HiMedia 900b με 3D ISO !

Reaction score
0
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Πρόκειται να πάω Λονδίνο και έχω αποφασίσει να αγοράσω το himedia 900B, αν το βρω σε καλύτερη τιμή από ότι στην Ελλάδα. Πρέπει να προσέξω κάτι? Δεν θα έχει κάποια ασυμβατότητα στην Ελλάδα, εννοώ με υποτιτλους ή οτιδήποτε άλλο? Επίσης μήπως ξέρει κανένας, κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί στο Λονδίνο που να το πουλάει?
Τέλος να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι δίσκο παίρνει το himedia 900b? έψαξα για προδιαγραφές αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Reaction score
1.460
Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

Με το firmware δε θα έχεις κανένα πρόβλημα,κοινό για όλες τις χώρες είναι.Μάλλον θα χρειαστείς εδώ να πάρεις κάποιον αντάπτορα για την πρίζα του ρεύματος περίπου στα 2 ευρώ.Στην Αγγλία έχουν άλλου τύπου πρίζες.Σκληρό δίσκο οποιοσδήποτε Sata 3.5" θα δουλεύει.Προτίμησε κάποιον green power καλύτερα για λιγότερη κατανάλωση και πιο αθόρυβο.Για μαγαζί δεν ξέρω να σου πω κάποιο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

ευχαριστώ. Μπορώ δηλαδή να βάλω μεγάλης χωρητικότητας δίσκο,όπως έναν 3TB Sata 3.5'', δεν θα έχει πρόβλημα?

Με το firmware δε θα έχεις κανένα πρόβλημα,κοινό για όλες τις χώρες είναι.Μάλλον θα χρειαστείς εδώ να πάρεις κάποιον αντάπτορα για την πρίζα του ρεύματος περίπου στα 2 ευρώ.Στην Αγγλία έχουν άλλου τύπου πρίζες.Σκληρό δίσκο οποιοσδήποτε Sata 3.5" θα δουλεύει.Προτίμησε κάποιον green power καλύτερα για λιγότερη κατανάλωση και πιο αθόρυβο.Για μαγαζί δεν ξέρω να σου πω κάποιο.

Reaction score
7
Καλησπέρα. Ποια είναι η διαφορα μεταξύ 900Α,900Β και 900C? Με ενδιαφερει να δω 3d bluray iso με ελληνικους υπότιτλους σε 3D. Αν δεν έχει το iso ελληνικούς υπότιτλους μπορουμε να βαλουμε εξωτερικους ελληνικους και να παιξει σε 3d ο υποτιτλος?

L

LLLEFTERIS

Guest

Το Α δεν περνει σκληρο μεσα δεν εχει στανταρ wifi και δεν εχει οθονη σε σχεση με το Β και το C εχει οτι εχει το Β αλλα εχει δυο εξοδους HDMI

Τωρα για υποτιτλους αν και εχω το Β δεν το εχω δει σε 3D γιατι δεν εχω παρει ακομα γυαλια για την 50GT30 που εχω.

L

LLLEFTERIS

Guest

Αυτο που ειδα με τους υποτιτλους ειναι οτι περνει εξωτερικους αρκει να ειναι στον ιδιο φακελο και με το ιδιο ονομα.
Αν ομως βαλω μια ταινια sbs και πατησω το 3D στην τηλεοραση τοτε μου τους σπαει σε δυο κομματια.
Αλλα αν δεν πατησω το 3D στην τηλεοραση και πατησω το menu στο control του 900Β και πατησω 3D side by side μου διχνει την ταινια κανονικα 3D και τους υποτιτλους κανονικα με εφε 3D αλλα χωρις να θελω να σας παρω στον λαιμο μου γιατι δεν εχω γυαλια για να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα.

Reaction score
0

απο που μπορουμε στην Ελλαδα να αγορασουμε καποιο απο τα μοντελα του???

Reaction score
0

Εγω εχω το 900Α αγορασμενο απο Ελλαδα απο το multirama και με wifi

Reaction score
1

Το 900A έχει σταματήσει να εισάγεται. Ο αντικαταστάτης του είναι το 910A.

L

LLLEFTERIS

Guest

Ναι μου το εφερε φιλος ωραια ολα αυτα που εχει αλλα σε σχεση με το Dune MAX που εχω σε ποιοτητα εικονας χανει με τα χερια κατω.

Ειχα σκοπο να δωσω το Dune και να το παρω λογω οτι εχει 2 hdmi και ετσι δεν θελει καινουριο AV για να δεις 3D αλλα μετα την διαπιστωση οτι η εικονα ειναι κατωτερη αλλαξα γνωμη συν οτι οι περισσοτερες ταινιες που βλεπω δεν ειναι 3D.

Ετσι για μενα δεν αξιζε η αλλαγη για μια 3D ταινια στις 10 που βλεπω να πεσω σε ποιοτητα.

Ειχα και το 900B που και αυτο την ιδια εικονα εχει απλα ειχα την ελπιδα οτι το 900C θα ηταν καλυτερο.

Reaction score
0

Καλημερα σε ολους..
Ειμαι κατοχος του 900Α..συνδεδεμενο σε wifi..Εχω το εξης θεμα...Καταρχην του περασα το τελευταιο firmware (μαιος 2012).Εχω παρει το rii mini wireless πληκτρολογιο. Οταν μπαινω στον browser,δε μου βγαζει τη μπαρα οπως εχει στα κανονικα pc αλλα με βαζει να πληκτρολογησω σ'ενα μεγαλο τετραγωνο που εχει μεσα ολο το αγγλικο αλφαβητο,ενω ο κερσορας αναβοσβηνει κανονικα ...και δευτερον απο τις εφαρμογες του ενω ολα τα βιντεο του youtube τα παιζει κανονικα..αλλα οταν μπαινω στον browser του και συγκεκριμενα και στο youtube k dailymotion και οτι αλλα βιντεο προσπαθησα να δω , μου βγαζει μια σημειωση οτι λειπει το αρχειο plug in και δεν παιζει κανενα βιντεο...Τι μπορω να κανω γι αυτο?
Ευχαριστω

Reaction score
0

Δεν γνωριζω εαν καποιος αλλος αντιμετωπιζει το εξης:
Οταν παρακολουθει μια ταινια iso 3D ο εξωτερικος srt υποτιτλος να ειναι flat και οχι προβολικος, κανοντας την θεαση κουραστικη λογω κακου εστιασμου των ματιων.
Η λυση βρεθηκε τυχαια, αλλαξτε κατα την αναπαραγωγη σε εναν απο τους ενσωματωμενους υποτιτλους και ξαναγυριστε παλι στον srt. Αυτος εχει γινει πλεον προβολικος και μαλιστα μετακινουμενος. Οταν η ταινια εχει βαθος μετακινειται προς τα πισω, και οταν εχει προβολη μετακινειται προς τα εμπρος. Σε καθε περιπτωση ειναι μπροστα απο την εικονα, πιο ευαναγνωστος απο πριν και πολυ πιο ξεκουραστος.
Εμενα εχει ενα αλλο θεμα με τους υποτιτλους...
Τους εξωτερικους σε srt τους παιζει κανονικα ενω τους ενσωματωμενους ελληνικους τους δειχνει σουαχιλι.....
Καμια ιδεα????

Reaction score
0

Το βρήκα......
Αλλαξα στις ρυθμισεις των υποτιτλων απο Greek σε Unicode και επαιξαν κανονικα....

Reaction score
12

μια ερωτηση κ απο εμενα γιατι λογικα θα αγορασω ενα εκ των himedia 910a η 900b. Μετατρεπουν αυτοματα τους srt υποτιτλους σε καταλληλη μορφη για ταινιες sbs mkv και παιζουν εξωτερικους srt σε bd iso και 3d bd iso???

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.307
Members
38.680