Απάντηση: HIS MASTER'S VOICE. Vintage system from ‘80s!
Πότε το πήρες μπρε... καλορίζικος Μάνο...:105: :146:![]()
πάρε νάχεις
Πότε το πήρες μπρε... καλορίζικος Μάνο...:105: :146:![]()
πάρε νάχεις
Ακουμε βρε......εσενα βλεπεις οι κορες μεγαλωσαν και τωρα γυρνας δεξια και αριστερα........κρυφοπικαπακια!!!!!!!!!:135::135:Μεράκι.....λέξη που περιγράφει άριστα τον οικοδεσπότη.
Η Ακρόπολη....JVC TT 81....είναι χάρμα ειδέσθαι . Σου κλέβει την καρδιά και σε βάζει σε σκέψεις.......
Η παρέα ,με τον gkontoletas να αναλογοαλοιθωρίζει:139:, και τον guest star παρόντα,είχε το γνωστό κέφι.
Ο ηχος στημένος για ροκιές .Επιθυμία του Βασίλη και απόλαυση των αγαπημένων του μουσικών.
δεν διεκδικεί τον απόλυτο ήχο,τον πιουρίστικο,τον monitor.Ακούει αυτά που θέλει όπως θέλει.Ευτυχής άνθρωπος δηλαδή.
Μετά φάγαμε.......τα γνωστά χοληστερινούχα κάπου στον Αγιο Δημήτριο στην ΜΑρουΣΑ.
Και ζήσαμε εμείς καλά και εσείς ,που δεν ήρθατε,χειρότερα..
Ακούτε Βλάση και Geovaz :201:
Πήγες να το σώσεις....αλλά τελικά δεν κρατιέσαι.Παντως στο τυφλο τεστ, ποτε ακουμε πικαπ και ποτε pc , εγω κλεινω υπερ του αναλογικου !!!!!Και για να μην προλαβουν καποιοι να πεταχτουν....εννοω για το συστημα του Βασιλη.
:619:πάρε νάχεις
Μάνο οπωσδήποτε θα τα πούμε τις επόμενες μέρες.... και για να μην τρέχει το μυαλό σας σε τύπου κόντρες κλπ. Απλά ήρθε η ώρα της αναβάθμισης των ψηφιακών μου πηγών... και ψάχνομαι...!Θα του πάω το 903...
Εγω παντως ψαχνoμαι για tt81 !!!!!! με εφτιαξες ατιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!Μάνο οπωσδήποτε θα τα πούμε τις επόμενες μέρες.... και για να μην τρέχει το μυαλό σας σε τύπου κόντρες κλπ. Απλά ήρθε η ώρα της αναβάθμισης των ψηφιακών μου πηγών... και ψάχνομαι...!
Τέτοιος είναι μόνον ένας:126:......Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω και από κοντά τον κο Χρήστο.........
Μην κάνεις γκρίζα διαφήμιση:114:...το επομενο ειναι το δικο σου!:119:
Ο Μάρκου ως συνήθως είναι σε όλες....:116: