HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Εμένα και Blu ray player να μου έδινε, πάλι δεν θα το αγόραζα...
Συνάδελφε δεν πας καλά.....:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Συνάδελφε δεν πας καλά.....:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
...γιατί τότε το τεύχος θα έκανε 910€!!:happy_9:

Χώρια που μπορεί να το έκαναν σαν τα περιοδικά της DEAGOSTINI: Να σου το έδιναν σε κομμάτια με οδηγίες συναρμολόγησης!!:happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

...γιατί τότε το τεύχος θα έκανε 910€!!:happy_9:

Χώρια που μπορεί να το έκαναν σαν τα περιοδικά της DEAGOSTINI: Να σου το έδιναν σε κομμάτια με οδηγίες συναρμολόγησης!!:happy_9:
Γαμάτο θα ήταν.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :respect:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Αν το bluray δισκάκι που θα δώσουν, παίζει σαν DVD τότε θα γελάω.
Διότι και το "κορυφαίας ποιότητας" DVD που έδωσαν έπαιζε σαν κασέτα VHS.
Πάντως με βλέπω να το κόβω. Δύσκολο βέβαια αλλά όλα έχουν τα όριά τους.
Και το τσιγάρο δύσκολα κόβεται αλλά αν ο γιατρός σου πει ........τα κατάλληλα κόβεις και το τσιγάρο και το φαγητό ακόμη !!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Ας μείνουμε στο θέμα...

Εγώ ελπίζω η κίνηση αυτή να κάνει και την χώρα μας πιο προσιτή στο HD...

Είμαστε οι τελευταίοι της Ευρώπης και θα παραμείνουμε για χρόνια ακόμα αν δεν υπάρξει πίεση (ανάγκη...) από τους καταναλωτές...

Στο τέλος θα μείνουμε με τις "κονσέρβες" ή ψάχνοντας τον ουρανό μπας και κανένας Άραβας μεταδώσει κανένα μεγάλο event free-to-air...

Η κατάσταση έχει καταντήσει γελοία στην Ελλάδα!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Και πάντως μιας και είχα την τύχη να ήμουν από τους πρώτους και ελάχιστους τότε που ασχοληθήκαμε με το HDTV οφείλω να χειροκροτήσω και να στηρίξω την προσπάθεια αυτή...

Άσχετα για τον λόγο που γίνεται... άσχετα με την αύξηση τιμής, άσχετα με την προτίμηση στο blu-ray, άσχετα με την ποιότητα που θα έχει το δισκάκι (η συγκεκριμένη σειρά έχει πάρει βραβεία...).

Είναι HD!!! Μου αρκεί!!!

Reaction score
62

Ξέρεις τι μου τη δίνει βρε Χρήστο μ' αυτό το περιοδικό?? Ότι κάνει τρελή προπαγάνδα υπέρ του Blu Ray, λες και δεν υπάρχει άλλο HD φορμά...

Reaction score
6
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Σε σχεση με αυτά που αναφέρει ο Χρηστος θα συμφωνήσω στο γεγονος πως η κίνηση αυτή βοηθα ώστε να γινει πιο γρήγορα γνωστο στον κοσμο το HD.
Βέβαια θελω να πιστευω πως οι αναγνώστες του περιοδικου ηδη ξερουν από αυτά τα νεα φορματ αλλα και παλι όπως και να το κάνουμε είναι μια διαφήμιση για το HD ( εστω BD)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ξέρεις τι μου τη δίνει βρε Χρήστο μ' αυτό το περιοδικό?? Ότι κάνει τρελή προπαγάνδα υπέρ του Blu Ray, λες και δεν υπάρχει άλλο HD φορμά...
μην το ξαναπεις αυτο κινδυνευεις να μου μοιασεις
και δεν εχω καμμια διαθεση τα μοιραζομαι τα χρυσα μου χαπια με οποιον οποιον:cool_4:

Reaction score
62

μην το ξαναπεις αυτο κινδυνευεις να μου μοιασεις
και δεν εχω καμμια διαθεση τα μοιραζομαι τα χρυσα μου χαπια με οποιον οποιον:cool_4:
:happy_9: :happy_9:

Reaction score
0

Και πάντως μιας και είχα την τύχη να ήμουν από τους πρώτους και ελάχιστους τότε που ασχοληθήκαμε με το HDTV οφείλω να χειροκροτήσω και να στηρίξω την προσπάθεια αυτή...

Άσχετα για τον λόγο που γίνεται... άσχετα με την αύξηση τιμής, άσχετα με την προτίμηση στο blu-ray, άσχετα με την ποιότητα που θα έχει το δισκάκι (η συγκεκριμένη σειρά έχει πάρει βραβεία...).

Είναι HD!!! Μου αρκεί!!!
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :cool_4: .........κι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρω.....μέχρι τα 15Ε βέβαια......για παραπάνω ούτε κουβέντα.....:happy_6:

Reaction score
0

Και να φανταστείς ότι στην αρχή υποστήριζαν το hd-dvd........αλλά μόλις έγινε η επίσημη ανακοίνωση της Sony για τους ελληνικούς υπότιτλους άλλαξαν στρατόπεδο......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
0

Για όσους έχουν συνδρομή τι γίνεται?
Θα τους βάλουν μέσα μόνο το DVD. Λέτε να μου χρεώσουν τη διαφορά τιμής στην πιστωτική????????

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Και να φανταστείς ότι στην αρχή υποστήριζαν το hd-dvd........αλλά μόλις έγινε η επίσημη ανακοίνωση της Sony για τους ελληνικούς υπότιτλους άλλαξαν στρατόπεδο......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
Δεν άλλαξαν γι' αυτό τον λόγο στρατόπεδο... :smoking_2:

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Δεν άλλαξαν γι' αυτό τον λόγο στρατόπεδο... :smoking_2:

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας...
Όντως........και μόνο που είναι το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα που προσφέρει έστω και το ένα από τα δύο hd formats μετράει......:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και μονο το οτι βρηκε ακομα ενα πρωτοποριακο τροπο να ανεβασει την τιμη του ουτε λογος βεβαια
το κακο δεν ειναι το μπλε δισκακι ουτε το οτι θα ανεβασει την ανεβασμενη τιμη του για ακομα μια φορα
το κακο ειναι οτι ο κοσμος το καταλαβε αυτο και αρχισε να κλωτσαει
και οπως ειχε πει και ο ξυλουρης για το γαιδαρακο
αν ξυπνησεις μονομιας θα ερθει αναποδα ο ντουνιας- βλεπε χαιτεκ και καθε χαιτεκ

Attachments

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλα ημουνα στο porto allegre 10 μερες μην αρχισω.........

Attachments

• 1,8 KB Προβολές: 15
  • 3,7 KB Προβολές: 16

Reaction score
62
Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Αν το bluray δισκάκι που θα δώσουν, παίζει σαν DVD τότε θα γελάω.
Διότι και το "κορυφαίας ποιότητας" DVD που έδωσαν έπαιζε σαν κασέτα VHS.
Πάντως με βλέπω να το κόβω. Δύσκολο βέβαια αλλά όλα έχουν τα όριά τους.
Και το τσιγάρο δύσκολα κόβεται αλλά αν ο γιατρός σου πει ........τα κατάλληλα κόβεις και το τσιγάρο και το φαγητό ακόμη !!

Αν είναι έτσι, θα λέγεται BLU PRAY!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas