HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Reaction score
59
Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

HITECH - ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hi ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ 3D;
Στην αρχή ήμουν πολύ δύσπιστος. Παρ’ όλο που είχα δει διάφορες επιδείξεις, δεν πίστευα ότι το 3D θα ήταν τώρα κοντά έτοιμο για να φτάσει στα σπίτια μας. Και αυτό δεν αφορά μόνο στα μηχανήματα – αφορά κυρίως στα προγράμματα. Κάτι όμως οι τεχνολογικές εξελίξεις, κάτι η πίεση που νιώθουν οι κατασκευαστές από τις πεσμένες πωλήσεις, κάτι η πίεση που νιώθει το Χόλιγουντ από τις πιο άδειες αίθουσες, ξαφνικά όλοι έχουν αρχίσει να μιλάνε για τα 3D λες και θα τα έχουμε αύριο στα σπίτια μας.
Του Θεόδωρου Σπίνουλα

ΖΗΝ HiTECH

Windows 7 @ Home
Τα Windows 7 κυκλοφορούν επιτέλους επίσημα και μπορούμε να τα απολαύσουμε χωρίς περιορισμούς. Το νέο λειτουργικό είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει η Microsoft τα τελευταία χρόνια και, όσον αφορά στα καθ’ ημάς, καταφέρνει να δώσει μια στιβαρή λύση στην αναπαραγωγή και στη διαχείριση των Digital Media σε όλο το σπίτι.

ΕΠΑΦΕΣ

LG 47LH9000, Τηλεόραση LCD 47 ιντσών

Anthem Statement D2v2, Πολυκάναλος προενισχυτής Hi-End

Sony HDR-CX520, Βιντεοκάμερα Full HD με μνήμη

PopCorn Hour C200, HD Media Player

Sony Ericsson W995, Φωτογραφικό κινητό 8 Mpixel

Anthem LTX-500, Βιντεοπροβολέας 1080 3xDiLA

Denon DBP-2010, Sony BDP-S760, Blu-ray Player

ΤΕΣΤ

TEST 10 ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ AUDIO VIDEO ΑΠΟ 1.000 ΕΩΣ 3.000 ΕΥΡΩ
Ψηφιακοί Μάγοι
Τα νέα μοντέλα ενισχυτών Audio-Video αποκαλύπτουν ότι το είδος περνά στη φάση της πλήρους ωριμότητας: Λιγότερες αναλογικές συνδέσεις, περισσότερες ψηφιακές θύρες, έμφαση στην επεκτασιμότητα, στη δικτύωση, στα νέα πολυκάναλα συστήματα, στα πανίσχυρα κυκλώματα βίντεο και στα θαυματουργά συστήματα ισοστάθμισης, μετατρέπουν τους σημερινούς ενισχυτές AV σε πραγματικούς ψηφιακούς μάγους του οικιακού μας κινηματογράφου.

TEST 18 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 40 – 42 ΙΝΤΣΩΝ
Raise the Game
Πέρα από την ποιότητα της εικόνας, η οποία συνεχώς βελτιώνεται, μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως η σύνδεση με το δίκτυο και η χαμηλή κατανάλωση, έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα χαρακτηριστικά των νέων τηλεοράσεων και να κάνουν αυτό το συναρπαστικό προϊόν ακόμη πιο ελκυστικό.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Η Matroska πέθανε, ζήτω το M2TS!
Επιτέλους, μπορούμε να δούμε τα αντίγραφα των Blu-ray κατευθείαν από τον σκληρό. Ακόμη και με συσκευές κονσούμερ!
Του Γιώργου Οικονόμου

iPhone GPS Software
Ένα περίπου χρόνο χρειάστηκε το iPhone 3G/3GS μέχρι να αποκτήσει λειτουργικότητα στον τομέα της πλοήγησης μέσω GPS. Δοκιμάσαμε τα πιο ενδιαφέροντα προγράμματα, μελετήσαμε το μέλλον της πλοήγησης με προγράμματα Augmented Reality και σας τα παρουσιάζουμε.
Του Δημήτρη Λούκα

Reaction score
2

Στη σελίδα του περιοδικού έχει το νέο τεύχος. Έχει κυκλοφορήσει?

Reaction score
59

HITECH - ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΖΗΝ HiTECH

H TV πέθανε – Ζήτω η TV
Η ελεύθερη επίγεια τηλεόραση κάνει στις μέρες μας ένα τεράστιο άλμα προς τον ψηφιακό κόσμο. Τα πρώτα βήματα έγιναν στις αρχές του 2006 από την ΕΡΤ με τα νέα κανάλια της ΕΡΤ Ψηφιακής και στα τέλη του Σεπτεμβρίου που μας πέρασε οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας ξεκίνησαν τις ψηφιακές εκπομπές τους μέσω της εταιρείας Digea στην περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου. Όλα δείχνουν ότι επιτέλους ξεκινά η πλήρης μετάβαση στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης και, επί τη ευκαιρία, σας ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για το νέο τηλεοπτικό τοπίο και για όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε ως τηλεθεατές της «επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης».

Sony VPL-VW85, Προβολέας 3xSXRD 1080

Samsung PS58B850, Τηλεόραση plasma 58 ιντσών

Onkyo TX-NR 5007, Πολυκάναλος ενισχυτής AV

Velodyne Digital Drive 1812 Signature Edition, Υπογούφερ Hi-End

Philips BDP7500, BD Player

Western Digital WD TV Live HD, HD Media Player

Sony a550, Φωτογραφική μηχανή dSLR

ΤΕΣΤ 14 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΕΙΩΝ 5.1 ΕΩΣ 2.000 ΕΥΡΩ
Satellites in Space
In your space… Αναμφισβήτητα, η δημοφιλέστερη κατηγορία ηχείων 5.1 είναι αυτή των «πακέτων» που περιλαμβάνουν υπογούφερ και πέντε δορυφόρους. Τα πανέμορφα, μικροσκοπικά ηχεία που ενσωματώνουν δεν πιάνουν χώρο στο σαλόνι μας, ενώ η σημειακή φύση τους εξασφαλίζει ένα υπερθέαμα τρισδιάστατων ήχων. Το lifestyle που πρεσβεύουν αυτά τα συστήματα υποστηρίζεται από ένα βαρύ οπλοστάσιο τεχνολογιών αιχμής, καθώς πλέον αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο του ήχου υψηλής ευκρίνειας του Blu-ray.

ΤΕΣΤ 15 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 46 ΕΩΣ 52 ΙΝΤΣΩΝ
The Next Big Thing
Υπερβολή μια 50άρα; Πριν από ένα δυο χρόνια ίσως. Όχι πια. Η επόμενη τηλεόρασή σας οφείλει να είναι μεγάλη, γιατί το μέγεθος μετράει. Ειδικά στην εποχή της υψηλής ευκρίνειας.

Πρακτικές συμβουλές για όλες τις εξελίξεις για τα συστήματα ήχου και εικόνας, φωτογραφία, δορυφορικά, επικοινωνίες

Windows 7 & Media Streaming
Το νέο λειτουργικό της Microsoft διευκολύνει πολύ τις διαδικασίες για τη δημιουργία οικιακού δικτύου και media streaming προς άλλους υπολογιστές ή παιχνιδοκονσόλες. Στη συνέχεια θα σας δείξουμε όλη τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δικτυακές δυνατότητες του νέου λειτουργικού.
Του Δημήτρη Λούκα

Κατεβάζω ματρόσκες σαν τρελός. Πού θα τις βάλω;
Οι ψηφιακές συλλογές και η αποθήκευση στην εποχή της υψηλής ευκρίνειας ή πώς έφτασε η εποχή των οικιακών server και των terabytes.
Του Βαγγέλη Βασιλόπουλου

ΔΩΡΟ

HiTECH BLU-RAY ΑΦΡΙΚΗ - UNESCO

Ένα καθηλωτικό ταξίδι στα πιο σαγηνευτικά μέρη του κόσμουμε όχημα πέντε Blu-ray αναφοράς και οδηγό την Unesco

http://www.4pi.gr/hitech/swf/indexloader.html

Reaction score
0
Re: Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Νομίζω χθές κυκλοφόρησε.
Καλά, εγώ που είμαι συνδρομητής έλαβα πριν λίγες μέρες το τεύχος Νοεμβρίου, και ήδη κυκλοφόρησε το επόμενο;;;; :142:

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Καλά, εγώ που είμαι συνδρομητής έλαβα πριν λίγες μέρες το τεύχος Νοεμβρίου, και ήδη κυκλοφόρησε το επόμενο;;;; :142:
:111::111::111:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

χθες βγηκε , απο τις ελαχιστες φορες που κυκλοφορησε τοσο νωρις

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Μα υπαρχει πιο μεγαλη ευχαριστηση απο την αγορα του περιοδικου (γενικως) και την αδημονια να φτασεις σπιτι να το...ξεσκισεις;

Reaction score
0
Εμένα πάντως η τελευταία σελίδα του τεύχους Νοεμβρίου μου έκανε κακή εντύπωση. Μπορεί να μη είχε τι να γράψει, αλλά αυτά που έγραψε δεν θα έπρεπε να τα είχε γράψει. Όποιον και αν εννοεί... :101:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Εμένα πάντως η τελευταία σελίδα του τεύχους Νοεμβρίου μου έκανε κακή εντύπωση. Μπορεί να μη είχε τι να γράψει, αλλά αυτά που έγραψε δεν θα έπρεπε να τα είχε γράψει. Όποιον και αν εννοεί... :101:
τι λέει;

Reaction score
2

Ίσως ήταν η μοναδική φορά που βαρέθηκα και δε διάβασα τη τελευταία σελίδα και αφού με έβαλες σε σκέψεις το έκανα. Αν εννοείς για την ιστορία με το PS3 δε μου φάνηκε τόσο "πικρή" όσο για τον τύπο που αναφέρει υπάρχουν τέτοιοι.....

Reaction score
0
Αναφέρομαι στο ότι μπαίνει σε φόρα για να "διασκεδάσει" ο συντάκτης, και το περιστατικό με την ρύθμιση του προβολέα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.705

Μήπως μπορείτε να μας γράψετε κι εμάς που δεν το παίρνουμε το περιοδικό (κι ούτε πρόκειται βέβαια), τι γράφει και που αναφέρεται ο συντάκτης του;
Από περιέργεια βέβαια.
Όχι ότι θα μου γυρίσει το δαχτυλίδι ανάποδα.

Reaction score
0
Κάποια βράδια που δεν με πιάνει ύπνος περιφέρομαι στον αχανή κόσμο του Διαδικτύου και βολοδέρνω στα διάφορα site όπου "ειδικοί" σε κάθε θέμα (AV, φωτογραφία, αυτοκίνητο, computer κ.α.) ανταλλάσσουν απόψεις. Υπάρχουν κάποια σοβαρά, και φαίνεται από τον αριθμό, τα προφίλ και τα λεγόμενα των ανθρώπων που συμμετέχουν, αλλά είναι και κάποια... για γέλια. Δημοσιεύουν απίστευτες σαχλαμάρες, σε τέτοιο σημείο που πιστεύω ότι όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι παρέα και πήγαιναν ή πηγαίνουν ακόμα σχολείο. Υποκύπτω στον πειρασμό και μεταφέρω ένα στιγμιότυπο που με διασκέδασε. Βέβαια, τα ονόματα είναι φανταστικά, διότι αρκετοί με κυνηγάνε... Μην έχω κι άλλους...

"Karajok: Νικ, έφερε ο Λεό τον Μάκη σπίτι του και του ρύθμισε το βιντεοπροβολέα, και η εικόνα του πετάει τώρα. Να του πω και εγώ ή θα στραβώσει; Εσύ τον ξέρεις καλύτερα".
"Losskoss: Ναι, ρε. Στα ίσια. Ζήτα το, μην ντρέπεσαι. Δεν μου λες έφερε το colorimeter;"
"Karajok: Τι είναι αυτό;"
"Losskoss: Χρωματόμετρο, ρε. Με αυτό που ρυθμίζει grayscale tracking, gamma, θερμοκρασία λευκού, και τα color points, ξέρεις primaries και secondaries..."
"Karajok: Σώπα, ρε. Τι μου λες τώρα; Ξέρεις τι μάτι έχει ο Μάκης; Σου λέω το μηχάνημα πετάει... Τέτοια κόκκινα δεν είχα ξαναδεί..."

Και δεν θα ξαναδείς, ρε καημένε... Γιατί δεν υπάρχουν στην φύση! Εκτός αν έρθει ο Μάκης και σου χαλάσει και τον δικό σου βιντεοπροβολέα... Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τέτοιες διασκεδαστικές αναδιφήσεις στον Παγκόσμιο Ιστό. Προσωπικά κοντεύω να εθιστώ... Α, ξέχασα. Και όλα αυτά διανθισμένα με κάθε λογής κακόγουστα emoticons, τα οποία θεωρώ μια μορφή ακκισμού, και ό,τι πιο κιτς έχει εμφανιστεί από κτήσεως Διαδικτύου... Μικρά μικρά άσχημα, τερατώδη κεφαλάκια σε κάθε δυνατό κακόγουστο χρωματικό σχεδιασμό να εμφανίζονται δίκην υπογράμμισης σε κάθε δημοσίευση. Θεωρώ ότι προδίδουν το χαρακτήρα και το γούστο του συγγραφέα του κάθε μηνύματος και μέχρι τώρα δεν έχω διαψευστεί. Προσέξτε λοιπόν τη... δημόσια εικόνα σας.
Από το Hitech Νοεμβρίου, τελευταία σελίδα... :104:

[Είμαι και εγώ ένα καρα-κιτς μέλος φόρουμ που χρησιμοποιώ αυτά τα τερατώδη emoticon... Σταυρώστε με, σταυρώστε με... :142:]

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.705

Ο μόνος που θα εμπιστευόμουν κάπως είναι ο Θ. Σπίνουλας.
Τον οποίο διαβάζω από τότε που έγραφε στο Ηχος & HiFi
Όμως μερικές φορές είναι πολύ ενθουσιώδης και παρορμητικός και μας παρασέρνει κι εμάς τα γιουβάνια.
Έχω ξοδέψει φοβερά ποσά γιατί διάβασα ότι ο Σπίνουλας ξετρελάθηκε με το τάδε Laser Disc, ή με το δείνα ενισχυτή.
Εκείνη η 1η κwλοκασέτα που είχαν δώσει δώρο μου στοίχισε ένα εκατομμύριο. :141: :141: :141:

JL_

Reaction score
19
Aπλώς τους έτσουξε η γκάφα με το HDMI-jitter και την ακρόαση SACD από μηχάνημα που δεν παίζει τέτοια δισκάκια, που σχολιάστηκαν δεόντως στα δύο φόρα και αποφάσισαν να απαντήσουν με αυτόν τον άκομψο και παιδαριώδη τρόπο...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Aπλώς τους έτσουξε η γκάφα με το HDMI-jitter και την ακρόαση SACD από μηχάνημα που δεν παίζει τέτοια δισκάκια, που σχολιάστηκαν δεόντως στα δύο φόρα και αποφάσισαν να απαντήσουν με αυτόν τον άκομψο και παιδαριώδη τρόπο...
Μόνο έτσουξε; Μωρέ τους τσουρούφλισε και τους καρβούνιασε! :116:
Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τέτοιες διασκεδαστικές αναδιφήσεις στον Παγκόσμιο Ιστό. Προσωπικά κοντεύω να εθιστώ ... Προσέξτε λοιπόν τη... δημόσια εικόνα σας.
Να προσέχεις τους εθισμούς! Από εκεί ξεκινάνε όλοι και φτάνουν σε Στροφές και σε "είμαι ο ριβιούερ και είμαι καλά"! :414:
Όσο για τη δημόσια εικόνα, φαντάσου να μπορούσε να δει ο εν λόγω πως είμαι ντυμένος τώρα που γράφω, ρόμπα θα με έκανε. Άσε που είμαι ξεχτένιστος ... μάλλον. :142:

Reaction score
802

μπορει να γραψει καποιος ποιους προβολεις 1080p εχει συγκριτικο στο παρον τευχος?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll