Home και μικρός διαγωνισμός…

Reaction score
1
Απάντηση: Το δεύτερο ερώτημα…

Το δεύτερο ερώτημα προέρχεται από την ενότητα των ταινιών, ενώ τη σωστή απάντηση τη γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες…

Πόσα είναι συνολικά τα επεισόδια της θρυλικής σειράς του Πολέμου των Άστρων (Star Wars);

Α. Τρία.

B. Οχτώ.

Γ. Πέντε.

Δ. Έξι.

Ε. Εννέα.

Reaction score
1
Απάντηση: Home και μικρός διαγωνισμός…

Δ. Έξι

Έτσι, σας θέλω, γρήγορους σαν αστραπή! :126:

Εύγε Λευτέρη, το δεύτερο Home σε Blu-ray είναι δικό σου! :607:

Γουστάρω με τρέλα να στέλνω δισκάκια στην όμορφη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε κάθε άκρο της Ελλάδας! :114:

Μου στέλνεις με pm την διεύθυνση σου για την αποστολή. Να υπολογίζεις ότι μέχρι την Πέμπτη το αργότερο το δισκάκι θα ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη! :119:

Reaction score
385

Μου στέλνεις με pm την διεύθυνση σου για την αποστολή. Να υπολογίζεις ότι μέχρι την Πέμπτη το αργότερο το δισκάκι θα ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη! :119:
Περιμένω να το φέρεις αυτοπροσώπως Χαλκιδική , ή δεν θα σε δούμε φέτος πάνω ; :145:

Reaction score
1

Περιμένω να το φέρεις αυτοπροσώπως Χαλκιδική , ή δεν θα σε δούμε φέτος πάνω ; :145:

Υπάρχουν όντως πολλές πιθανότητες να ανέβω για καμμιά εβδομάδα γύρω στα μέσα του Αυγούστου και να καταλήξουμε στην Καλλικράτεια, άλλωστε πέρυσι η Θεσσαλονίκη μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! :111: :137:

Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε έχει καλώς, θα ξέρω σε μερικές μέρες με σιγουριά... :107:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ωραιότατα... :107:

Ο κατάλογος των νικητών μέχρι στιγμής:
1. abcd
2. λευτέρης

Get ready. Σε λίγο έρχεται το τρίτο ερώτημα! :126:
Στον διατανο!:142:
Εμεις στο πηγαδι...αφοδευσαμε?:120:

Reaction score
1

Στον διατανο!:142:
Εμεις στο πηγαδι...αφοδευσαμε?:120:

Σκαφάτε, τα είπαμε για σένα! :141:

Χέρι με χέρι θα κάνουμε την ανταλλαγή: θα μας φέρεις πρώτα τον LED Vivitek για review και μετά θα πάρεις δισκάκι!

Μην νομίζεις ότι θα την βγάλεις στο τζαμπέ με τον BenQ 30000! :204:

Reaction score
1.213

Να μπει και ερωτηση απο την κατηγορια της ΔΟΘ παρακαλω !! :114:

Αν ειναι δυναντον και κατι στο αντικειμενο μου..πχ (ενδεικτικα λεω ,προς θεου δεν θελω να επηρεασω τον εμπνευστη του διαγωνισμου.. ) το πληρες ονομα της Πετρουλας ...:137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.422

Να μπει και ερωτηση απο την κατηγορια της ΔΟΘ παρακαλω !! :114:

Αν ειναι δυναντον και κατι στο αντικειμενο μου..πχ (ενδεικτικα λεω ,προς θεου δεν θελω να επηρεασω τον εμπνευστη του διαγωνισμου.. ) το πληρες ονομα της Πετρουλας ...:137:

Πετρούλα Κωστίδου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον εργοστασιάρχη Βασίλη Κωστίδη και τη σύζυγό του Ειρήνη στις 4 Φεβρουαρίου του 1989. Παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, εγκατέλειψε το σχολείο στην Α Λυκείου και από εκείνη τη στιγμή κυνηγάει τα όνειρά της. Το κορίτσι που ξεκίνησε από τη συμπρωτεύουσα πριν από περίπου δύο χρόνια έκανε την εμφάνισή του στην τηλεόραση εντελώς ξαφνικά, όταν εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τα αποτελέσματα των καλλιστείων, όπου δεν κατάφερε να μπει στις φιναλίστ.

Το ξέσπασμα της Πετρούλας μονοπώλησε για αρκετές μέρες τις εκπομπές και τα έντυπα lifestyle και την έκανε γνωστή στο χώρο της σόουμπιζ. Η συνεργασία της με τον Γιώργο Κουτούλια την οδήγησε στα καλλιστεία Miss Hawaian Tropic, ενώ η συμμετοχή της λίγο καιρό αργότερα στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 «Go straight» έκανε μεγάλη εντύπωση, αφού η νεαρή κοπέλα έδειχνε ατρόμητη στις δοκιμασίες.

Τι κερδίζω;:136:

Reaction score
1.213

Τι κερδίζω;:136:

Tιποτα !! Γιατι εχεις ηδη παρει το δωρο σου...:136:

Δεν ειχα φροντισει νομιζεις να μην εχω απεναντι μου τον ισχυροτερο αντιπαλο ? :138::143:

Reaction score
1

Tιποτα !! Γιατι εχεις ηδη παρει το δωρο σου...

Δεν ειχα φροντισει νομιζεις να μην εχω απεναντι μου τον ισχυροτερο αντιπαλο ?

Μελέτη μου, ήθελα να ήξερα τι έχετε πάθει όλοι σας με το "φρόκαλο με τον δείκτη ευφυίας-κουνουπιδιού";! :137:

Βέβαια, προσβάλω τα κουνουπίδια με αυτό που γράφω, αλλά τέλος πάντων... :204:

Έχε χάρη που φοβάμαι μην μου τραβήξει καμία μηνυσάρα νααααα, η Νόνη Δούνια, αλλιώς θα σου ανέβαζα μία φωτό από το περιοδικό Money and Life από το 1997. :404:

Εκεί να δεις Μελέτη μου, τι σημαίνει πραγματική Θεά! :111:

Reaction score
1
Απάντηση: Το τρίτο ερώτημα…

Το τρίτο ερώτημα προέρχεται και αυτό από την ενότητα των ταινιών, ενώ η σωστή απάντηση είναι κάπως πιο δύσκολη αυτή τη φορά… :126:

Ποια είναι η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Van Helsing σε dvd, στην αναμορφική του έκδοση στην Αμερική;

Α. 14 Μαρτίου 2007.

B. 12 Ιανουαρίου 2003.

Γ. 28 Δεκεμβρίου 2006.

Δ. 14 Απριλίου 2005.

Ε. 7 Μαΐου 2004.

Reaction score
1

Εύγε Μελέτη μου! :607:

Κύριοι, κατοχυρώθηκε κιόλας το τρίτο Home! :126:

Μελέτη, μου στέλνεις με pm την διεύθυνσή σου, για να σου στείλω το δισκάκι!

Αύριο κιόλας, φεύγει με το ταχυδρομείο το πρώτο δισκάκι για να πάει στον Ζορζ (abcd), το δικαιούται άλλωστε μια και είναι ο πρώτος που το κέρδισε.

Σε όλους τους υπόλοιπους, τα δισκάκια θα ταχυδρομηθούν την Πέμπτη που μας έρχεται, μια και έχω ξεμείνει από μελάνια στον εκτυπωτή! :141:

Ο κατάλογος των νικητών μέχρι στιγμής:
1. abcd
2. λευτέρης
3. Meletov

Για σήμερα τελειώσαμε παιδιά, ραντεβού αύριο πάλι. :126:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.595

Μαμά αυτός ο σείος ζεν μου ζίνει μπλου λέυ κι εμένα. :413:

Staff online