Home theater pc ->υποκατηγοριες.

Reaction score
1.213
Θελεις κατηγοριοποιηση? Ξερεις ποση δουλεια χρειαζεται απο εμενα για ξεσκαρταρισμα και διαχωρισμο? Εγω δεν μπορω να το κανω. Θελεις την θεση μου σαν συντονιστη? Χαρισμα σου, να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.

/quote]

Παραιτησου αν δεν μπορεις.Σιγουρα καποιος (οχι εγω απαραιτητα ..οποτε ο σακος και τα απιδια ειναι περιττα ) θα βρεθει με τις αναλογες γνωσεις.

Reaction score
1.213
Το site εχει μεγαλυτερες προτεραιοτητες απο την κατηγοριοποιηση της HTPC, και... Βασικα, οχι.
Και απο καταλαβαινουμε σε ποση εκτιμηση εχεις την κατηγορια σου και τι να περιμενουν οι χρηστες (και λατρεις του htcp..) απο αυτην.

Καλο clubing....

Reaction score
1.213
Οι παραπανω αποψεις αντιπροσωπευουν μονο εμενα σαν Σταυρο, και οχι ολη τη διοικητικη ομαδα. Πες με εμπαθη, φασιστη, οτιδηποτε θελεις. Αδιαφορω πληρως.
Eιναι κατανοητο και ανθρωπινο να μην υπαρχει παντα ο απαιτουμενος χρονος .Και οι συντονιστες ανθρωποι ειναι και δουλειες και προσωπικη ζωη και τα δικα τους προβληματα.
Και αρκετοι αλλοι συντονιστες απεχουν ουσιαστικα αλλα κανεις δεν μπορει να μην αναγνωρισει την προσφορα τους η την προσπαθεια που ηδη εχουν κανει (και θα κανουν στο μελλον )

Αλλα να διαβαζει ενας συντονιστης ενα θεμα ...και μεσα σε 5 μηνες δεν βρισκει τον χρονο να απαντησει καν...ε αυτο ειναι πραγματικα εντυπωσιακο.Παρολα αυτα να βρισκει τον χρονο να απανταει σε αλλα θεματα (ασχετα με την κατηγορια του )..ε αυτο ειναι εντυπωσιακο.

Θα μπορουσες να πεις οτι δεν ειναι εφικτη η προταση για αυτους και αυτους τους λογους.Η οτι υπαρχει προθεση να γινει αλλα χρειαζεται μια πιστωση του χρονου .Αλλα να μην απαντας καν ,κοινως να μας εχεις γραμμενους...ε αυτο δειχνει τουλαχιστον αγενεια και αδιαφορια.

Βεβαια απαντησες...μου ειπες.''get a life''...:139:

Εσυ δεν χρειαζεται να χαρακτηρισεις..τα ειπες την αλλη φορα..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μελέτη, πάρ' το αλλιώς γιατί θα βρεις.

- Κατ' αρχάς οι συντονιστές δεν είναι οι γενικοί ξερόλες του site. Τα θέματα προς συζήτηση ή τα ερωτήματα δεν απευθύνονται στους συντονιστές. Απευθύνονται προς άλλους χρήστες γενικώς και αορίστως. Η θέση ενός συντονιστή είναι να κάνει αυτό που λέει ο τίτλος του. Όποιος καταλαβαίνει ελληνικά δεν χρειάζεται άλλες διευκρινήσεις.

- Δεύτερον, πριν κρίνουμε κάποιους καλό είναι να κρίνουμε εαυτούς. Αναλογίσου λοιπόν την δική σου συνεισφορά και μετά κρίνε την συνεισφορά του spresv χωρίς τον οποίον ΠΟΛΛΑ δεν θα είχαν γίνει στο AVSite.

- Τρίτον, όποτε θέλεις και νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις πραγματικά από την θέση ενός συντονιστή (και να κάνεις ενδεχομένως ότι έχει κάνει ο spresv), στείλε μας ένα pm.

...

Reaction score
1.213
Μελέτη, πάρ' το αλλιώς γιατί θα βρεις.

- Κατ' αρχάς οι συντονιστές δεν είναι οι γενικοί ξερόλες του site. Τα θέματα προς συζήτηση ή τα ερωτήματα δεν απευθύνονται στους συντονιστές. Απευθύνονται προς άλλους χρήστες γενικώς και αορίστως. Η θέση ενός συντονιστή είναι να κάνει αυτό που λέει ο τίτλος του. Όποιος καταλαβαίνει ελληνικά δεν χρειάζεται άλλες διευκρινήσεις.

Δηλαδη σε ενα ερωτημα ''τεχνικο'' που αναφερεται ειδικα σε μια κατηγορια δεν οφειλει να παιρνει καποια θεση ο συντονιστης ?Μονοι..οι αλλοι χρηστες θα απαντουν ? Μα τοτε ο συντονιστης..τι ακριβως συντονιζει ? Δεν πρεπει να υπαρχει τουλαχιστον η απαραιτητη ευγενεια να απαντησει σε καποιο μελος που εκανε ενα αναλογο ερωτημα ? Εστω μετα απο ...6 μηνες ?

- Δεύτερον, πριν κρίνουμε κάποιους καλό είναι να κρίνουμε εαυτούς. Αναλογίσου λοιπόν την δική σου συνεισφορά και μετά κρίνε την συνεισφορά του spresv χωρίς τον οποίον ΠΟΛΛΑ δεν θα είχαν γίνει στο AVSite.

Νικο τα μελη συμμετεχουν.Με τον ενα η αλλο τροπο ,περισσοτερο η λιγοτερο.Η μονο ''προσφορα'' που οφειλουν να εχουν ειναι να σεβονται τα αλλα μελη , να σεβονται τους κανονες του φορουμ (αν ειναι λογικοι ) και γενικα να εχουν μια συμπεριφορα που να βοηθαει την ομαλη λειτουργια του φορουμ .Σε γενικες γραμμες γιατι καταλαβαινεις οτι στην πραξη υπαρχουν χιλιαδες αλλα...
Ο Συντονιστης απο την αλλη (οπως το φανταζομαι εγω )πρεπει να ειναι ενα μελος με ιδιαιτερη αγαπη και γνωση για καποιο αντικειμενο , με θεληση να βοηθησει και με γνωση οτι θα θυσιασει τον απαιτουμενο προσωπικο χρονο.Αλλλιως ποια η διαφορα του απο ενα απλο μελος ?Εκτος αν ο συντονιστης ειναι ο αστυνομος του φορουμ.Ευχαριστουμε λοιπον τον spresv που βοηθησε στο στησιμο των ηχειων η δεν ξερω εγω που αλλου ,ευχαριστουμε που συμμετεχει στις κρεατοκατανυξεις αλλα εγω στα δυο χρονια δεν τον εχω δει να γραφει και κανα ποστ στην κατηγορια ''htpc''.
Kαταλαβαινεις οτι το δευτερο θα εκτιμηθει απο περισσοτερες χιλιαδες μελη..

- Τρίτον, όποτε θέλεις και νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις πραγματικά από την θέση ενός συντονιστή (και να κάνεις ενδεχομένως ότι έχει κάνει ο spresv), στείλε μας ένα pm.

Ευχαριστω Νικο...Αν νομιζω οτι εχω σε καποιο αντικειμενο τις απαραιτητες γνωσεις αλλα και τον απαραιτητο χρονο μπορει να εκδηλωσω αναλογη προθεση...θα φροντισω ομως να εχω και τα δυο πρωτα..ωστε να μην γινω ''αορατος συντονιστης''

...

Και κλεινω λεγοντας οτι βασικα μονο στο avsite συμμετεχω πια..Παρολα αυτα σερφαρω σαν μελος σε αρκετα φορουμ.Δεν θυμαμαι να εχω δει πουθενα να ανοιγεται θεμα στην κατηγορια ''προτασεις και θεματα λειτουργιας '' και να υπαρχει τετοιο γραψιμο απο συντονιστη της κατηγοριας..Αυτο μονο ο spresv το καταφερνει..

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518