HIS MASTER'S VOICE. Vintage system from ‘80s!

Reaction score
2.420
Απάντηση: HIS MASTER'S VOICE. Vintage system from ‘80s!

Χαιρετώ την όμορφη παρέα,Βασίλη συγχαρητήρια το TT-81 είναι χάρμα οφθαλμών!:624:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411

Χαιρετώ την ομήγυρι.
Είχε πλάκα η μάζωξη, προχτές.Αν και δεν μπόρεσα να ακούσω κάτι γνωστό για να βγάλω Συμπέρασμα.
Είδα δυο πολύ όμορφα πικάπ , του βασίλη , γνώρισα εκ του σύνεγγυς τον χρήστο , κατά κόσμον Caravelle, έβαλα τις φωνές όπως πάντα με τον Βασίλη , πρέπει να γίναμε λίγο ρεζίλι στο ταβερνείο , αλλά φάγαμε καλά.
Γενικά είχε πλάκα η μάζωξη , και κανένα μα κανένα ουσιαστικό ηχητικό αποτέλεσμα.Αργησα να παω κιόλας, με πιάσανε απο την μούρη μόλις πήγα..... καταλαβαίνετε.
Τεςπα θα γίνει επανάλειψη μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.

Reaction score
2

ωραια παρεα ωραια πραγματα και ενα μεγαλο μπραβο για τους νοσταλγους !!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Θα κρατηθω..........δεν ζηλευω...λιγο!!!!!!!!!!!!

Ζηλευω παρα πολυ.........ζηλευω γιατι η παρεα με τα βλαμμενα ηταν ζορικη.......μεγαλες ΜΟΡΦΕΣ του Ελληνικου Ηι Ενδ παρευρεθησαν στο τσαρδι του Βασιλη και εκαναν το κομματι τους ακουγοντας μουσικες ,καλαμπουριζοντας και μετα χοληστερινωθηκαν σε αναλογο κονακι!!!!!!!!!!!

Το JVC πικαπιον ειναι πραγματι ολα τα λεφτα......πραγματικο μοντελακι δια χειρος Βασιλη(απο οτι επληροφορηθην παιζει και 24/96 αρχεια :135:)οπου ειλικρινα η κατασκευη ειναι εξαιρετικη........!!!!!!!!!!!!!!

Ρε λες.......να φτιαξω και γω με τον Μανωλη κατι αναλογο και να σκασουν μερικοι απο την ζηλια τους????

Καλα η πρωτη φωτο που εισαστε ολα τα μοντελακια μαζεμενα ειναι για πολλα ευρα μιλαμε......ετοιμοι για πασαρελλα ....grande lovers !!!!!!!!

Τι να κανω που εχω μικρα και δυστυχως ειμαι και 80 χιλιομετρα μακρια και ειλικρινα δεν ειναι ευκολο να τα λεμε και να μαζευομαστε οπως καλη ωρα εσεις!που θα παει ,καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα .

Μπραβο σας και παλι και ειλικρινα χαιρομαι που παρολες τις μαυρες μερες και της κακης ψυχολογιας που μας εχει πραγματικα χαλασει την διαθεση εσεις βρεθηκατε και το καλαμπουρισατε ....

Ναστε καλα βρε .....τυχερακιδες!!!!!!!!

:411::410:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μεράκι.....λέξη που περιγράφει άριστα τον οικοδεσπότη.
Η Ακρόπολη....JVC TT 81....είναι χάρμα ειδέσθαι . Σου κλέβει την καρδιά και σε βάζει σε σκέψεις.......
Η παρέα ,με τον gkontoletas να αναλογοαλοιθωρίζει:139:, και τον guest star παρόντα,είχε το γνωστό κέφι.
Ο ηχος στημένος για ροκιές .Επιθυμία του Βασίλη και απόλαυση των αγαπημένων του μουσικών.
δεν διεκδικεί τον απόλυτο ήχο,τον πιουρίστικο,τον monitor.Ακούει αυτά που θέλει όπως θέλει.Ευτυχής άνθρωπος δηλαδή.

Μετά φάγαμε.......τα γνωστά χοληστερινούχα κάπου στον Αγιο Δημήτριο στην ΜΑρουΣΑ.
Και ζήσαμε εμείς καλά και εσείς ,που δεν ήρθατε,χειρότερα..
Ακούτε Βλάση και Geovaz :201:
Ακουμε βρε......εσενα βλεπεις οι κορες μεγαλωσαν και τωρα γυρνας δεξια και αριστερα........κρυφοπικαπακια!!!!!!!!!:135::135:

Reaction score
1.788

Πραγματικα περασαμε πολυ ωραια, με τον Βασιλη να εχει καρδια 16χρονου!!
Τα πικαπια του ολα τα λεφτα!!! Ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το δε στουντιο ακροασεων μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια που ειχα κατι παρομοιο , οταν εβγαινα στα μεσαια κυματα τοτε!!

Το συστημα πραγματι ηταν φτιαγμενο και ραμενο στα γουστα του οικοδεσποτη [και πολυ καλα κανει]
Παντως στο τυφλο τεστ, ποτε ακουμε πικαπ και ποτε pc , εγω κλεινω υπερ του αναλογικου !!!!!Και για να μην προλαβουν καποιοι να πεταχτουν....εννοω για το συστημα του Βασιλη.

Βασιλη στο τεστ με τους Floyd που το ξερω καλα το κοματι, το αναλογικο ηταν μπροστα!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Παντως στο τυφλο τεστ, ποτε ακουμε πικαπ και ποτε pc , εγω κλεινω υπερ του αναλογικου !!!!!Και για να μην προλαβουν καποιοι να πεταχτουν....εννοω για το συστημα του Βασιλη.
Πήγες να το σώσεις....αλλά τελικά δεν κρατιέσαι.
Αναλογικό χ000 € - ψηφιακό χ00 €.
Θα του πάω το 903 και τα ξαναλέμε....παλιολαμπατέρ:116:

Reaction score
8.905

Θα του πάω το 903...
Μάνο οπωσδήποτε θα τα πούμε τις επόμενες μέρες.... και για να μην τρέχει το μυαλό σας σε τύπου κόντρες κλπ. Απλά ήρθε η ώρα της αναβάθμισης των ψηφιακών μου πηγών... και ψάχνομαι...!

Reaction score
1.788

Μάνο οπωσδήποτε θα τα πούμε τις επόμενες μέρες.... και για να μην τρέχει το μυαλό σας σε τύπου κόντρες κλπ. Απλά ήρθε η ώρα της αναβάθμισης των ψηφιακών μου πηγών... και ψάχνομαι...!
Εγω παντως ψαχνoμαι για tt81 !!!!!! με εφτιαξες ατιμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Κουτσοί στραβοί .....στον Αγιο Παντελεήμονα.
Πάρε DP 6000 η DP 67 (Denon) να χαρεί και ο Γιάννης.
Ξέρεις....αυτός που δεν αλλάζει το Technics :142::142::142:

Reaction score
2.248

Χάρηκα που περάσατε καλά παιδιά !!! Βασίλη μου συγγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω, αλλά κάποια προβλήματα με κράτησαν μακριά. Το συστημά σου ξέρω με τι φροντίδα το έχεις στήσει και είμαι σίγουρος ότι είναι υπέροχο (το αναλογικό βέβαια... :116:)
Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω και από κόντα τον κο Χρήστο (Caravelle) :102:
Ελπίζω στο επόμενο meeting να είμαι εκεί πάλι μαζί σας !!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

......Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω και από κοντά τον κο Χρήστο.........
Τέτοιος είναι μόνον ένας:126:
Ο δικός μας είναι Χρηστάρας........τσίφτης και καραμπουζουκλής.

Reaction score
8.905

Φαντάζομαι ο Τάκης εννοούσε κάποιο ενδιάμεσο... και όχι αυτό κακέ Μάνο...:105:

Υπομονή έρχονται νέες φώτο... δια χειρός Σταμάτη!

Ο Μάρκου ως συνήθως είναι σε όλες....:116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab