- Reaction score
- 0
Κάτσε να λειτουργήσει το πρώτο ευρωπαικό εργοστάσιο παραγωγής blu-ray και τα ξαναλέμε.........:happy_4:Άσε που τα δισκάκια αυτά σε λίγο θα γίνουν σούπα και θα τα δίνουν και οι εφημερίδες.
ΑχχχχχχχΕ και τότε έλεγαν για τον άθλο που έκαναν για να προσφέρουν DVD.
Σιγά τα αυγά. Όλα έτσι καταλήγουν.
Κι εγώ πήρα DVD player Toshiba 340.000 δρχ. τότε, όταν τα περιοδικά του χώρου τα έβλεπαν μόνο σε εκθέσεις στο εξωτερικό. Μαζί με τον Μάριο Τσιριγώτη και τον Ποτακίδη Κώστα από τον Carlos.
Kι ενώ εμείς είμαστε οι πρώτοι που τα πήραμε και τα πληρώσαμε χρυσά, σε 4 μήνες είχε πλημμυρίσει η αγορά από players. Και τι έγινε;
Μιλάω για το 1997.
Ε και τότε έλεγαν για τον άθλο που έκαναν για να προσφέρουν DVD.
Σιγά τα αυγά. Όλα έτσι καταλήγουν.
Κι εγώ πήρα DVD player Toshiba 340.000 δρχ. τότε, όταν τα περιοδικά του χώρου τα έβλεπαν μόνο σε εκθέσεις στο εξωτερικό. Μαζί με τον Μάριο Τσιριγώτη και τον Ποτακίδη Κώστα από τον Carlos.
Kι ενώ εμείς είμαστε οι πρώτοι που τα πήραμε και τα πληρώσαμε χρυσά, σε 4 μήνες είχε πλημμυρίσει η αγορά από players. Και τι έγινε;
Μιλάω για το 1997.
Ο Carlos δεν ήταν αυτός που μαζεύονταν όλοι οι μουρλοί με τα Laserdisc, μεταξύ των οποίων και ο Κεφάτος;Και εσύ βρε θηρίο στον Carlos??????
Πολλά LD -DVD's......
Ο Carlos δεν ήταν αυτός που μαζεύονταν όλοι οι μουρλοί με τα Laserdisc, μεταξύ των οποίων και ο Κεφάτος;
Εσύ που χάθηκες βρε;Παντως εχεις ακομα το κουραγιο και το παθος για τα καινουργια μηχανακια, εγω αποφασισα να κανω λιγο υπομονη για τα HD μεχρι να δουμε τι θα γινει αλλα παλι με τρωει .........
Όχι μουρλοί. Βλαμμένοι!Ο Carlos δεν ήταν αυτός που μαζεύονταν όλοι οι μουρλοί με τα Laserdisc, μεταξύ των οποίων και ο Κεφάτος;
μην το ξαναπεις κινδυνευεις να βγαλεις αληθηνες τις φωτο που οι ιδιοι ειχαν βαλει οταν επισκεφτηκαν το μαγαζακι του τρομουμηπως ειναι πρακτορας της sony???
I like u very much +1:cool_4:Εμένα και Blu ray player να μου έδινε, πάλι δεν θα το αγόραζα...