Home cinema στην Ιεραπετρα

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Βιντεοπροβολεας
H οθονη ειναι αρκετα μεγαλη-οι 136' δεν καλυπτονται ευκολα-θελουν φως και ποιοτητα θελουν ενα lumis!!Αμ δε-δυστυχως στοιχιζει οσο ολο το δωματιο μαζι με το μπετον και τις γυψοσανιδες!Η λυση στα ~2000 ευρω ειναι ο benq 6000-ενα αναμφισβητητα value for money μηχανημα.Δεν τον ειχα δει, ακουσα την γνωμη των Ανδρεα και Βαγγελη οπως επισης τους διθυραμβους εδω στο site απο τον mmene και τοποθετηθηκε στο ταβανι.Αξιος.Εχει παιξει ηδη 200 ωρες.Πεντακαθαρος-διαυγεστατος με ωραια χρωματα-καλο σχετικα μαυρο-υψηλη φωτεινοτητα-καλη κινηση για dlp χωρις motiom flow-στα χρηματα του δεν ψαχνεις για ελλαττωματα!​

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ηχεια
Τα ηχεια και ο τελικος ειναι τα μονα σιγουρα οτι δεν θα αλλαχθουν παρα μονο αν παρουσιασουν προβληματα(ευτυχως τα triad εχουν 10 χρονια εγγυηση)
Απο την θεση ακροασης-θεασης θελω απεναντι μου να υπαρχει μονο εικονα-ουτε δεξι,αριστερο,κεντρικο και λαμπακια απο προ-τελικους,blue-ray κλπ-μονο δραση.Η λυση ηταν τα ηχεια να ειναι εντοιχισμενα.Ολα της triad.
Τα κυριως ηχεια του συστηματος(δεξι,αριστερο και κεντρικο)ειναι τα Triad speakers in wall gold/6 lcr,ενω τα τεσσερα περιφερειακα του 7.2 set up ειναι τα triad in wall silver/4(πλαινα και πισω περφερειακα).Τα δυο υπογουφερ ειναι τα in wall silver/15sub,τα οποια οδηγουνται απο τους δικους τους ξεχωριστους τελικους ενισχυτες(power amps 500).
Ο ηχος τους ειναι τελειως αχρωματιστος-ουδετερος,ηχεια πραγματικα υψηλης ποιοτητας,ιδανικα για home cinema και για το χωρο μου.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Αυτα για σημερα.Η συνεχεια του set up αυριο.Παω τωρα να δω το "district 9"Καλο βραδυ με δυο νυχτερινες οπως ειναι τωρα και με περιμενει!!

Reaction score
15.548

Πολυ ωραιος χωρος φιλε μου.....:112:

Καλες θεασεις ......:126:

Τα χρωματα για μενα ειναι καπως...
....στο ετερον ημιση ομως αρεσαν..

Reaction score
1

Εύγε! Εκπληκτικός χώρος και προσεγμένος.
Καλές προβολές και όνειρα γλυκά για πολλούς από εμάς :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Τα χρωματα για μενα ειναι καπως...
....στο ετερον ημιση ομως αρεσαν..
Μα τι θες να πεις τωρα?
Δεν σου αρεσει το χρωμα του...avsite?
Εαν προσεξετε καλα θα δειτε πως αυτο ακριβως το χρωμα εχει
χρησιμοποιησει ο Μανωλιος.
Και αυτο διοτι σε καποιο παλαιοτερο θεμα ειχα γραψει υπερ των ουδετερων χρωματων
και μαλιστα ειχα προτεινει αυτο το χρωμα καθως το ιδιο εχω και στο
δικο μου home theater:120::126:

Reaction score
119

Για αυτους που δεν γνωριζουν ο ΑΛΦΑΣ ειναι ενα μικρο χωριο του δημου Γεροποταμου-επαρχιας ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ με μεγαλη ιστορια και εχει βγαλει σπουδαιους ανθρωπους οπως τον μεγαλο λυραρη Κωστα Μουντακη(γενετειρα του) και εχει ταπεινη καταγωγη ο κατα τα αλλα "ευρωπαιος" και "εκει που εχω ταξιδεψει εγω..."ο ιδρυτης του av.site,o "βαζελουλης" Ανδρεας Καφατος!!!:605:Παμε τωρα στο set up!
Πρεπει να λειπετε καιρο, Η Αλφά ειναι...:137:

Ο χωρος μ'αρεσει. Ο βραδυνος φωτισμος αψογος.
Ειδικα η αποψη και προβλεψη σου να μην υπαρχει καμμια οπτικη ενοχληση(...φωτακια, μπλιμπλικια κλπ) απεναντι απο τον θεατη. Κι εγω εχω την ιδια "παραξενια". Και τα πλακακια θα εβαφα μαυρα...:107:

Εν ολιγοις...να τον χαιρεσαι φιλε μου!

(Υπαρχει καποιος λογος που δεν προτιμησες σταθερη οθονη);

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Εν ολιγοις...να τον χαιρεσαι φιλε μου!

(Υπαρχει καποιος λογος που δεν προτιμησες σταθερη οθονη);
Σε ευχαριστω πολυ-ο λογος ειναι σοβαροτατος!Υπαρχει πορτα πισω απο το πανι στην δεξια μερια που οδηγει σε κουζινα και μπανιο.Ειναι μια γκαρσονιερουλα-γιατι ποτε δεν ξερεις!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Πρεπει να λειπετε καιρο, Η Αλφά ειναι...:137:
Ειναι και η Αλφα και ο Αλφας(τελος off topic)

Ρε συ Μανωλιο, ενισχυτικα και πηγες τα ξεχασες?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785

Ο χώρος έγινε "γκιουζελίμ" ή αλλιώς "μανιφίκ"
Συγχαρητήρια για το μεράκι και το γούστο.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ρε συ Μανωλιο, ενισχυτικα και πηγες τα ξεχασες?
Δεν τα ξεχασα Ανδρεα-ειναι δυνατον;:601:την καρδια του συστηματος;πω πω βιασυνη!το απογευμα που θα εχω χρονο.Wait and see!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Πολυκαναλος τελικος ενισχυτης
SHERBOURN 7/2100 Τα triad βρηκαν το ταιρι τους-τον μαστορα τους.The master & the commander του συστηματος.Επτα πληρως διαχωρισμενα μονομπλοκ-καθε καναλι εχει το δικο του τοροειδη μετασχηματιστη τροφοδοσιας,το δικο του πυκνωτικο φιλτρο και τα αντιστοιχα κυκλωματα εισοδου,οδηγησης και εξοδου.Ο ηλεκτρολογος μου φοβηθηκε οταν τον ειδε με τα δυο καλωδια τροφοδοσιας στο πισω μερος"αυτος θελει δικη του παροχη ρευματος".Αφηστε που πηγε να τον σηκωσει και εχασε δυο μερες δουλεια-52 κιλα ειναι αυτα!!.Οδηγει με ανεση τα ηχεια σε εντασεις εκκωφαντικες αν το θελεις αλλα σε νορμαλ καταστασεις ειναι ασυναγωνιστος.Τα triad και ο Sherbourn ηταν ξεκαθαρα προτασεις του Βαγγελη Λαμπρου σε μενα"παρτα και θα με θυμηθεις"μου ειπε,τον ακουσα και ηρεμησα μια για παντα-Βαγγελη :624:​
Προενισχυτης audio-video
ONKYO PR-SC886 Αγοραστηκε απο το εκλεκτο μελος του avsite "mr rebelos".Πολυ καλος προ με ολα τα συγχρονα καλουδια-εκτος τα καναλια υψους-dts-hd,dolby true-hd,thx ultra2cinema κλπ.Εχει συνδεθει με τον τελικο με βυσματα xlr καθως διαθετουν και οι δυο
ισσοροπημενες εισοδους-εξοδους.Το μοναδικο μειονεκτημα-καταφτανει ο sherbourn pt-7020a!!​

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Να είσαι καλά Μανώλη για τα καλά σου λόγια. Σε ευχαριστώ και για την ωραία παρουσιάση της δουλειάς που κάναμε.

Δεν κρύβω οτι πέρασα σούπερ στην Ιεραπετρα (εξαιρετική πόλη), η φιλοξενία που μου χάρισες δικαιώνει το τίτλο "Κρητική Φιλοξενία".

Δεν θα σταθώ στο Home Theater. Οι φωτό σίγουρα θα πούνε πιο πολλά απο τις δικές μου περιγραφές. Θα σταθώ όμως σε 2 πράγματα.

Α. Αν όλοι οι φίλοι που μας παρακολουθούν και διαβάζουν εμπιστευτούν, όπως έκανες εσύ και στο αναγνωρίζω, την ορεξη και το πάθος που εχουμε μερικοί σοβαροί επαγγελματίες του Custom installation για να τους βοηθήσουμε και να σχεδιάσουμε "το όνειρο τους" να πάρει σάρκα και οστά, το αποτελέσμα τις περισσότερες φορές θα είναι κατα πολύ ανώτερο των προσδοκίων τους.

Το Home Theater δεν είναι απλά 7 ηχεία, ένας προβολέας, μια οθόνη και ένας ενισχυτής αφού ακόμα και το πιο απλό σύστημα θέλει σωστό στήσιμο και ιδανική ρύθμιση για να αποδώσει. Τα τύπου "αυτός τα κάνει όλα μόνος του και δεν θέλεις τίποτα..." με κάποια τέτοια φαίνονται ανυπόστατα.

Για την δική μας ομάδα μας το Home Theater είναι συνεχής ισορροπία και σεβασμός: Στο χώρο, στα μέσα, στις προτιμήσεις και στη τσέπη του ιδιοκτήτη.

Β. Στη ταβέρνα με το εκπληκτικό φαγητό και στο ξενοδοχείο με την ασύληπτη θέα; Πότε είπαμε οτι θα καλιμπραρουμε;; :143::143:

(βάλε και καμια φωτό πως ήταν πριν αρχίσουμε ο χώρος.... Φιλιά στην Α.)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Πολυκαναλος τελικος ενισχυτης

SHERBOURN 7/2100 Τα triad βρηκαν το ταιρι τους-τον μαστορα τους.The master & the commander του συστηματος.Επτα πληρως διαχωρισμενα μονομπλοκ-καθε καναλι εχει το δικο του τοροειδη μετασχηματιστη τροφοδοσιας,το δικο του πυκνωτικο φιλτρο και τα αντιστοιχα κυκλωματα εισοδου,οδηγησης και εξοδου.Ο ηλεκτρολογος μου φοβηθηκε οταν τον ειδε με τα δυο καλωδια τροφοδοσιας στο πισω μερος"αυτος θελει δικη του παροχη ρευματος".

ο ηλεκτρολογος προφανως δεν ξερει γιατι εχει 2 καλωδια, και πιθανο δεν θα το μαθει ποτε.Λογικο απο την στιγμη που δεν ασχολειται με το αθλημα, κατα τα αλλα το μηχανακι ειναι σουπερ.Πριν 5 χρονια τετοιες μερες το ειχε τεσταρει το hitech με πολυ καλη βαθμολογια αν θυμαμαι σωστα

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ειναι ωραιο να βλεπεις τον Messi να ζωγραφιζει σε 136αρα οθονη.Αλλα 4:3 το 2010-απαραδεκτο!Του χρονου φουλ για το αλβανικο μπουκετο,16/9 full hd!Τελος παντων να ολοκληρωσω με το set up:blue-ray player Sony bdp-s760
εξαιρετικη εικονα-πολυ καλος ηχος(το εχω συνδεσει αναλογικα)-μια χαρα για 370 ευρω που μου στοιχισε απο Αγγλια.
hd-dvd Toshiba hd-xe1
Κριμα που μας τελειωσανε ετσι αδοξα.Παρ'ολα αυτα το εχω και θα το κρατησω-βλεπω σ'αυτο τα dvd που δεν υπαρχουν σε blue-ray και τα περιπου 30 hd-dvd.
Η βαση του προβολεα ειναι της Unitech,καλωδια ηχειων Qed(qe4015),hdmi της gefen,προ-τελικου van den hull(xlr),blue-ray της mogami
Το rack ειναι της exelixis το ειχα χρονια αλλα πλεον δεν ταιριαζει στον χωρο και θα αντικατασταθει.

Reaction score
51

Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ χώρος. :111: :107:
Άριστος συνδυασμός χρωμάτων και πιστεύω πως το αποτέλεσμα στις θεάσεις θα είναι ακόμα καλύτερο!!
Μπράβο σε όλους σας και ιδιαίτερα στον Βαγγέλη (αν και προσωπικά δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από άριστη δουλειά από τον Βαγγέλη :126:)

Reaction score
34

πολυ ομορφος χωρος σου ευχομαι ολοψυχα να τον ευχαριστηθεις... με τα καλυτερα οπτικο-ακουστικα "ταξιδια"....

Μπραβο στην υλοποιηση απο την projecting art.

Ενα μονο μικρο σημειο που με χαλαει λιγο.... τα καλωδια πισω απο τις συσκευες το θελανε το σινιαρισμα τους..... ωστε να μην ειναι σαν "μακαρονια"....

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ενα πρωι Παρασκευης περι τα τελη Νοεμβριου,πηγαμε με τον αδερφο μου στο αεροδρομιο του Ηρακλειου για να υποδεχθουμε τον φιλοξενουμενο μας.Ο Βαγγελης ηρθε με πολυ καλη διαθεση-ορεξατος:114:.Σταματησαμε για καφεδακι στον πανεμορφο Αγιο-Νικολαο με θεα απο ψηλα την περιφημη λιμνη του.Μετα απο καμια ωρα πηραμε το δρομο για τον "τοπο του μαρτυριου".Εκει μας περιμεναν ηδη δυο εργατες γυψοσανιδας με τον μαστορα τους-λιγο αργοτερα ηρθαν ο ηλεκτρολογος και ενας φιλος μου-και ενας χωρος με καλωδια εξω απο τους τοιχους!Δειτε πως ηταν(εννοειται σοβαντισμενος με πλακακια και κουφωματα)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Αμεσως ολο το συνεργειο αρχισε να δουλευει πυρετωδως υπο τις οδηγιες του Βαγγελη.Ευτυχως ο γυψοσανιδας-ειναι ο καλυτερος της περιοχης-καταλαβαινε αμεσως το τι θελαμε να κανουμε,σχεδια,μετρα,που να δωσει κλιση για τα ηχεια,τη θεση του πανιου,τη βαση για τον προβολεα,τους κρυφους φωτισμους,λεπτομερειες για τις κολονες κλπ.-οργασμος δουλειας μεχρι τις 7 το απογευμα.Το Σαββατο συνεχιστηκε απο νωρις το πρωι-μεχρι το βραδακι που δυστυχως επρεπε να παρει το δρομο της επιστροφης για την Αθηνα-ομως η πολυ δουλεια ειχε φυγει και τα αποτελσματα ηταν ηδη ορατα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos