HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Reaction score
0
Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Όχι, αλλά αυτοί που δεν έχουν όρεξη για ψάξιμο ή χρόνο ή δεν διαβάζουν τα ανάλογα forum θα δουν ποιο βγήκε πρώτο στο συγκριτικό και θα το αγοράσουν. Είναι κρίμα ακόμα κι αν είναι μόνο ένας. Το θέμα είναι, το forum δεν το βλέπει/διαβάζει έστω και ένας συντάκτης του περιοδικού?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Το θέμα είναι, το forum δεν το βλέπει/διαβάζει έστω και ένας συντάκτης του περιοδικού?
Θα άλλαζε κάτι;
Μωρέ το διαβάζουν....
Και όχι μόνο το AVsite

Reaction score
0

Θα ήξερε τουλάχιστον ότι υπάρχει και το Dune οπότε πρέπει να το συμπεριλάβει στο συγκριτικό.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.774

Όταν κάνουν συγκριτικό ζητούν με fax να στείλουν τα

προϊόντα τους οι εταιρίες, λέει μέσα το HITECH.

Όταν δεν τεστάρονται κάποιες μάρκες, δεν τα στέλνουν οι εταιρίες λέει το HITECH.

Συμπέρασμα: Για να μην το στείλει ο Ανδρέας φαίνεται απίθανο γιατί είναι μια καλή συσκευή.

Άρα δεν έχει FAX στο μαγαζί του!:405:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Μηπως εχεις γνωση του αριθμου των ατομων που διαβαζουν Hitech
και αυτων που διαβαζουν AVSite?
Φαντάζομαι ότι αυτοί που ασχολούνται διαβάζουν αρκετά περιοδικά και φόρα. Εγώ διαβάζω Hitech (συνδρομή), 2-3 φορές το χρόνο ήχο, 2 φόρα και 1 site.

Το γιατί μερικές μάρκες δεν εμφανίζονται στα συγκριτικά, δεν το γνωρίζω. Συνήθως *υποθέτω* ότι είτε δεν υπάρχει εισαγωγέας (είτε είναι πολλοί), είτε η εταιρία ξέρει ότι υπολείπεται του ανταγωνισμού και δεν θέλει συγκριτικό για να μην τερματίσει στις χαμηλές θέσεις.
Καλά τα φόρα, αλλά θέλει προσοχή και φιλτράρισμα σε αυτά που διαβάζεις. Από την άλλη, καλά και τα περιοδικά, αλλά θέλει προσοχή στους "ηχηρά" διαφημιζόμενους...

Reaction score
0
Θα άλλαζε κάτι;
Μωρέ το διαβάζουν....
Και όχι μόνο το AVsite
Όχι μόνο τα διαβάζουν, αλλά τώρα τελευταία απασχολούν και την τελευταία σελίδα... (Αν και με λίγο απαξιωτικό τρόπο - μάλλον αισθάνονται τον ανταγωνισμό...)

Reaction score
0

Όταν κάνουν συγκριτικό ζητούν με fax να στείλουν τα

προϊόντα τους οι εταιρίες, λέει μέσα το HITECH.

Όταν δεν τεστάρονται κάποιες μάρκες, δεν τα στέλνουν οι εταιρίες λέει το HITECH.

Συμπέρασμα: Για να μην το στείλει ο Ανδρέας φαίνεται απίθανο γιατί είναι μια καλή συσκευή.

Άρα δεν έχει FAX στο μαγαζί του!:405:
Μπαααα, έχει FAX, του έχω στείλει!!!! :405:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μπαααα, έχει FAX, του έχω στείλει!!!! :405:
Μωρε FAX(συσκευη) εχουμε.
FAX(χαρτι) δεν ηρθε ποτε.
Εκτος εαν το εστειλαν με την...σκεψη:121:

Reaction score
0

Μήπως σου έχει τελειώσει το χαρτί??? :609:

Reaction score
89

c-200,xtreamer,wd live,hdtv(new),egreat r1,egreat m34, mede8er.
το mede8er του φιλτατου Αποστολη πως τα πηγε???? γραψανε καλα λογια ή μας τον γλωσσοφαγαν???:114::114:

Reaction score
802

απολυτως τελευταιο με ενθαρρυντικα ομως σχολια...

Reaction score
49

Στο τελευταίο τεύχος που αγόρασα εχθές, υπήρχε έντονο πρόβλημα στο «δέσιμο».
Διπλές σελίδες, λάθος τοποθετημένες.
Ξεκινάς να διαβάζεις για τα HDD-players και ξαφνικά εμφανίζονται οι σελίδες με το τεστ των ηχείων, μετά ξαναβγαίνουν οι ίδιες σελίδες των players κοκ.....:141:

Nα τους το στείλω με δική τους χρέωση?

Reaction score
89

Στο τελευταίο τεύχος που αγόρασα εχθές, υπήρχε έντονο πρόβλημα στο «δέσιμο».
Διπλές σελίδες, λάθος τοποθετημένες.
Ξεκινάς να διαβάζεις για τα HDD-players και ξαφνικά εμφανίζονται οι σελίδες με το τεστ των ηχείων, μετά ξαναβγαίνουν οι ίδιες σελίδες των players κοκ.....:141:

Nα τους το στείλω με δική τους χρέωση?

μπα απλα παρτους κ πες τους το προβλημα θα σου στειλουν καινουργιο. ποιο φτηνα τους ερχεται. το χα κανει παλιοτερα οταν το dvd ελειπε απτη θηκη κ μου το στειλαν ολοκληρο...:107:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

μπα απλα παρτους κ πες τους το προβλημα θα σου στειλουν καινουργιο. ποιο φτηνα τους ερχεται. το χα κανει παλιοτερα οταν το dvd ελειπε απτη θηκη κ μου το στειλαν ολοκληρο...:107:

Τους τηλεφώνησα σήμερα το πρωί και μου είπαν πως θα μου στείλουν ένα νέο τεύχος στο σπίτι μου!
Στην ερώτηση μου αν θέλουν να τους επιστρέψω το παλιό μου για επιβεβαίωση του προβλήματος, απάντησαν πως δεν χρειάζεται και με ευχαρίστησαν που τους το πρότεινα!!

όλα καλά προς το παρόν.
Όταν παραλάβω το τεύχος αντικατάστασης, θα ενημερώσω.

Σ' ευχαριστώ ntetari2009 για την άμεση απάντηση! :107:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Τους τηλεφώνησα σήμερα το πρωί και μου είπαν πως θα μου στείλουν ένα νέο τεύχος στο σπίτι μου!
Στην ερώτηση μου αν θέλουν να τους επιστρέψω το παλιό μου για επιβεβαίωση του προβλήματος, απάντησαν πως δεν χρειάζεται και με ευχαρίστησαν που τους το πρότεινα!!

όλα καλά προς το παρόν.
Όταν παραλάβω το τεύχος αντικατάστασης, θα ενημερώσω.

Σ' ευχαριστώ ntetari2009 για την άμεση απάντηση! :107:
ωραια ωραια!!! χαιρομαι που βοηθησα απλα την ειχα παθει και γω οποτε δε κανει τιποτα... Αντε καλοδιαβαστω!!!:116:

Reaction score
89
Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε έντυπο (εφημερίδα ή περιοδικό) έχει πρόβλημα. Ο πατέρας μου έχει αγοράσει 3 φορές εφημερίδα που είχαν πρόβλημα οι προσφορές και μετά από ένα τηλέφωνο του τα έστειλαν σπίτι.

Reaction score
59

Δώρο με το HiTECH Μαρτίου το Blu-Ray του National Geographic για το καρναβάλι του ΡΙΟ

Reaction score
59

Hi ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

iPad - Το επόμενο κύμα;

Εδώ που τα λέμε, όλοι το περιμένουν. Πρώτα το iPod, από το πουθενά, φέρνει τα πάνω κάτω στη μουσική και πουλάει εκατομμύρια κομμάτια. Μετά το iPhone μπαίνει και σαρώνει την αγορά των έξυπνων τηλεφώνων, δίνοντάς μας ένα πολύ εύχρηστο μικρό υπολογιστή παλάμης. Γιατί, λοιπόν, το iPad να μην αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα βιβλία, τα περιοδικά, τις εφημερίδες αλλά και τα βίντεο και το Internet;

Eπαφές

LG 50PK350, Τηλεόραση Plasma, 50’’, 1080p ( απο οτι εχω διαβασει παιζει mkv files )

Philips BDP9500, Blu-ray player

Panasonic DMP-BD65, Blu-ray player

HDI Dune BD Prime 3.0/HD Base 3.0, Blu-ray Player, HD Media Player

Egglestonworks Nine, Ηχείο Hi - End

Naim Dac, Στερεοφωνικό DAC Hi - End

Τέστ

ΤΕΣΤ 7 dSLR από 600 ΕΩΣ 1.000€

ΤΕΣΤ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΠΟ 1.000 ΕΩΣ 4.000€

Δια Ταύτα

Εγκατάσταση κινητού δορυφορικού πιάτου
Η ψηφιακή δορυφορική τηλεόραση περνά σε νέα διάσταση με την εγκατάσταση κινητού δορυφορικού πιάτου. Αν ενδιαφέρεστε να δείτε τηλεόραση από όλο τον κόσμο και όχι μόνο Nova, τότε σκεφθείτε πολύ σοβαρά την εγκατάσταση ενός κινητού πιάτου.
Του Δημήτρη Λούκα

Ελληνικά σε όλα τα Blu-ray
Βάλτε γρήγορα και εύκολα ελληνικούς υπότιτλους στα Blu-ray που δεν έχουν
Του Γιώργου Οικονόμου

Παίξτε τα Blu-ray σας με τα Hi-Def Media Player
Πώς θα μετατρέψετε εύκολα και γρήγορα τα δισκάκια Blu-ray σε ματρόσκες για να αναπαραχθούν από τα Hi-Def Media Player της νέας γενιάς.
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

Reaction score
59

HiTECH -Tεύχος Απριλίου 2010

Κυκλοφορεί 19/3/2010

NATIONAL GEOGRAPHIC BLU-RAY
AIR SHOW

Απολαύστε τη μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη στον κόσμο με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και πολυκάναλο ήχο υψηλής ανάλυσης DTS-HD MA 5.1

Panasonic Convention 2010, Μόναχο

Philips Sense and Simplicity 2010, Βαρκελώνη

Samsung Forum 2010, Βιέννη

Mobile World Congress 2010, Βαρκελώνη

ΕΠΑΦΕΣ

Runco Q-750i, Βιντεοπροβολέας 1080p με LED

LG 42LE8500, Τηλεοραση 42’’, 1080p με LED backlight

Plinius Odeon odeon, Πολυκάναλος Ενισχυτής HiEND

Popcorn Hour A200, HD Media Player

Panasonic DMC-TZ10, Φωτογραφική μηχανή compact

Philips HTS 8160/HTS8161, Blu-ray sound bars

HTC Touch II, Smartphone

Nokia N900, Smartphone

ΤΕΣΤ

11 dSLR ΕΩΣ 600€
Για τα μάτια σας μόνο...
Μια καλή dSLR αποτελεί το μέσο για να αποτυπώσετε την πραγματικότητα μέσα από τη δική σας ματιά, έτσι όπως εσείς την ερμηνεύετε. Όποια και αν είναι η εμπειρία και το budget σας, να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει μία φωτογραφική μηχανή που εκφράζει τη δική σας οπτική.

ΤΕΣΤ 13 ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ ΑΠΟ 1.500€ ΕΩΣ 4.000€
The Abyss
Οι παλιοί το γνώριζαν καλά. Το πραγματικά βαθύ και απαραμόρφωτο χαμηλό, αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των μεγάλων διαμέτρων στα γούφερ και των τεράστιων κουτιών. Σήμερα, η προσθήκη ενός ενεργού υπογούφερ με 15ιντσα ή 18ιντσα μεγάφωνα στο πολυκάναλο σύστημά μας, αποτελεί μονόδρομο για υψηλή πιστότητα, αληθοφανή εφέ και υποηχητική δράση, που περισσότερο τη νιώθεις παρά την ακούς. Μάλιστα, ένα τέτοιο κορυφαίο υπογούφερ, θα απαλλάξει επιπλέον τα ηχεία μας από τις απαιτητικές χαμηλές συχνότητες, βελτιώνοντας δραματικά την απόδοση τους.

Πρακτικές συμβουλές για όλες τις εξελίξεις για τα συστήματα ήχου και εικόνας, φωτογραφία, δορυφορικά, επικοινωνίες

Σπάστε τα γεωγραφικά δεσμά του Internet streaming
Στο παγκόσμιο χωριό που ζούμε εδώ και καιρό, έχουν μείνει αρκετοί «τοπικισμοί» που μας σπάνε τα νεύρα. Κλασικό παράδειγμα είναι οι υπηρεσίες Video Streaming – όπως το Hulu, BBC iplayer, Netflix, κ.λπ. Έχουν απίστευτα πλούσιο περιεχόμενο, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι διαθέσιμες μόνο σε συγκεκριμένες χώρες και όχι στην Ελλάδα. Eάν ψάξετε λίγο τη δουλειά, οι συγκεκριμένοι περιορισμοί παρακάμπτονται και αποκτάτε πρόσβαση σε πλούσιο αλλά και δωρεάν περιεχόμενο.
Του Ι. Μωυσιάδη

Bitstreamάρετε τις ματρόσκες σας με HD Audio ή… η εκδίκηση του HTPC
Τώρα πια δεν λείπει τίποτε από τη ματρόσκα: ασυμπίεστο βίντεο υψηλής ευκρίνειας, μη απωλεστικός ήχος HD Audio, κεφάλαια και υπότιτλοι. Τα παίζει όλα το Home Theater Personal Computer. Ναι, και από το οικιακό δίκτυο.
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

Βάλτε τα τραγούδια σας σε τάξη με ένα κλικ
Επιτέλους, μπορούμε να βρούμε (και μάλιστα αυτόματα) όλες τις πληροφορίες για εκείνα τα αδέσποτα τραγούδια που κατεβάσαμε από το Internet και δεν ξέρουμε τι είναι. Παρεμπιπτόντως, μπορούμε να βάλουμε επιτέλους σε τάξη όλα τα τραγούδια που έχουμε ατάκτως ερριμμένα στον σκληρό μας.
Του Γιώργου Οικονόμου

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος