Home cinema μεχρι 500 ευρω

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
τον hk 151 τον έχω, όχι με το σετάκι που λες αλλά με άλλα ηχεία(b&w cdm7se κύρια, b&w lrc60s3 κεντρικό, και audio pro ego414 surround και koda gw212 sub), ο ενισχυτής απλά δεν έχει αντίπαλο σ'αυτή τη κατηγορία τιμής. Στη διάθεση σου για ακρόαση στο σπίτι μου, Λέανδρος

Reaction score
5
καλησπέρα, ψάχνω μια καλή τηλεόραση μέχρι 1000 ευρώ ,για home cinema δεν μου περισσεύουν αρκετά χρήματα ,θα μπορούσα να βρω κάτι καλό μέχρι 200 ευρώ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
καλησπέρα, ψάχνω μια καλή τηλεόραση μέχρι 1000 ευρώ ,για home cinema δεν μου περισσεύουν αρκετά χρήματα ,θα μπορούσα να βρω κάτι καλό μέχρι 200 ευρώ?
Φτιάξε ενα νέο θέμα, αν και με 200 ευρώ δεν θα βρείς κάτι καλό...

Reaction score
9
Μέχρι 300ε τι είναι καλύτερο ?

http://www.skroutz.gr/s/4057622/Pioneer-HTP-073.html

ή

http://www.skroutz.gr/s/4681799/Samsung-HT-H5530.html

Μοιάζει πιο ποιοτικό το pioneer εχει κανονικό ενισχυτή, αλλά μήπως τα ηχειάκια του είναι πολύ μικρά για να αποδόσει ο ενισχυτής?
Μήπως καλύτερα να πάω σε all in one hc samsung που έχει κ περισσότερες ευκολίες (media player, 3d blue ray κτλ?)

Reaction score
6
Καλημερα παιδια! Χθες μου ηρθε το σετακι απο τα media markt. Αμεσως επιασα δουλεια και το συνδεσα. Λοιπον, αφου ειδα πως λειτουργει το κοντρολ (στις οδηγιες δεν ελεγε και πολλα) γιατι στην αρχη νομιζα πως υπηρχε προβλημα επειδη δεν δουλεβαν ολα τα κουμπια, σεταρα τα ηχεια (με το αφτι παντα). Οσον αφορα τωρα τον ηχο του εχω αναμικτα συναισθηματα -γνωριζοντας βεβαια πως χρειαζεται στρωσιμο- . Καταρχην δεν εχω ξανακουσει ηχο 5.1, μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα με το surround που πραγματικα σου δινει την αισθηση οτι εισαι μεσα στην ταινια. Το θεμα μου ομως ειναι οτι κατι του λειπει, θα το ονομασω "όγκο" του ηχου, αν και δεν ξερω αν ειναι σωστη εκφραση. Βεβαια σε στερεο που ακουγα πριν τις ταινιες τα ηχεια ειναι πολυ μεγαλυτερα σε μεγεθος ισως και γιαυτο να φαινεται πιο γεματος ο ηχος. Παντως δεν εχω κανενα απολυτος παραπονο, για τα λεφτα που εδωσα (450ε) σε επωνυμο συστημα με ξεχωριστο ενισχυτη πιστευω ειναι πολυ καλη αγορα και με τον καιρο ισως βελτιωθει και ο ηχος. Οποτε οσοι το σκεφτονται ας αγορασουν αφοβα.

Οσο για τον φιλο πιο πανω, αν ειχα μονο αυτες τις 2 επιλογες θα επελεγα το pioneer μονο και μονο επειδη εχει ξεχωριστο ενισχυτη, υπολογιζε ομως και το κοστος του blu-ray. Τωρα στα συγκεκριμενα λεφτα δεν ξερω αν θα ειναι ποιοτικα τα ηχεια, αλλα μην ξεχνας πως με ξεχωριστο ενισχυτη σου δινεται η δυνατοτητα αναβαθμισης μελλοντικα.

Reaction score
2.482
Καλημερα παιδια! Χθες μου ηρθε το σετακι απο τα media markt. Αμεσως επιασα δουλεια και το συνδεσα. Λοιπον, αφου ειδα πως λειτουργει το κοντρολ (στις οδηγιες δεν ελεγε και πολλα) γιατι στην αρχη νομιζα πως υπηρχε προβλημα επειδη δεν δουλεβαν ολα τα κουμπια, σεταρα τα ηχεια (με το αφτι παντα). Οσον αφορα τωρα τον ηχο του εχω αναμικτα συναισθηματα -γνωριζοντας βεβαια πως χρειαζεται στρωσιμο- . Καταρχην δεν εχω ξανακουσει ηχο 5.1, μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα με το surround που πραγματικα σου δινει την αισθηση οτι εισαι μεσα στην ταινια. Το θεμα μου ομως ειναι οτι κατι του λειπει, θα το ονομασω "όγκο" του ηχου, αν και δεν ξερω αν ειναι σωστη εκφραση. Βεβαια σε στερεο που ακουγα πριν τις ταινιες τα ηχεια ειναι πολυ μεγαλυτερα σε μεγεθος ισως και γιαυτο να φαινεται πιο γεματος ο ηχος. Παντως δεν εχω κανενα απολυτος παραπονο, για τα λεφτα που εδωσα (450ε) σε επωνυμο συστημα με ξεχωριστο ενισχυτη πιστευω ειναι πολυ καλη αγορα και με τον καιρο ισως βελτιωθει και ο ηχος. Οποτε οσοι το σκεφτονται ας αγορασουν αφοβα.

Οσο για τον φιλο πιο πανω, αν ειχα μονο αυτες τις 2 επιλογες θα επελεγα το pioneer μονο και μονο επειδη εχει ξεχωριστο ενισχυτη, υπολογιζε ομως και το κοστος του blu-ray. Τωρα στα συγκεκριμενα λεφτα δεν ξερω αν θα ειναι ποιοτικα τα ηχεια, αλλα μην ξεχνας πως με ξεχωριστο ενισχυτη σου δινεται η δυνατοτητα αναβαθμισης μελλοντικα.
Να ετοιμαζεσαι για ξηλωμα.... :)

Σαν το τσιγαρο ειναι. Λες οτι θα ξεκινησεις με ενα τσιγαρο με τον καφε, αλλα σε χρονο dt αγοραζεις πακετο!

Reaction score
6
Παιζεις με τον πονο μου!! :p Ειμαι ακριβως στη φαση που λες με το τσιγαρο...xaxa
Οσο αφορα τον ηχο εχει βελτιωθει αισθητα. Πλεον μου φαινεται θα ακουω και μουσικη απο εκει.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ως κύρια ηχεία τα παλιά σου ηχεία που άκουγες μουσική και να κερδίσεις και τον όγκο που σου λείπει, τόσο στο 5.1 όσο και στη μουσική μέσω του avr151 που άλλωστε έχει και πολύ καλό internet radio!

Reaction score
6
Μωρε αυτη θα ηταν η ιδανικη λυση αν μπορουσα να τα τοποθετησω στις σωστες θεσεις, εχω ομως πολυ περιορισμενο χωρο. Αν πανε καλα κατι σχεδια που κανω συντομα θα αποκτησω καινουριο χωρο με dedicated home cinema room και τοτε τη θεση των "μικρων" hkts θα την παρουν τα μεγαλα :)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Όλα θα γίνουν! δοκίμασε τα όμως τα ηχεία που άκουγες παλιότερα και ίσως..λέω ίσως.. να σου έρθει τότε και η έμπνευση που θα τα "χώσεις" μες στον υπάρχοντα χώρο!:angel:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.599
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas