HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Μήτσο το παλιό έχεις βάλει......το καινούργιο έχει κάμερες στο εξώφυλλο και δίνει μαζί τη Ferrari......το πήρα χτες.......

+1 είπα και γώ. Προς στιγμήν το ριξα στην απότομη ζέστη. Μετα πήγα στο site του εν λόγω.
Tεσπα ..... Ferrari δεν βλέπω στα προσεχή χρόνια να παίρνω, οπότε.......
Είδα όμως πως έχει ενα ενδιαφέρον-για μένα τουλάχιστον- αρθρο για PS3 και .mkv Σωστά;

Reaction score
59
Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

ΣΩΣΤΑ !!!! Δικο μου το λαθος !!!!

Για αναλυτικη παρουσιαση του τευχους πηγαινετε στο www.hitech.gr !!!

Sorry για την αναστατωση !!

Reaction score
5

κακή εντύπωση η έμμεση διαφήμιση στην sony από το editorial..... κάνει ΚΡΑ το πόσο τα παίρνουν από την Sony. Ακόμα και ένας άσχετος το καταλαβαίνει .......

Reaction score
49
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Το συγκεκριμένο video ντοκιμαντέρ το έχω ήδη δει (σε divx) και είναι τρομερό!
Περιμένω να βρω λίγο χρόνο να το δω και απ' το BluRay!! :107:

Reaction score
0

Πολυ καλο το ντοκιμαντερ αλλα στα πιο πολλα σημεια η εικοννα ειναι σαν dvix...Ειναι το χειροτερο br που εχει δοθει...Το μονο καλο ειναι το κοκκινο σε καποια 599 που εχει και πολυ ευκρινια και τρομερο χρωμα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Πολυ καλο το ντοκιμαντερ αλλα στα πιο πολλα σημεια η εικοννα ειναι σαν dvix...Ειναι το χειροτερο br που εχει δοθει...Το μονο καλο ειναι το κοκκινο σε καποια 599 που εχει και πολυ ευκρινια και τρομερο χρωμα
+1000

Reaction score
0

Εμενα μου κανει εντυπωση που σε καποιο προσφατο τευχος εξηγουσανε ολους τους τροπους να βρισκεις ταινιες απο το ιντερνετ, στο παρον τευχος πως να παιζεις τα mkv στο PS3 κλπ. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα, αλλα ειναι να απορεις , δεν πρεπει να κρατουν λιγο τα προσχηματα ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.711

Χθες το βράδυ είδα από δανεικό δισκάκι το αεροπλανοφόρο.
Η εικόνα θυμίζει απλώς DVD.

Reaction score
59

Kυκλοφορει απο αυριο το τευχος ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 !

Στο τευχος υπαρχουν review για :

SONY VPL-VW40, Bιντεοπροβολέας SXRD 1080p

INFOCUS IN83, Bιντεοπροβολέας DLP 1080p

GEFEN HD PVR, Hi-Def HDD Recorder

PHILIPS DVDR5570H, HDD/DVD Recorder

SΟΝΥ HDR-TG3, Βιντεοκάμερα AVCHD μνήμης

HALCRO MC70, Ψηφιακός επτακάναλος τελικός ενισχυτής

και ΤΕΣΤ για 30 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 40-52 ΙΝΤΣΩΝ

Reaction score
0

Η διαφήμιση με τη Sony καλά κρατεί, τα "αντικειμενικά" reviews επίσης, οσο για το φοβερό Bluray η ποιότητα είναι περιπου οπως κσι στο προηγούμενο, δηλαδή χάλια..

Χαίραμαι που τελειωσε η συνδρομή μου και φυσικά δεν θα την ανανεώσω.. Καλύτερα να δίνω τα φράγκα στον ISP μου ή να τα τρώγω προφιτερόλ στον Ανδριά :142::142:

Reaction score
0

Και γώ ο λ@λ@κ@ς, το πήρα για συγκινησιακούς λόγους. Να τους υποστηρίξω στα δύσκολα. Και ανταμείφθηκα. Για τα "δώρα": Αφού στα προηγούμενα τευχη έμαθα πως κινείται το αεροπλανοφόρο (αχρείαστο να ναι) μετά εμαθα και θαυμασα ενα αυτοκίνητο που ποτέ δεν θ αγοράσω-ακόμα και να ειχα την δυνατότητα, στους δρόμους της Αγιας Παρασκευής και του Χολαργού;;!!- τώρα θα μάθω πως πετάει το Apachi. Κατι το οποίο διακαώς έψαχνα και ηθελα να μείνει και για τον γυιό μου.
Όσο για το περιεχόμενο.... Τεστ TV για οσους θα αγοράσουν τώρα, εν οψει EURO2008. Oτι εχει και το ενθετο της Ραδιοτηλεόρασης αυτή την εποχή δλδ. Το περιοδικό (Mp3) συρρικνώθηκε, (αυτό που διαβάζαμε ξεχωριστά οταν σηκωνόμαστε στο πρωινό............ -δεν είπα "ρόφημα", ειναι κι άλλα "πρωινά διαβάσματα" που πολλοί απ όσο ξέρω τα τιμάμε με ανάγνωση, αρκεί να λειτουργεί σωστά το έντερο!!!!!!!!!!!!) και στη θέση του είδα ενα "διαφημιστικό της SONY" για HD κάμερες! Απαξίωση εν όψη αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστωτος; Και αυτό τι σημαίνει; Θα τα μ@μήσουμε όλα και θα διώξουμε τον πελάτη;

Reaction score
0

Για σας παιδες ,βλεπω πως οι μαιμουδιες του πρωην αγαπημενου μας περιοδικου δημιουργουν και αλλες αντιπαθιες. Εγω προσωπικα πηρα ολοκληρη την πρωτη σειρα BR και μπορω να πω πως εμεινα ιδιαιτερα ευχαριστημενος απο την ποιοτητα τους,ομως (τελικα παντα υπαρχει ενα ομως) δεν μπορω να πω το ιδιο με τα προαναφερθεντα θεματα-λαθη (βλεπε full suport to SONY)κ.λ.π.Μαλλον τα παλικαρια δεν τα απασχολει το αν θα βελτιωθουν,και ειναι λογικο εφοσον καθε μηνα γινεται αναρπαστο:101:! τελοσπαντων το δικο μου συμπερασμα ειναι πως αν το δεις με απλη λογικη 13 ευρω δεν ειναι πολλα για να αγορασεις ενα BR γιατι μονο αυτο αξιζει πλεον.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.711
Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

αν το δεις με απλη λογικη 13 ευρω δεν ειναι πολλα για να αγορασεις ενα BR γιατι μονο αυτο αξιζει πλεον.
Εγώ θα διαφωνήσω.
Είναι πολλά 13 € για ένα περιοδικό με δώρο δισκάκια Bluray που τα περισσότερα θα τα βρεις τσάμπα σε εφημερίδες σε λίγο καιρό με θέματα που τα περισσότερα έχουν γίνει σούπα πλέον.
Τα λιοντάρια και τα βουβάλια τα έχουμε δει άπειρες φορές σε πολλές εκδόσεις.
Ειδικά από National Geographic.
Εξαίρεση τα αεροπλανοφόρα και τα ελικόπτερα, αλλά αυτό για μένα δεν δικαιολογεί το υψηλό κόστος τους.
Πόσες φορές να κάτσεις και να δεις πως κινείται το αεροπλανοφόρο;
Ακόμη και τα 8,5 € που είχε πριν, ήταν πολλά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Εγώ θα διαφωνήσω.
Είναι πολλά 13 € για ένα περιοδικό με δώρο δισκάκια Bluray που τα περισσότερα θα τα βρεις τσάμπα σε εφημερίδες σε λίγο καιρό με θέματα που τα περισσότερα έχουν γίνει σούπα πλέον.
Τα λιοντάρια και τα βουβάλια τα έχουμε δει άπειρες φορές σε πολλές εκδόσεις.
Ειδικά από National Geographic.
Εξαίρεση τα αεροπλανοφόρα και τα ελικόπτερα, αλλά αυτό για μένα δεν δικαιολογεί το υψηλό κόστος τους.
Πόσες φορές να κάτσεις και να δεις πως κινείται το αεροπλανοφόρο;
Ακόμη και τα 8,5 € που είχε πριν, ήταν πολλά.
+1 Και θα υπερθεματίσω λέγοντας πως ουτε η Ferrari μ ενδιαφέρει (να ΄μουνα υποψήφιος αγαραστής να πάει στα διάλα) πόσο μάλλον το αεροπλανοφόρο και το ελικόπτερο.
Αν θες δες το κι αλλίως. "Μ@μώ την ποικιλία ρε μεγάλε. Ξέρεις κι αγκαλιάζεις το ευρύτερο κοινό. Έχεις σπουδάσει Διαφήμηση/Μάρκετινγκ να υποθέσω; Συνδρομές στο ΓΕΕΘΑ τουλάχιστον έκοψες;"

Reaction score
11

Ευτυχώς που τα ντοκυμανταίρ που δίνει το περιοδικό είναι του National Geographic με το οποίο, εντελώς συμπτωματικά , συνεργάζεται ο ΔΟΛ και ευτυχώς, επίσης, που τα δισκάκια είναι μονής στρώσης, ενώ υπάρχει και χορηγία της SONY. Φαντάζεστε πόσο θα κόστιζε το περιοδικό σε άλλη περίπτωση; Εδώ η τριλογία του SPIDER MAN (4 δισκάκια διπλής στρώσης) πωλείται λίγο κάτω απο 60 ευρώ. Γι αυτό σας λέω, να μην είστε αχάριστοι. Οι άνθρωποι σκέφτονται τον αναγνώστη.

Reaction score
4

Τείνω να συμφωνήσω με τα παραπάνω, αλλά περισσότερο ως προς την τιμή. Σε περιοδικό ειδικού τύπου, καλό είναι να βάζεις -αν βάζεις!- reference υλικό, που θα έχει κάτι να πει, αλλιώς υποτιμάς το περιεχόμενο και τους αναγνώστες!
Μια και φτάσαμε σε αυτό το σημείο όμως, τι αντι-προτάσεις υπάρχουν? Στην εποχή του www τα περισσότερα θέματα λειτουργούν πληροφοριακά μόνο και ο μερακλής ψάγνει μόνος του μετά...για να μην πω ότι μπορεί να βρεί θέματα που "μοιάζουν" με ήδη αναρτημένα στο www...

Reaction score
0

Εγω το επερνα καθε μηνα,αλλα μεχρι εδω ,μαλλον...Ειναι πολλα τα χρηματα,η υλη ειναι πολυ λιγη,λιγοτερες σελιδες,περισσοτερες διαφημησεις...Τα ιδια θεματα πανω κατω..Και αν η πρωτη σειρα με τα blue-ray ητανε καλη τα τελευταια απο αποψη ειικονας ειναι dvix και μαλιστα κακογραμενα,ειδικα της ferrari μονο σε κανα δυο πλανα ο θορυβος και η ευκρινια,θυμιζαν λιγο hd,γιατι απο θορυβο ουε κασετα 10ετιας τοσο χαλι...Αφου μετα απο αυτο ειδα ανετα dvd παλι στον προβολεα...ειναι το μοναδικο θεμα hd που εχω βαλει στην 32crt και δεν μου το παραμορφωνει ,ουτε το κανει να μοιαζει σαν να βλεπεις pixel μεσα..Δηλαδη μονο hd δεν ειναι,προτειμω να τα δινω στον rapidshare και να εχω και την επιλογη και καλυτερη ποιοτητα και την χαρα της διμιουργιας μιας και το παλιο ps3 δεν παιζει ουτε εξωτερικους υποτιτλους ουτε mkv:133:

Reaction score
0

Τείνω να συμφωνήσω με τα παραπάνω, αλλά περισσότερο ως προς την τιμή. Σε περιοδικό ειδικού τύπου, καλό είναι να βάζεις -αν βάζεις!- reference υλικό, που θα έχει κάτι να πει, αλλιώς υποτιμάς το περιεχόμενο και τους αναγνώστες!
Μια και φτάσαμε σε αυτό το σημείο όμως, τι αντι-προτάσεις υπάρχουν? Στην εποχή του www τα περισσότερα θέματα λειτουργούν πληροφοριακά μόνο και ο μερακλής ψάγνει μόνος του μετά...για να μην πω ότι μπορεί να βρεί θέματα που "μοιάζουν" με ήδη αναρτημένα στο www...
Είσαι μεγάλος νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα προσέξει!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988