HTC Diamond Review

Reaction score
0
Μπορεί να φανεί χαζό, αλλά θα ήθελα να μάθω αν το HTC Diamond είναι καλύτερο από το SonnyEricsson K850 και κατά ποιά χαρακτηριστικά!

Reaction score
0
Σωστός! Πολύ σωστός! Γιατί μια φίλη μου πήρε το Κ850 και ψωνίστηκε και μόλις της είπα ότι θέλω να πάρω το Diamond μου είπε "Μεγάλη πατάτα αυτό"!! Εγώ πιστεύω βέβαια ότι τα λέει από ζήλια γιατί όπως λες και 'σύ "καμία σχέση το ένα με το άλλο"! Θέλω όμως να της αποδείξω ότι το Diamond είναι 1000 φορές καλύτερο, αλλά δεν ξέρω τι να της πω για να την ταπώσω? Ότι διαθέτει windows και πολλά προγράμματά τους, για το WiFi, για το GPS, για τα 4GB, για την πολύ μεγαλύτερη οθόνη?? Καμιά ιδέα?

Reaction score
14
Απάντηση: HTC Diamond Review

χαχαχα...

Είσαι σε καλό δρόμο. Όλα αυτά είναι πλεονεκτήματα αλλά όπως είπαμε το ότι είναι και τα δύο τηλέφωνα, δεν τα καθιστά συγκρίσιμα. Είναι σαν να συγκρίνουμε όλα τα..αυτοκινούμενα.

Πάντως, από προσωπική πείρα, δεν θα ξαναγύρναγα ποτέ πια σε κινητό που δεν έχει windows λόγω πληθώρας εφαρμογών και συμβατότητας με τον υπολογιστή.

Reaction score
2
Σωστός! Πολύ σωστός! Γιατί μια φίλη μου πήρε το Κ850 και ψωνίστηκε και μόλις της είπα ότι θέλω να πάρω το Diamond μου είπε "Μεγάλη πατάτα αυτό"!! Εγώ πιστεύω βέβαια ότι τα λέει από ζήλια γιατί όπως λες και 'σύ "καμία σχέση το ένα με το άλλο"! Θέλω όμως να της αποδείξω ότι το Diamond είναι 1000 φορές καλύτερο, αλλά δεν ξέρω τι να της πω για να την ταπώσω? Ότι διαθέτει windows και πολλά προγράμματά τους, για το WiFi, για το GPS, για τα 4GB, για την πολύ μεγαλύτερη οθόνη?? Καμιά ιδέα?
το K850 ειναι μεγαλη παπατα, οχι το διαμαντι

Reaction score
175
Απάντηση: Re: HTC Diamond Review

Βρε συ FanyJared αντι να την ταπωσεις τη φιλη σου δεν την πας για καφεδακι; :126:

Το θεμα μας εδω δεν ειναι η συγκριση των δυο συσκευων. Αν θελετε ανοιξτε νεο θεμα.

Reaction score
0
Sorry re φίλε, αλλά είχα και 'γω τις απορίες μου! Άκουσε εκεί να πεί το Diamond πατάτα! Αν είναι δυνατόν ρε 'συ! Τες πα! Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Giotamike για τις συμβουλές!!! Να 'σαι καλά φίλε μου!!!! 1000 thanks!

Reaction score
0
Απάντηση: HTC Diamond Review

Ενταξει δεν το λες και πατατα ..Καλουτσικο ειναι αλλα σιγουρα καλυτερο απο το 850..μονο στην καμερα υστερει

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ : ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ !!!

Κωστα, συγχαρητηρια για την πολυ ωραια παρουσιαση και σε ευχαριστουμε
πολυ.
Μια ερωτηση μονο:
Σχετικα με την "ανταποκριση" των εντολων, εχεις περασει αυτο?

Αα, και απο οθονη(στον ηλιο) πως παει?
======================================
Καλώς σας βρήκα . Επεσα πάνω στον Παπάζογλου και είδα και σένα να είσαι "παρών".
Εχω ένα Kaiser με Αγγλική ROM . Το κρίνω πολύ καλό αλλά λίγο βαρύ. Είναι όμως Ε Ρ Γ Α Λ Ε Ι Ο =ΓΡΑΦΕΙΟ!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

1.Μπορώ να δώ μια πλήρη ταινία DVD ? Θέλω οδηγίες για το πως μπορώ να γράψω στη κάρτα μνήμης την ταινία και με πιο λογισμικό θα την"δώ" .
Χθές φόρτςσα μια εκπομπή της "Πανδώρας" και την τρέχει υπέροχα.

2. Μπορώ να κατεβάσω [απο πού ;] το ΕΛΛΗΝΙΚΟ manual ?

3. Υπάρχουν κάποια "tips" στη χρήση του ;

Αυτά προς το παρόν (!!!!) και καλό Σαββατοκύριακο!

Σε ευχαριστώ

Διονύσης , Πάτρα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707