HTPC MSI Media Live MS-6421 πλήρες & κάρτα Hauppage

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
7.362
Reaction score
2.554
Πρόκειται για επιτραπέζιο HTPC με καθαρό προσανατολισμό για ταινίες και μουσική.

Οριζόντιο λεπτό ασημί κουτί MSI σε σχεδίαση συσκευής Hi-Fi, με οθόνη VDF και 6 πλήκτρα. Εντελώς αθόρυβο και με πλήρες τηλεχειριστήριο (που δουλεύει σε όλες τις εφαρμογές).

Έίχαν αγοραστεί τρία πριν αρκετά χρόνια από την ALTEC. Ερχότανε με Vista Basic Ελληνικό και πακέτο multimedia (υπάρχει το αρχικό πακέτο λειουργικού και εφαρμογών).

Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο το ένα (έχει 259 μέρες λειτουργίας), τα άλλα δύο έχουν 28 μέρες το ένα και 25 ώρες το άλλο (απλά μπήκαν τα Windows 10).

Επεξεργαστής AMD Athlon 64 X2 4000+ (2-core), RAM 4 GB DDR2, σκληρός δίσκος Samsung 500 GB (με θέση και για δεύτερο), DVD RW Double Layer Pioneer Slim χωρίς tray (τραβάει το δισκάκι μέσα).

Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών NVIDIA Geforce 6150 LE (High Definition με hardware HD decoder, dedicated RAM 128 mb + shared RAM).

Ενσωματωμένη κάρτα ήχου Realtek ALC883 High Definition 7.1 ch.

PCI Κάρτα Hauppauge WinTV HVR-3000 (Hybrid Video Recorder) με δορυφορική τηλεόραση/ραδιόφωνο, επίγεια τηλεόραση (ψηφιακή και αναλογική) και ραδιόφωνο FM. Έχει αγοραστεί και δίνεται και το γνήσιο CD της HAUPPAUGE που απαιτείται για να εγκατασταθεί το πρόγραμμα WinTV της Hauppauge στα Windows 10.

Έχει όλες τις συνδέσεις που μπορεί να χρειαστεί ένα HTPC:
  • Ασύρματες συνδέσεις: IR (τηλεχειριστήριο), WiFi b/g (54Mbps), Bluetooth.
  • Μπροστά (πίσω από το πορτάκι): 2 USB, μικρόφωνο, headphones, Firewire, 7x1 multi card reader (για όλες τις κάρτες μνήμης).
  • Πίσω: 4 USB, Firewire, Ethernet Gigabit (1000mbps), ΗDMI 1080p with Audio Out, VGA (D-sub), Component Video out (Y, Pb, Pr), 7.1 channel analog out, SPDIF digital out (optical & coaxial), 2-channel audio analog (L+R) out, TV out (S-Video, Composite & SCART).
  • Κάρτα Hauppage: Κεραία ραδιοφώνου FM, κεραία TV, κεραία δορυφορική, S-Video IN, Line IN, είσοδος τηλεχειριστήριου IR (δεν χρειάζεται στο συγκεκριμένο HTPC γιατί έχει δικό του hardware για το IR).
Αν κάποιος δεν χρειάζεται τηλεόραση, δορυφορικά και FM, στη θέση της Hauppage, μπορεί να τοποθετηθεί οποιαδήποτε κάρτα PCI ή PCI-e (γιατί η μητρική διαθέτει PCI, PCIe-16 & PCIe-1). Η κάρτα Hauppage πωλείται και χωριστά.

Φοράει genuine Windows 10 64bit. Aναγνωρίζονται πλήρως όλες οι συσκευές και λειτουργίες του και όλα τρέχουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά μπορώ να εγκαταστήσω και όποια εφαρμογή επιθυμεί ο αγοραστής (VLC, Nero, Foobar κλπ). Προαιρετικά μπορεί να παραδοθεί και με Linux Mint 20 Cinnamon 64 bit (dual boot με τα Windows 10 ή και μόνο του).

Δίνονται τα δύο HTPC (αυτά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί), πλήρη, με το τηλεχειριστήριο, το πληκτρολόγιο Microsoft multimedia Comfort Curve και το ποντίκι Microsoft, user manual και δισκάκια αρχικής εγκατάστασης). Όλα αχρησιμοποίητα. Υπάρχει και το κουτί του ενός και μπορεί να σταλεί (με έξοδα παραλήπτη, μετά από κατάθεση). Επίσης σαν δώρο δίνεται και από μια καλή USB camera (μια Logitech και μια Creative).

Ο λόγος που δίνονται είναι προφανής: Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ και κάθονται στην ντουλάπα. Είναι σε κατάσταση καινούριου (κάθε έλεγχος δεκτός).

Τιμή: 140 ευρώ το καθένα.

P1080086.JPG
P1080089.JPG
P1080088.JPG
P1080087.JPG
P1080082.JPG
 








Μηνύματα
7.362
Reaction score
2.554
Ιδου και ο λόγος της εξαγωγής υπολογιστών από την προηγμένη ψωροκώσταινα στην καθυστερημένη χώρα του μακρινού Βορρά (από το e-mail που μου έστειλε ο φίλος KDJ)
==========
Hello Vagelis!
THANK YOU VERY MUCH! Now I can proceed with my project. I´m using the PC
as a karaoke player. I have a linux based finnish karaoke software that
was made for MSI Media Live about 10 years ago, and it would cost very
much to re-encode the whole software to other configurations. It was
made with early Ubuntu 8.04, and I don`t know so much about Linux to do
it myself. I have over 3700 songs in finnish, and about 4000 english on
a HDD, so now they are back in use.
I`m VERY HAPPY! I`ll send you a picture when it`up and running.
 



Μηνύματα
7.362
Reaction score
2.554
Νέα τιμή 95€ χωρίς την κάρτα Hauppage, 110€ με την κάρτα Hauppage.
Η κάρτα Hauppage πωλείται και χωριστά 20€ με infrared receiver για το τηλεχειριστήριο (που δεν παρέχεται μόνο με την κάρτα γιατί δουλεύει στο PC και χωρίς την κάρτα Hauppage).

Επειδή έβαλα μια χωριστή αγγελία για μια κάρτα Hauppauge που διεγράφη σαν διπλή, να διευκρινίσω ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή κάρτα που είχα αγοράσει ουσιαστικά για το CD με το software της Hauppauge. Η κάρτα δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ.

Οι κάρτες πάνω στα 2 PC είναι αυτές που ερχόντουσαν από την ALTEC και δεν είχαν το software, δούλευαν με το software της ALTEC, που δεν αξίζει τον κόπο. To software της Hauppauge απαιτεί την ύπαρξη του "original" CD στο drive προκειμένου να εγκατασταθεί στο PC

Έκανα κόπιες το CD και είναι διαθέσιμο και για τα PC τώρα.


------------------------------------------------------

Το πληκτρολόγιο δόθηκε χωριστά. Νέα τιμή 90€ χωρίς την κάρτα Hauppauge, 105€ με την κάρτα Hauppauge.
 
Last edited by a moderator:



Status
Not open for further replies.

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.149
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top