> BR .iso, 3D SBS και εμφάνιση εξωτερικών υποτίτλων

- BR streaming στο τοπικό δίκτυο (Win Vista, Win 7, network hdd)

Αν και τα είπαμε στο τηλέφωνο, αν σε παίρνει έρχεσαι..

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Κάποιες σύντομες εντυπώσεις από την πρωινή μας συνάντηση

1. το mp δεν μπορεί, ακόμα , να αναπαράγει απο δίκτυο bd rips, τα καταφέρνει σε 1080 αλλά σε μεγάλα αρχεία δεν...

2. ενημερωμένο με το προ-τελευταίο firmware παίζει κανονικά 3D ISO, από εξωτερικό δίσκο, με πολύ καλή ποιότητα αναπαραγωγής. Είναι profile 1 οπότε δεν παίζει μενού αλλά αρχίζει απευθείας την ταινία. Δοκιμάσαμε αρχείο που έχει έκδοση και 2D αλλά κάπου τα έμπλεξε.

3. Η εικόνα του είναι καλή σε τηλεόραση 55 ιντσών, στις πολλές ίντσες του προβολέα δεν με εντυπωσίασε, νομίζω το πέπλο που είχαν τα realtek δεν έχει εξαφανιστεί. Μου άρεσε περισσότερο στο 3d παρά στο 2d.

Τελικά, έχοντας υπόψιν και τις βελτιώσεις απο τις αναβαθμίσεις που συνεχώς γίνονται, αποτελεί μια πολύ τίμια επιλογή, ειδικά το 900α χωρίς τον εσωτερικό σκληρό στο 125 ευρώ είναι κελεπούρι.

Reaction score
1.460
Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

Τίποτα φωτογραφίες με το μενού του κλπ δεν πήρατε?
Βάλτε τις να δούμε κι εμείς!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
δεν έχω φωτό αλλά καθώς έχω παραγγείλει για φίλο το 900α θα το κρατήσω μια ημέρα και θα κάνουμε μεγάλη παρουσίαση.

Reaction score
1.460

δεν έχω φωτό αλλά καθώς έχω παραγγείλει για φίλο το 900α θα το κρατήσω μια ημέρα και θα κάνουμε μεγάλη παρουσίαση.
Είσαι ωραίος!!!

Reaction score
171

Φωτογραφίες δεν υπάρχουν γιατί δεν προλάβαμε να το σκεφτούμε!
Αν και ασχοληθήκαμε μαζί του σχεδόν 4 ώρες, δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση του.
Μας διέφυγε η πολύ χρήσιμη δοκιμή σε αναπαραγωγή BR-folder με εξωτερικούς υπότιτλους. Divx, DVD rip & iso, φωτογραφίες, Android, αναπαραγωγή από εσωτερικό σκληρό (δεν είχε), δεν προλάβαμε να δοκιμάσουμε όπως και μεγάλο μέρος μουσικών αρχείων.

Η ετυμηγορία είναι ομόφωνη. Αριστο player στην κατηγορία τιμής που κινείται, υπό την έννοια ότι αξίζει τα χρήματα του, ειδικά το 900Α. (βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός)

Δικτυακά, έπαιξε άνετα 720p & 1080p, απέτυχε όμως πλήρως στην αναπαραγωγή bluray. (κολλήματα που δεν επιτρέπουν θέαση)
Κατά τ' άλλα, από εξωτερικό δίσκο απέδωσε πολύ καλά. Σε 3D ISO έπαιξε χωρίς πρόβλημα το Avatar της panasonic (βαρύ αρχείο), Rio, Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, με μόνο ψεγάδι έναν ελαφρύ αποσυχρονισμό των υποτίτλων.
Επαιξε 3D SBS (side by side), δεν προσάρμοσε αυτόματα srt υπότιτλους, θέλουν "φτιάξιμο" με το 3D Subtitler σε μορφή sub/idx.
Είδε δίκτυο άνετα (workgroup) χωρίς καμία περαιτέρω ρύθμιση και προσπέλασε όλους τους κοινόχρηστους φακέλους.

Εχει τα θεματάκια του στο λογισμικό, αλλά ζεις άνετα μαζί του.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
τελικα ειναι γραφτο της μοιρας μου να εχω προβληματα με τα μηχανακια....

εχω καταληξει πιο συγκεκριμενα στο προβλημα, το οποιο ειναι σπασιματα συνεχεια στην εικονα κ δεν παιζει ο ηχος σε 3D ταινιες μονο.

λοιπον οταν η μπαντα ειναι DTS HD MA μονο τοτε κανει κολπα.
αν το γυρισω σε DD / DTS απλο ολα νερακι.

κλειδωνει κανονικα σε 3d με ηχο κανονικα ολα καλα.

αν παω στις ρυθμισεις κ βαλω 5,1 αντι του 7,1 , δηλαδη δει dTS απλο κι οχι HD ΜΑ ολα καλα.

αντε τωρα να βρω τι μπορει να ναι κ τι φταιει κ πως θ ακουσω σωστα....

υπ οψιν πως εβαλα κ το τελευταιο custom firmware.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810
Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

Γιάννη, να σου προτείνω κάτι, κι ας είναι και μλκία. Δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο high speed HDMI, μήπως το συγκεκριμένο δεν μπορεί να περάσει τόσα δεδομένα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
αφου κλειδωνει σε 3d κανονικα.
κατ αρχην λες απο το player στον ενισχυτη λογικα? η απο τον ενισχυτη στον προβολεα που παει μονο εικονα?

(αυτο σκεφτομαι εδω κ καιρο)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
δεν παιζω ποτε απο δικτυο Λευτερη.
μονο απο usb και απο τον εσωτερικο δισκο του.

παντως κλειδωνει κανονικα σε 3d , παντα.

απλα οταν εχει η ταινια DTS HD MA κλπ , μονο τοτε, κανει τα κολπα του.

οταν ειναι stereo η dd η dts απλο ολα καλα.

καλωδιο εχω ενα της Wireworld, περσυ το χα παρει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.307
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC