- Reaction score
- 82.499
Στεφ...ψάξε βρες την απόδειξη...Να ήταν 10? Έχουν περάσει 3 χρόνια πού το είχα αγοράσει, θυμάμαι είχα δώσει 20€, μάλλον είχα πάρει δύο
μη μας την λέει ο δόκτορ ότι μας έπιασαν και κότσο...

Στεφ...ψάξε βρες την απόδειξη...Να ήταν 10? Έχουν περάσει 3 χρόνια πού το είχα αγοράσει, θυμάμαι είχα δώσει 20€, μάλλον είχα πάρει δύο
Μην το λες, ήταν πιο εύκολο να πει "50 ευρώ".Στεφ...ψάξε βρες την απόδειξη...
μη μας την λέει ο δόκτορ ότι μας έπιασαν και κότσο...![]()
Ναι κ όμως 45€ πήρα το Μίκρο 50 cmΚοστίζει 100 ευρώ ένα χερούλι 110 εκατοστά;
Μια σωλήνα ΙΝΟΧ είναι.
Τι διάολο;
Θέλω να μού προτείνετε χρώμα για απέξω από το dedicated είναι ένας χώρος 1.5χ2 και θα μπουν αφίσες λογότυπα κτλ σε σχέση με τον κινηματογράφο και έχω σκεφτεί να το κάνω γκρι με κόκκινο αλλά πολύ κλισέ θα ήθελα κάτι πιο μαστ.
Η πόρτα είναι μαύρη
Υ.Γ μαύρο χρώμα με αποκλείεται
ΤέλειοEδώ έχει διάφορα για να παίρνεις ιδέες ,ιδίως αυτό με τα εισιτήρια ώστε όταν έρθει ο daharis του κόβεις τον κ@λ@.![]()
Home Theater Interior Packages
Complete home theater design packages to fit your budget and your room size.www.cinemashop.com![]()
Πάρε ένα να το κάνεις ...rackEδώ έχει διάφορα για να παίρνεις ιδέες ,ιδίως αυτό με τα εισιτήρια...![]()
Complete home theater design packages to fit your budget and your room size.www.cinemashop.com
μωρδενγ@μιέστε όλοι με τον κwλο μου που θέτε να βγάλετε γούσταEδώ έχει διάφορα για να παίρνεις ιδέες ,ιδίως αυτό με τα εισιτήρια ώστε όταν έρθει ο daharis του κόβεις τον κ@λ@.![]()
Complete home theater design packages to fit your budget and your room size.www.cinemashop.com![]()
σκετη τσοντ@ λεμεεεεεεεεεε ...πολλα πολλα πολλα μπραβο !!Μετά πας κατευθείαν στο ψυχιατρείο)
σκετη τσοντ@ λεμεεεεεεεεεε ...πολλα πολλα πολλα μπραβο !!
αναμενουμε φωτο εναγωνιως ...
... ιδεα λεω γω τωρα..μηπως να το εφτιαχνες ολο αυτο μια και καλη στο τωρα γιαπι ??
.. μπραβο susano - φανταστικο ολο το προτζεκτ - και το ταξιδι που μας πηγαινεις αργα και βασανιστικα !!
.. εχεις κοψει το καπνισμα να υποθεσω ε?