Honda CRF300L

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.982
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος. Kawasaki που βγαίνει σε πράσινο έπρεπε να πάρεις...
Όσοι δεν γνωρίζουν από μοτοσυκλέτες τα βλέπουν όλα ίδια.
Στη πραγματικότητα οι μοτοσυκλέτες από εταιρία σε εταιρία έχουν τη δική τους φιλοσοφία και χαρακτήρα.
Εταιρίες που ταιριάζουν στο δικό μου οδηγικό στύλ είναι :
Suzuki
Honda
Yamaha
Οποιαδήποτε άλλη εταιρία δεν τη κοιτάω κάν, όχι επειδή δεν είναι καλές, απλά δεν ταιριάζουν στα δικά μου θέλω.

Timaras

Reaction score
2.179
Ωραίος! 👌
Καλορίζικο να είναι!

Έτσι που τα βλέπω δίπλα δίπλα,όντως,για crf ήσουν!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.982
Εσύ που γελάς κυρ Γιάννη, τι γνώμη έχεις για τα versys? Aς μη εστιάσουμε μόνο στο μικρό της, για όλη τη σειρά.
Για να μη παρεξηγηθώ και φανώ απόλυτος, όλα καλά είναι, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός. Αυτό στο χωριόμ το λέμε "κατά το γομάρι, και το σαμάρι"
Στη δική μου περίπτωση είχα εστιάσει σε 2 μοτοσυκλέτες.

Suzuki DRZ 4S
Honda crf300L

Κατηγορία enduro dual sport, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά σε χώμα και άσφαλτο.
Η κατηγορία έχει συνήθως χαμηλό βάρος, 21 ίντσες τροχό εμπρός και μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων.
Έχοντας αρκετή εμπειρία στη enduro οδήγηση και έχοντας τα παραπάνω δεδομένα δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο που μπορεί να σε σταματήσει, όταν τώρα μιλάμε για τα καθημερινά εμπόδια εντός αστικού ιστού, τα κάνεις όλα ίσιωμα.
Αυτό ήταν το ζητούμενο και για αυτό είχα εστιάσει σε αυτές τις 2 μότο, κέρδισε το crf λόγο τιμής, (πολύ βασικό) βάρους και φιλικότητας.
Το DRZ δεν το οδήγησα, το ξέρω από παλιά.

Last edited:

Reaction score
3.358
Μάστορα...είχα drz 400 sm 59 άλογα ρόδα.....
το μονο μαμά που είχε πάνω ήταν το πίσω ψαλίδι lol. Ειχε φάει υπερκυβισμό, ροηκές , στρόφαλομπιέλες κοντές, εκκεντροφόρια web, fcr, φίλτροχουάνια, WP μπρος πίσω της πουτάνας τα μάτια .

Σκυλί του πολέμου, άσπαστο και μαμα αρκετά οικονομικό και ωραία στημένο. Στα μείον η σέλα σερβιέτα....για πολύωρη χρήση ναι και εντός πόλης δεν κάνει.

Χωμα με sm ρε, με τα ασφάλτινα λάστιχα; σαν να λες πα να ρίξω ένα στη Σούλα αλλά ξέχασα το ριπαπα σπίτι (εκτός αν είσαι και εσύ σαν του μπεμβεδακηδες που λένε μπήκα χώμα και εννούν το Parking στην καλοπούλα ) .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
56.982
Μάστορα...είχα drz 400 sm 59 άλογα ρόδα.....
το μονο μαμά που είχε πάνω ήταν το πίσω ψαλίδι lol. Ειχε φάει υπερκυβισμό, ροηκές , στρόφαλομπιέλες κοντές, εκκεντροφόρια web, fcr, φίλτροχουάνια, WP μπρος πίσω της πουτάνας τα μάτια .

Σκυλί του πολέμου, άσπαστο και μαμα αρκετά οικονομικό και ωραία στημένο. Στα μείον η σέλα σερβιέτα....για πολύωρη χρήση ναι και εντός πόλης δεν κάνει.

Χωμα με sm ρε, με τα ασφάλτινα λάστιχα; σαν να λες πα να ρίξω ένα στη Σούλα αλλά ξέχασα το ριπαπα σπίτι (εκτός αν είσαι και εσύ σαν του μπεμβεδακηδες που λένε μπήκα χώμα και εννούν το Parking στην καλοπούλα ) .
Δικιά μας είσαι και συ βρέ!!
Ωραία τότε, αφού μιλάμε τη ίδια γλώσσα θα με καταλάβεις , το πάω γύρω γύρω επειδή σε ένα σάιτ τεχνολογίας δεν θα βρεις και πολλούς που ασχολούνται με το άθλημα.
Καταρχάς όπως σου είπα με ενδιαφέρει η χωμάτινη έκδοση, με ελαστικά ας τα πούμε 50/50. Το DRZ 4s είναι σαφώς καλύτερη μοτό από το crf, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αναρτήσεις πλήρως ρυθμιζόμενες πρώτης τοποθέτησης, 10hp~ παραπάνω και καλύτερη γεωμετρία.
Δεν ήθελα κάτι δυνατότερο για τις καθημερινές μετακινήσεις, ούτε βαρύτερο, ήθελα ένα μοτοσυκλετάκι οικονομικό, το οποίο όταν χρειαστεί θα με πάει και βουνό, θα κάνω το κομμάτι μου, ακόμα και αν αυτό είναι το γαρμπίλι στο parking της καλοπούλας :biggrin:
όχι αυτός είμαι εγώ, μην μπερδεύεσαι. (με χοντα , χωρίς μπεμβε)
Τα πεζοδρόμια μαρή τα καβαλάς ή τα φοβάσαι ακόμα? :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.404
Members
38.696
Νεότερο μέλος
xaris loukakis