- Reaction score
- 0
Απάντηση: HTC Diamond Review
εχεις πμ
εχεις πμ
το K850 ειναι μεγαλη παπατα, οχι το διαμαντιΣωστός! Πολύ σωστός! Γιατί μια φίλη μου πήρε το Κ850 και ψωνίστηκε και μόλις της είπα ότι θέλω να πάρω το Diamond μου είπε "Μεγάλη πατάτα αυτό"!! Εγώ πιστεύω βέβαια ότι τα λέει από ζήλια γιατί όπως λες και 'σύ "καμία σχέση το ένα με το άλλο"! Θέλω όμως να της αποδείξω ότι το Diamond είναι 1000 φορές καλύτερο, αλλά δεν ξέρω τι να της πω για να την ταπώσω? Ότι διαθέτει windows και πολλά προγράμματά τους, για το WiFi, για το GPS, για τα 4GB, για την πολύ μεγαλύτερη οθόνη?? Καμιά ιδέα?
Βρε συ FanyJared αντι να την ταπωσεις τη φιλη σου δεν την πας για καφεδακι; :126:Σωστός! Πολύ σωστός! Γιατί μια φίλη μου πήρε το Κ850 και ψωνίστηκε και μόλις της είπα ότι θέλω να πάρω το Diamond μου είπε "Μεγάλη πατάτα αυτό"!! Εγώ πιστεύω βέβαια ότι τα λέει από ζήλια γιατί όπως λες και 'σύ "καμία σχέση το ένα με το άλλο"! Θέλω όμως να της αποδείξω ότι το Diamond είναι 1000 φορές καλύτερο, αλλά δεν ξέρω τι να της πω για να την ταπώσω? Ότι διαθέτει windows και πολλά προγράμματά τους, για το WiFi, για το GPS, για τα 4GB, για την πολύ μεγαλύτερη οθόνη?? Καμιά ιδέα?
======================================Κωστα, συγχαρητηρια για την πολυ ωραια παρουσιαση και σε ευχαριστουμε
πολυ.
Μια ερωτηση μονο:
Σχετικα με την "ανταποκριση" των εντολων, εχεις περασει αυτο?
Αα, και απο οθονη(στον ηλιο) πως παει?