Home cinema μελλοθάνατου

Reaction score
152
Σπύρο για να αποδώσουν όπως πρέπει μεταξύ των τριών μπροστά δεν πρέπει να υπάρχει εμπόδιο(κοίτα λίγο τα περί ανακλανώμενου ήχου).Αν τα βάλει σε βιβλιοθήκη,όπερ έστι εμπόδια δεξιά αριστερά των 2 main ηχείων,τότε πάει περίπατο η διασπορά τους..
Γιωργο,αν δεις τα .pdf των omd-5 και πως καθονται στις βασεις τους οταν προκειται να μπουν σε οροφη,για παραδειγμα,θα μπορεσεις να καταλαβεις οτι μπορουν να μπουν σε βιβλιοθηκη,οντας στο χειλος του ραφιου,χωρις να εχουν εμποδιο...
ειναι και ο μονος λογος γιατι δεν αναβαθμισα τα δικα μου,γιατι τα omd-5 "κουμπωνουν" με την πλατη και οχι με τον πατο....

Παιδιά έχω διαβάσει διθυραμβικά σχόλια για τα in wall triad. Έχει κανείς υπόψιν αν έρχονται Ελλάδα και σε τι κόστος;
τα φερνουν ο Αντρεας με τον Βαγγελη αλλα μαλλον ειναι ακριβα..
ρωτα και τον nelson pikes που τα φοραει...

Reaction score
5
Απάντηση: Home cinema μελλοθάνατου

Γιατί δεν παίρνει ενα κομπλέ mirage mx.
Tα 4 καρφωμένα στο ταβάνι 4ης γωνίες ή μόνο τα 2 πίσω τα καλώδια με σιλικόνη, το center μπρος απο την οθόνη, το woofer κρυμένο πισω απο κανέναν καναπέ και τέλος.
Απο το να πάρει ακριβότερα μεγάλα bookself και να τα πνίξει σε ράφι βιβλιοθήκης καλύτερα θα ναι.
Και μετά άλλο ενα 400-450άρη για καναν μεσαίο AVR απο amazon.de πχ onkyo 6008 και αυτό είναι όλο.

Είναι και όμορφα τα ρημάδια και techie με τα μαγνητικά προστατευτικά, οπότε η γυναίκα δε θα εχει πρόβλημα να μείνουν σε κοινή θέα.

Τώρα για σωστή τοποθέτηση στο προτεινόμενο ύψος, χωρίς εμπόδια κτλ, δεν θέλω να γίνω κακός αλλά ας πρόσεχε.
Ζεστό φαϊ και πλυμένο σώβρακο δεν πάει με καλοστημένο HC. :p

Reaction score
152

Τα mirage mx ειναι τοσο μικρα που χωρανε στη χουφτα σου μικροτερα και απο κουτι αναψυκτικου....

θα τα ταιριαξω με εναν Γιαμι 467...

και σαμπακι 030...

Reaction score
152

ψαξε και στο αμερικανικο e-bay...
εχει πολλούς ωραιους νανους 2ο χερι σε τιμες χωμα....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.761
Members
38.607
Νεότερο μέλος
pitelpan