Γιώργο είμαι καταενθουσιασμένος με το κινητό αν και το περίμενα να σου πώ την αλήθεια σαν πρώην χρήστης iPod Touch για ένα χρόνο περίπου. Εμένα η κάμερα δεν με απογοήτευσε καθόλου αφού έχει αξιοσημείωτη χρωματική ακρίβεια. Το μόνο μείον είναι η έλειψη flash με αποτέλεσμα σε χαμηλό φωτισμό να τραβάει ψιλοχάλια (όπως ένα κινητό χωρίς nightmode και flash). Σε φώς όμως είναι πολύ καλή και δεν το περίμενα. Επίπλέον η ποιότητα ήχου της συνομιλίας είναι αξαιρετική σε αντίθεση με το παλιό iPhone. Το interface όντως δίνει ρέστα και η χρηστικότητα του appstore σε κάνει να αδειάζεις την πιστωτική σου :105: Βέβαια ανεπίσημα πολλά όμορφα πράγματα μπαίνουν στο κινητό αρκεί να κάνεις το γνωστό Jailbreak :116: που με το Quickpwn 2.1 είναι παιχνιδάκι. Εφαρμογές υπάρχουν σχεδόν για όλα και δουλεύουν σωστά. Επίσης αν χρειαστείς μια εφαρμογή π.χ. έναν messenger client δεν είναι ανάγκη να έχεις PC δίπλα σου για να την περάσεις...Οπουδήποτε και αν είσαι (είτε wi-fi είτε 3G) με το appstore και το Cydia είσαι άρχοντας! Το μόνο που έμεινε είναι να βγεί και το περιβόητο tom-tom για turn by turn πλοήγηση για αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή (προσωπικά προτιμώ ξεχωριστή συσκευή για πλοήγηση στο αμάξι γι'αυτό και το παλιό μου Qtek άταν το χρησιμοποιούσα για πλοήγηση έβγαζα τη SIM και την τοποθετούσα σε δεύτερο κινητό). Όσο για την εμπειρία μουσικής....απλά δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με τον Steve....το iPhone είναι το καλύτερο iPod! Coverflow, Genius Playlist, εξαιρετικό και fluid interface και πολύ καλός ήχος αν συνδυαστεί με καλά ακουστικά. Επίσης να πώ ότι δεν υπάρχει το σπαστικό volume limit που υπάρχει στο ευρωπαϊκό iPod Touch! Η συσκευή με λίγα λόγια είναι εθιστική στη χρήση και είναι ικανή να μετατρέψει πολλούς σε Apple fanboys μετά από κάποιες μέρες συμβίωσης μαζί της :109: Το μόνο μείον είναι ότι το itunes 8 δουλεύει πολύ πιο αργά και με καθυστερήσεις σε Windows απ'ότι σε OS X...βέβαια σε αυτό φταίει η Apple και όχι τα Windows. Στης ανηψιάς μου το εισαγωγικό MAC Mini πετάει... την επόμενη φορά που θα ξαναπάει Αμερική ο φίλος μου θα ζητήσω και γώ ένα Mini (ξεφτίλα τιμές...) Τέλος να ξεκαθαρίσω ότι για 4 χρόνια συνολικά ήμουν χρήστης Windows Mobile και λόγω δουλειάς μου δίνεται η ευκαιρία και δοκιμάζω αρκετές συσκευές με Windows. Με βάση λοιπόν τις εμπειρίες αυτές και τις ανάγκες μου (π.χ. απαιτώ όσο το δυνατόν καλύτερο browsing), αν μου έλεγαν να διαλέξω μια μόνο συσκευή θα διάλεγα iPnone. Με λίγα λόγια....απόλυτα ικανοποιημένος!sub, όπως θα διαπιστώσεις και μόνος σου αν εξαιρέσεις την μέτρια κάμερα ΟΛΑ τα υπόλοιπα δεν μπορούν κάν να μπούν σε επίπεδο ανταγωνισμού...είναι αλλού η χρηστικότητα του iphone και το interface του.
Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026