- Reaction score
- 0
Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.
Υπερβολες.
Υπερβολες.
Συνάδελφε δεν πας καλά.....:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Εμένα και Blu ray player να μου έδινε, πάλι δεν θα το αγόραζα...
...γιατί τότε το τεύχος θα έκανε 910€!!:happy_9:Συνάδελφε δεν πας καλά.....:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Γαμάτο θα ήταν.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :respect:...γιατί τότε το τεύχος θα έκανε 910€!!:happy_9:
Χώρια που μπορεί να το έκαναν σαν τα περιοδικά της DEAGOSTINI: Να σου το έδιναν σε κομμάτια με οδηγίες συναρμολόγησης!!:happy_9:
μην το ξαναπεις αυτο κινδυνευεις να μου μοιασειςΞέρεις τι μου τη δίνει βρε Χρήστο μ' αυτό το περιοδικό?? Ότι κάνει τρελή προπαγάνδα υπέρ του Blu Ray, λες και δεν υπάρχει άλλο HD φορμά...
:happy_9: :happy_9:μην το ξαναπεις αυτο κινδυνευεις να μου μοιασεις
και δεν εχω καμμια διαθεση τα μοιραζομαι τα χρυσα μου χαπια με οποιον οποιον:cool_4:
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :cool_4: .........κι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρω.....μέχρι τα 15Ε βέβαια......για παραπάνω ούτε κουβέντα.....:happy_6:Και πάντως μιας και είχα την τύχη να ήμουν από τους πρώτους και ελάχιστους τότε που ασχοληθήκαμε με το HDTV οφείλω να χειροκροτήσω και να στηρίξω την προσπάθεια αυτή...
Άσχετα για τον λόγο που γίνεται... άσχετα με την αύξηση τιμής, άσχετα με την προτίμηση στο blu-ray, άσχετα με την ποιότητα που θα έχει το δισκάκι (η συγκεκριμένη σειρά έχει πάρει βραβεία...).
Είναι HD!!! Μου αρκεί!!!
Και να φανταστείς ότι στην αρχή υποστήριζαν το hd-dvd........αλλά μόλις έγινε η επίσημη ανακοίνωση της Sony για τους ελληνικούς υπότιτλους άλλαξαν στρατόπεδο......Ξέρεις τι μου τη δίνει βρε Χρήστο μ' αυτό το περιοδικό?? Ότι κάνει τρελή προπαγάνδα υπέρ του Blu Ray, λες και δεν υπάρχει άλλο HD φορμά...
Δεν άλλαξαν γι' αυτό τον λόγο στρατόπεδο... :smoking_2:Και να φανταστείς ότι στην αρχή υποστήριζαν το hd-dvd........αλλά μόλις έγινε η επίσημη ανακοίνωση της Sony για τους ελληνικούς υπότιτλους άλλαξαν στρατόπεδο......c:
c:
c:
c:
c:
Όντως........και μόνο που είναι το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα που προσφέρει έστω και το ένα από τα δύο hd formats μετράει......:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:Δεν άλλαξαν γι' αυτό τον λόγο στρατόπεδο... :smoking_2:
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας...
Αν το bluray δισκάκι που θα δώσουν, παίζει σαν DVD τότε θα γελάω.
Διότι και το "κορυφαίας ποιότητας" DVD που έδωσαν έπαιζε σαν κασέτα VHS.
Πάντως με βλέπω να το κόβω. Δύσκολο βέβαια αλλά όλα έχουν τα όριά τους.
Και το τσιγάρο δύσκολα κόβεται αλλά αν ο γιατρός σου πει ........τα κατάλληλα κόβεις και το τσιγάρο και το φαγητό ακόμη !!