HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Προσωπικά παίρνω το Hitech ανελλιπώς, όλα του τα τεύχη. Όπως και τον Ήχο.
Καταλαβαίνω ότι είναι περισσότερο διαφημιστικό έντυπο και δεν δίνω τόση σημασία πλέον στα τεστ που γίνονται στα μηχανήματα.
Τα οποία τέστ γίνονται με κριτήριο αν θα τα πουλάει το Shop21.
Ήδη είναι πανάκριβο αλλά δεν μπορώ να το δω στο περίπτερο και να μην το πάρω.
Θα προτιμούσα όμως να μην έδινε το δισκάκι και να έμενε στην ήδη ακριβή τιμή του.
Το δισκάκι που θα μας δώσει αν είναι σαν το "πέμπτο στοιχείο", που έλεγε για κορυφαία ποιότητα εικόνας και δεν βλέπεται, να το βράσω.
Εγώ βλέπω το δισκάκι σαν αφορμή για αύξηση της τιμής.
Θα το σκεφτώ αν θα το παίρνω από δω και πέρα.
Όπως έκοψα το RAM ελπίζω να κόψω κι αυτό πλέον.
Για μένα είναι απαράδεκτη τιμή πάνω από τα 10 ευρώ ότι και να μου δίνει.
Άλλωστε το μισό περιοδικό είναι διαφημίσεις. Ίσως και πιο πολύ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Άσε που τα δισκάκια αυτά σε λίγο θα γίνουν σούπα και θα τα δίνουν και οι εφημερίδες.
Θυμάστε το δισκάκι με τα πατερνς για ρυθμίσεις;
Ανάθεμά με αν κάποιος μπόρεσε να κάνει ρυθμίσεις με εκείνα τα απαράδεκτα DVD που ήταν μια "σούπερ προσφορά" στους αναγνώστες του.
Το έχουμε δει το έργο.

Reaction score
0

Άσε που τα δισκάκια αυτά σε λίγο θα γίνουν σούπα και θα τα δίνουν και οι εφημερίδες.
Κάτσε να λειτουργήσει το πρώτο ευρωπαικό εργοστάσιο παραγωγής blu-ray και τα ξαναλέμε.........:happy_4:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Ε και τότε έλεγαν για τον άθλο που έκαναν για να προσφέρουν DVD.
Σιγά τα αυγά. Όλα έτσι καταλήγουν.

Κι εγώ πήρα DVD player Toshiba 340.000 δρχ. τότε, όταν τα περιοδικά του χώρου τα έβλεπαν μόνο σε εκθέσεις στο εξωτερικό. Μαζί με τον Μάριο Τσιριγώτη και τον Ποτακίδη Κώστα από τον Carlos.
Kι ενώ εμείς είμαστε οι πρώτοι που τα πήραμε και τα πληρώσαμε χρυσά, σε 4 μήνες είχε πλημμυρίσει η αγορά από players. Και τι έγινε;
Μιλάω για το 1997.

Reaction score
927
Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Κι εγώ πήρα DVD player Toshiba 340.000 δρχ. τότε, όταν τα περιοδικά του χώρου τα έβλεπαν μόνο σε εκθέσεις στο εξωτερικό. Μαζί με τον Μάριο Τσιριγώτη και τον Ποτακίδη Κώστα από τον Carlos.
Kι ενώ εμείς είμαστε οι πρώτοι που τα πήραμε και τα πληρώσαμε χρυσά, σε 4 μήνες είχε πλημμυρίσει η αγορά από players. Και τι έγινε;
Μιλάω για το 1997.
Αχχχχχχχ

Reaction score
927
Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Παντως εχεις ακομα το κουραγιο και το παθος για τα καινουργια μηχανακια, εγω αποφασισα να κανω λιγο υπομονη για τα HD μεχρι να δουμε τι θα γινει αλλα παλι με τρωει .........

Reaction score
14

Μιλάω για το 1997.

Και εσύ βρε θηρίο στον Carlos??????
Πολλά LD -DVD's......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

well και so
θυμαμαι ενα περιοδικο πριν 4 + χρονια που λυσαγε για sacd
αφου δεν επιασε (πουθενα) και ενοψιν τις ατελειωτες μιζες για να σπρωχνει οποιον του τα σπρωχνει το παλευει οσο παει και δεν παει.
αλλο ενα συχαμα περιπου τοτε ειχε παρουσιασει και με φωτο ενα ..... με το τοτε blu ray του ,βεβαια το παληκαρακι τοτε δεν μας ειπε ποσο πληρωσε το ΠΡΩΤΟ και τι ταινιες εβλεπε ,αλλα δεν εχει σημασια μιας και και αυτα τα παληκαρακια δειχνουν στον κοσμο οτι το σπρωχνουν οσο δεν παει.
Αν λεμε, αν δεν ειναι ετσι δυστυχως αυτο κανουν,και αντε να μας αλλαξουν γνωμη οι μεν και οι δε
Τωρα αν για καποιο λογο δεν μας βαλουν στον κουβα και καταληξουνε να τα εχουμε για συγκριτικα και καπως σαν sacd ,ε δεν πειραζει για αλλη μια φορα
θα εχουν γινει στα ματια μας τουλαχιστον αστοχοι
και κατι αλλο επειδη στο υπογειο εχω απο το πρωτο τευχος
μηπως δεν ψιλοχοντροβγαινουν και ψαχνουν τροπο να σωθουν γιατι αν δεν ειναι ετσι και δεν τους τραβηξει βλεπω τα δισκακια του να τα κανουμε hd σουβερ
ειδομεν:cool_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν δεν εχουν επιλογη με η χωρις
πανε να κανουν παρεα στο ενδοξο men
σεπτεμβρης 87- 2005
χαιτεκ 1 96 ως τελος του χρονου ,εκτος και αν κοψουν το δισκακι η την τιμη

Reaction score
164

Και εσύ βρε θηρίο στον Carlos??????
Πολλά LD -DVD's......
Ο Carlos δεν ήταν αυτός που μαζεύονταν όλοι οι μουρλοί με τα Laserdisc, μεταξύ των οποίων και ο Κεφάτος;

Reaction score
14

Ο Carlos δεν ήταν αυτός που μαζεύονταν όλοι οι μουρλοί με τα Laserdisc, μεταξύ των οποίων και ο Κεφάτος;

Γιες μάστερ Βασίλη ...Αυτός..
Για τον ασπρομάλλη δεν γνωρίζω....

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Παντως εχεις ακομα το κουραγιο και το παθος για τα καινουργια μηχανακια, εγω αποφασισα να κανω λιγο υπομονη για τα HD μεχρι να δουμε τι θα γινει αλλα παλι με τρωει .........
Εσύ που χάθηκες βρε;
Πέρνα για κανένα HD.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Όχι μουρλοί. Βλαμμένοι!
Θυμάμαι που πήρα το μηχάνημα και δεν υπήρχαν δισκάκια και έπαιρνα ότι σκ@τά έφερνε ο Carlos. Είχα πάρει μέχρι και την ιστορία του 3ου Ράϊχ σε τριπλό DVD.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Αν βγάλουμε από το μυαλό μας την τιμή τότε όντως το περιοδικό προχωρά σε κάτι πολύ πρωτοποριακό.

Προσωπικά δεν θα σταθώ στο γιατί το κάνει αλλά στο ίδιο το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάνει ένα ακόμα βήμα στο να παρουσιάσει τo HD στην Ελλάδα.

Αυτό από μόνο του είναι άξιο συγχαρητηρίων!

Προσωπικά έχω κάνει πολλές φορές κριτική στο hitech. Και θα συνεχίσω ενδεχομένως να κάνω και στο μέλλον... όμως η κίνηση του να δώσει blu-ray (ασχέτως των προθέσεων και του γιατί το κάνει...) είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Αν θέλετε να συζητήσουμε το γιατί είμαι πρόθυμος καθώς έχω και εγώ πολλές υποψίες. Όμως το blu-ray θα το πάρω ακόμα και αν λίγους μήνες μετά αγοράσω κινέζικο hd-dvd player...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

να θυμισω τα sacd που εδινε πριν λιγους μηνες και ο μονος λογος που εδειχνε να γινεται ηταν απλα για να κρατιεται ψηλα η τιμη και τα δισκακια ηταν ενα και ενα φρικτα ,η δεν ειναι ετσι
το λεω μην μας βγει φολα και το μπλε και μετα ποιος με ακουει:crazy_1: :cool_4:

Reaction score
62

Εμένα και Blu ray player να μου έδινε, πάλι δεν θα το αγόραζα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μηπως ειναι πρακτορας της sony???
μην το ξαναπεις κινδυνευεις να βγαλεις αληθηνες τις φωτο που οι ιδιοι ειχαν βαλει οταν επισκεφτηκαν το μαγαζακι του τρομου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas