HTC Diamond Review

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
To δοκίμασα και με τα D6/D7 και δε χαμπαριάζει. Η δε απεικόνιση στην οθονάρα του είναι άψογη. Φοβερό contrast και φωτεινότητα! Και ναι Ανδρέα, είναι άψογη και κάτω από τον ήλιο!!!
Νομίζω αυτό είναι αρκετό για να αρχίσω να σκέφτομαι να ξεφορτώσω το 3300. Πραγματικά κάτω απο ήλιο δε διακρίνεις σχεδόν τίποτα στην οθόνη.

Reaction score
2
Από μπαταρία πως τα πάει?
Σίγουρα χρειαζόταν μεγαλύτερη. Φαίνεται ότι δεν κρατάει πολύ, αλλά δεν μπορώ να κρίνω απόλυτα γιατί το φορτίζω συνεχώς, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο, είτε στο αυτοκίνητο (car kit).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HTC Diamond Review

Από μπαταρία πως τα πάει?
Απο οτι λενε αλλοι τυχεροι που το εχουνε και παιζουνε μαζι του(και μαλιστα πολυ)μετα απο της πρωτες 15-20 φωρτησεις που δεν αντεχει μια μερα μετα με αρκετη χρηση,και τηλεφωνα φτανει της 2+μερες...

Reaction score
2
Λοιπόν, κάτι για να μη βιαστείτε και πολύ να το αγοράσετε:
Τις τελευταίες 2 ημέρες, ζεσταίνεται πολύ στο πίσω μέρος, ακόμη και με κλειστή την οθόνη. Φαίνεται ότι η μπαταρία "βαράει" για κάποιο λόγο υπερωρίες, με αποτέλεσμα να αδειάζει απίστευτα γρήγορα και το τηλέφωνο να "βράζει". Δε νομίζω ότι ευθύνεται κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησα, γιατί δεν έχω βάλει πολλά, μόνο τα βασικά. Εντούτοις, θα δοκιμάσω hard reset και restore με κάποιο από τα πρώτα backups που είχα κρατήσει.
Κρίμα, γιατί το πρόβλημα φαίνεται να το έχουν και άλλοι χρήστες...

Reaction score
6
Απάντηση: HTC Diamond Review

Από τις καλύτερες παρουσιάσεις που έχω διαβάσει!
Μεστή και θίγει ακριβώς σχεδόν όλα τα υπέρ αλλά και τα λίγα κατά της συσκευής!

Οφείλω να ομολογήσω ότι με έχει κερδίσει η συσκευή γενικότερα!

Βλέπεις, παλιός (και όχι μόνο παλιός) χρήστης του ογκωδέστατου Qtek 9000 (με την μεγάλη μάλιστα μπαταρία του!) και ακόμα παλιότερος του Qtek 2020, μου έχει μείνει το μικρόβιο με τέτοια "διαόλου πράγματα"!

Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου ακόμα ούτε καν το έχω δει από κοντά βέβαια αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όταν κι αυτά συμβούν, θα με κερδίσει ακόμα περισσότερο!

Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω, ότι μου έχει μείνει και μια "φοβία" από την χρήση των προαναφερόμενων PDAs μου, όσο αφορά την πάρα πολύ σημαντική για εμένα (και όχι μόνο για εμένα βέβαια) χρήση της συσκευής σαν κινητό τηλέφωνο.
Θέλω να πω, από όσους το έχετε ήδη, δεν αντιμετοπίσατε κανένα πρόβλημα σε τέτοια χρήση;

Άσχετο: Όσο αφορά το θέμα "υπερθέρμανση" (οι "εφιάλτες" δεν εγκαταλείπουν έτσι εύκολα την HTC), κατά τη φάση που αυτό συμβαίνει, δεν μπορείς να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα που να σου δείχνει τα ποσοστά απασχόλησης της CPU ανά εφαρμογή που τρέχει; Αν μπορέσεις, ίσως έτσι βρεις τον... "υπεύθυνο"!

Reaction score
2
Update:
Έκανα Hard Reset και restore με το τελευταίο backup (σημερινό). Περίμενα ότι θα ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα και όντως έτσι έγινε. Ξανά Hard Reset και restore με παλαιότερο backup, όπου δεν υπήρχε το πρόβλημα. Αποτέλεσμα; Το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί!
Συμπέρασμα; Φταίει/έφταιγε κάποιο πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε στο ενδιάμεσο και το μυαλό μου πάει στο wmwifirouter, παρότι το είχα απεγκαταστήσει, γιατί δε μου δούλευε σωστά και γιατί δεν άφηνε (ακόμη και μετά την απεγκατάσταση) το Wi-Fi της συσκευής να κατεβάσει δεδομένα!
Σημειωτέον, το πρόγραμμα δουλεύει με το Kaiser (WM6, όχι WM6.1).

Γενικό συμπέρασμα: Βάλτε τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε συνήθως και μετά κάντε ένα backup που θα το φυλάτε ως κόρη οφθαλμού! ΜΕΤΑ, και μόνο μετά, πειραματιστείτε με άλλα προγράμματα. Επίσης, μη ξεχνάτε ότι τα WM 6.1 είναι καινούρια και δεν έχουν προσαρμοστεί όλα τα υπάρχοντα προγράμματα σε αυτά. Τα περισσότερα είναι συμβατά, κάποια όμως ενδέχεται να μην είναι. Να βλέπετε στις προδιαγραφές τους αν υποστηρίζουν και τα συγκεκριμένα Windows...

Reaction score
0

Νομιζω οτι το αντιμετωπιζουνε ολοι η χρηστες και μετα απο αρκετο καιρο το φαινομενο δεν υφιστατε πια,ετσι νομιχω οτι ειχα διαβασει στο navimania

Reaction score
640
Φωνητικη κληση με bluetooth υποστηριζει ? Δεν βλεπω πληκτρο για φωνητικη κληση.

Reaction score
0
έχω προσέξει και εγώ μερικές φόρες υπερθέρμανση στο htc touch cruise έβγαλα την μπαταριά και την ξανά έβαλα και ηρέμησε ...

Ξενέρωσα γιατί δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω κλήση voip μέσω wifi ... το diamond έχει εφαρμογή για voip ;

Reaction score
0

Οπο οτι ξερω δεν εχει..Παντως εγω σε mio Α701 που ειχα δοκιμασει λειτουργησε αψογα..Αν και ειχε ενα ψιλοπροβλημα με τον ηχο αλλα παιζοντας λιγο με της ρυθμισεις εστρωσε..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HTC Diamond Review

Φωνητικη κληση με bluetooth υποστηριζει ? Δεν βλεπω πληκτρο για φωνητικη κληση.

Γιατι να μην υποστηριζει;;ολα υποστηριζουνε..Δεν χρειαζεται καν κουμπι..Η λες κατι και ενεργοποιητε η πατας το πληκτρο απο το bt και κανεις φωνητικη

Reaction score
640
Νομιζεις οτι ολα υποστηριζουν το Lg ks20 δεν το ιδιο και το toshiba g900.Εσκασα 400 ευρω για το Lg και εχω ενα ολοκαινουργιο κινητο για πουλημα.
Δεν ηξερες δεν ρωταγες που λενε

Reaction score
164
Νομιζεις οτι ολα υποστηριζουν το Lg ks20 δεν το ιδιο και το toshiba g900.Εσκασα 400 ευρω για το Lg και εχω ενα ολοκαινουργιο κινητο για πουλημα.
Δεν ηξερες δεν ρωταγες που λενε
Για τις φωνητικές εντολές υπάρχουν προγράμματα που δουλεύουν με το KS20. Για το ότι δεν δουλεύουν με το BT δεν φταίει η LG, αλλά ο driver των WM6.

Reaction score
0

Παντως σε οσα wm δοκιμασα δουλευε..Και στο δικο μου και με την εφαρμογη της ms και τωρα που ειναι wm6.1 δουλευω το vito2Go που δεν χρειαζεται κουμπι..Απλως του λες ακου και ενεργοποιητε,και πιανει και απο το nokia bt-900 που χρεισιμοπειω...Τωρα αυτα τα lg κτλ επειδη τα θεωρω μιξεις και οχι γνησια wm δεν εχω ασχολειθει

Reaction score
640
Για τις φωνητικές εντολές υπάρχουν προγράμματα που δουλεύουν με το KS20. Για το ότι δεν δουλεύουν με το BT δεν φταίει η LG, αλλά ο driver των WM6.
Για ποια προγραμματα μιλας μηπως και τα δοκιμασω

Reaction score
164
To πιο γνωστό που θυμάμαι, είναι αυτό που προαναφέρθηκε: το Voice2Go της Vito.

Reaction score
640
Στο lg δεν δουλευει με το bleutooth .
Ασε που καθυστερει μερικα δευτερα να εκτελεσει την εντολη.
Και καποτε εβριζα τα htc

Reaction score
3.019

Και στο δικο μου και με την εφαρμογη της ms και τωρα που ειναι wm6.1 δουλευω το vito2Go που δεν χρειαζεται κουμπι..Απλως του λες ακου και ενεργοποιητε

Που το βρίσκουμε αυτό ?

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος