HUMAX 2000 HD! Οι πρώτες εντυπώσεις!

Reaction score
0
moonprince said:
Εγώ έβαλα μπροστά την αλλαγή του κατόπτρου.

Με συμβούλευσαν να "καρφώσω" το ήδη υπάρχον κάτοπτρο στον Hispasat και για Hotbird, Astra κλπ. θα βάλω κινητό κάτοπτρο με 2 NLB που θα "χτυπάει" όλα τα υπόλοιπα.

Σε λίγες μέρες πιστεύω να τα βλέπω όλα...
Δεν μας είπες τι διάμετρο πιάτο σκοπεύεις να βάλεις :?

Γιατί δεν βάζεις ένα πιάτο με 2 LNB παράκεντρα για Hotbird , Astra . Θα γλυτώσεις πολλά έξοδα και φασαρίες 8)

Reaction score
0
Me parakentro LNB se disko 1.80 ektos twn allwn HD kanaliwn paizoun kanonika kai to hd1 kai to promo se MPEG4.
Humax hd1000

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
deliol said:
Τυχερός είσαι... εγώ τι να πω που το 1.10 μου κατεβάζει 12% signal (αλλά 83% quality) στα SAT1HD, PROSIEBEN HD, ANIXE HD , τα οποία όμως παίζουν κανονικά!!!
Πριν από λίγο το SAT1 HD είχε κανονικό HD πρόγραμμα, σε full 1080 με 5.1 ac3 ήχο !
Βελτίωση σήμερα είδα και από το Euro1080, βλέπω εικόνα αλλά με σπασίματα , τα οποία δεν ξέρω αν ωφείλονται σε κακή λήψη (28% signal, 87% quality) ή σε πρόβλημα του καναλιού...
Μπορεί κάποιος με μεγαλύτερο πιάτο (και τον Humax HDCI2000) να το επιβεβαιώσει;

Eutelsat W3A 7East
10879Vertical, SR:17360, DVB-S2, 8PSK, FEC: 3/4
Το επόμενό μου πιάτο θα είναι 1,4 καρφωμένο στον Astra με παράκεντρο τον hotbird και αυτό που έχω τώρα θα το μετακινήσω στις 7Ε για το Euro1080... ελπίζω μόνο να αντέχει το 1.4 ο χώρος που θέλω να το βάλω και να μην κινδυνεύσει από ανέμους...

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
deliol said:
Τυχερός είσαι... εγώ τι να πω που το 1.10 μου κατεβάζει 12% signal (αλλά 83% quality) στα SAT1HD, PROSIEBEN HD, ANIXE HD , τα οποία όμως παίζουν κανονικά!!!
Πριν από λίγο το SAT1 HD είχε κανονικό HD πρόγραμμα, σε full 1080 με 5.1 ac3 ήχο !
Βελτίωση σήμερα είδα και από το Euro1080, βλέπω εικόνα αλλά με σπασίματα , τα οποία δεν ξέρω αν ωφείλονται σε κακή λήψη (28% signal, 87% quality) ή σε πρόβλημα του καναλιού...

Eutelsat W3A 7East
Το επόμενό μου πιάτο θα είναι 1,4 καρφωμένο στον Astra με παράκεντρο τον hotbird και αυτό που έχω τώρα θα το μετακινήσω στις 7Ε για το Euro1080... ελπίζω μόνο να αντέχει το 1.4 ο χώρος που θέλω να το βάλω και να μην κινδυνεύσει από ανέμους...
Χρηστάρα, μεγάλε γενικέ μας, εχω βάλει ενα απο όλα τα πιατάκια 120χ140 Gibertini Να σκοπεύει στον Hotbird, παράκεντρα στον Astra και παράκεντρα στις 7Ε. Επισης σήμερα μιας και είχα μαι θέση ακόμα diseqc ελεύθερη έβαλα και 4ο LNB stiw 16 (για να χωρέσει εβαλα ενα μινιατουρέ στενό και λεπτό της ALPS (8 Ευρώ) με μία απλή βάση (3 Ευρώ) στήριξης. Ετσι με ένα πιάτο 4LNB.

Ετσι το άλλο πιάτο το πάς όπου θές (όπου βγεί κανένα καλό HDTV channel) τί λες? Επίσης το LNB στις 16 μοιρες σου είναι εσένα ψιλοάχρηστο οπότε βαστάς κενή θέση στο diseqc για όπυ βάλεις το 2ο πιάτο. Σήμα σουπερ και σε όλα (βλέπεις το 120χ140 με καλό gain αξίζει τα έξτρα λεφτακια του)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
dream_GR said:
deliol said:

Eutelsat W3A 7East
Χρηστάρα, μεγάλε γενικέ μας, εχω βάλει ενα απο όλα τα πιατάκια 120χ140 Gibertini Να σκοπεύει στον Hotbird, παράκεντρα στον Astra και παράκεντρα στις 7Ε. Επισης σήμερα μιας και είχα μαι θέση ακόμα diseqc ελεύθερη έβαλα και 4ο LNB stiw 16 (για να χωρέσει εβαλα ενα μινιατουρέ στενό και λεπτό της ALPS (8 Ευρώ) με μία απλή βάση (3 Ευρώ) στήριξης. Ετσι με ένα πιάτο 4LNB.

Ετσι το άλλο πιάτο το πάς όπου θές (όπου βγεί κανένα καλό HDTV channel) τί λες? Επίσης το LNB στις 16 μοιρες σου είναι εσένα ψιλοάχρηστο οπότε βαστάς κενή θέση στο diseqc για όπυ βάλεις το 2ο πιάτο. Σήμα σουπερ και σε όλα (βλέπεις το 120χ140 με καλό gain αξίζει τα έξτρα λεφτακια του)
Θα σε ακούσω...

Θα τα συζητήσουμε από κοντά αύριο ή την Τετάρτη...

ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!! :wink: :wink: :roll: :roll:

Reaction score
14
ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!  :wink: :wink: :roll: :roll:
Και ο Γκριζομάλης "τεχνικός σύμβουλος".....??????????? φΤΟΥ!!!!!!!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
dream_GR said:
ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!! :wink: :wink: :roll: :roll:
Και ο Γκριζομάλης "τεχνικός σύμβουλος".....??????????? φΤΟΥ!!!!!!!!!!
Σιγά μην τον πάρω μαζί...

Έχετε μια σοβαρή εταιρία με τεράστια ιστορία... δεν χρειάζεται να "μολυνθεί"...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γιαννη , αν ειναι το.."προσωπο" που ειπαμε , θα δεις ποιος θα ερθεις και ποιος οχι :lol: :lol:

Reaction score
1
Δεν μας είπες τι διάμετρο πιάτο σκοπεύεις να βάλεις
το σταθερό που έχω ήδη είναι 1μ. της FR

Το κινητό που θα μπει είναι 120Χ140.

Πάντως το κόστος δεν είναι ιδιαιτερα μεγάλο για την όλη εγκατάσταση.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
moonprince said:
Δεν μας είπες τι διάμετρο πιάτο σκοπεύεις να βάλεις
το σταθερό που έχω ήδη είναι 1μ. της FR

Το κινητό που θα μπει είναι 120Χ140.

Πάντως το κόστος δεν είναι ιδιαιτερα μεγάλο για την όλη εγκατάσταση.
Mπορείς να μου πεις από θα αγοράσεις και ποιό είναι το κόστος τοποθέτησης;

Reaction score
1
Από τον PALMOS SAT στην Αγία Παρασκευή. Το κόστος είναι 470 € και περιλαμβάνει κάτοπτρο, μηχανισμό, χωριστό "κουτί" δίπλα στον Humax για την περιστροφή του κατόπτρου, 1 NLB και, φυσικά, τοποθέτηση.

Reaction score
0
moonprince said:
Από τον PALMOS SAT στην Αγία Παρασκευή. Το κόστος είναι 470 € και περιλαμβάνει κάτοπτρο, μηχανισμό, χωριστό "κουτί" δίπλα στον Humax για την περιστροφή του κατόπτρου, 1 NLB και, φυσικά, τοποθέτηση.
Σαν πολύ φθηνό μου φαίνεται το πακέτο !!!! :shock:

Μήπως είναι μάπα τα υλικά ??? (εκτός απο τον Humax φυσικά !!! )

ή μήπως κάνανε και αυτοί του PALMOS κανένα Power-buy , καλλίττερο από το δικό μας ??? :lol: :lol:

Reaction score
1
Ε...χμ... στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Humax! (Αυτόν τον έχω ήδη και τον πλήρωσα ξεχωριστά!)

Reaction score
1
moonprince said:
Ε...χμ... στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Humax! (Αυτόν τον έχω ήδη και τον πλήρωσα ξεχωριστά!)
σαν πολλα μου φαινονται :shock:
δεν ρωτας κ καπου αλλου, για να εχεις μια δευτερη γνωμη

Reaction score
1
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τελικά πολλά είναι ή λίγα ;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πάντως απ' ότι μου είπε, οι άνθρωποι θα δουλεύουν 3 ώρες για να τα βάλουν ... μάλλον η τιμή είναι καλή.

Reaction score
14
ουτε πολλά όυτε λίγα.

Αν πάρεις ενα συνεργειάκι να ερθει να στο βάλει θα κάνει 5 ώρες γιατί θα κολοβαράει, χώρια που η δουλειά μπορεί να μην είναι αρτια.

Ο ΠΑΛΜΟΣ είναι καλό μαγαζί, καλά παιδιά, και σοβαρά. Εχουν μπει προσφατα στον χώρο (τελαυταία 4-5 χρόνια) με πολύ μεράκι και με μπόλικη δυναμική και το βασικότερο κέφι.

Η τιμή για ρύθμιση κινητού κάτοπτρου είναι τόσο περίπυο, μήν ξεχνάτε ότι πρέπει να γίνει σωστή κάθετη εγκατάσταση του ιστού και μετά μικρορυθμίσεις πλήρους κάληψης του γεωστατικού τόξου. Δεν είναι απλό. Είναι πολύ έυκολο στην θεωρία, αλλά στην πράξη θέλει καλό και εμπειρο τεχνικό.

Δημήτρη προχώρα το και να προσέξεις όμως τι μοτέρ θα σου βάλουν. Αν πάς για Horizon-2-Horizon αυτό το πιό πιθανό να κολώσει με το 120χ140 πιάτο λόγω βάρους και όγκου (κόντρα στο αερα κλπ). Να σιγουρευτείς ότι θα σου βάλουν μπράτσο (jack) για μοτέρ Και το πιάτο να διαθέτει την δική του Polar Mount.

Αυτά να δείς και είσαι ΟΚ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ε οχι και 470€ για κινητο κατοπτρο! Ουτε οι Λαρισαοι δεν παιρνουν τοσα! Εκτος κι αν κουβαληθει ολο το μαγαζι για την αποσβεση της ημερας!

Reaction score
1
Εγώ τώρα τα συμφώνησα, και τα παράγγειλα και πίσω δεν κάνω για 20 ή 50 Ευρώ λιγότερα που πιθανώς να το έβρισκα αλλού.

Κι' εμένα τα παιδιά μου φαίνονται σοβαρά, άλλωστε μου έδειξαν και φωτογραφίες πως θα γίνει η εγκατάσταση κλπ. .

Δημήτρη προχώρα το και να προσέξεις όμως τι μοτέρ θα σου βάλουν. Αν πάς για Horizon-2-Horizon αυτό το πιό πιθανό να κολώσει με το 120χ140 πιάτο λόγω βάρους και όγκου (κόντρα στο αερα κλπ). Να σιγουρευτείς ότι θα σου βάλουν μπράτσο (jack) για μοτέρ Και το πιάτο να διαθέτει την δική του Polar Mount.
Γιάννη, αύριο θα σου πω τι μοτερ θα είναι όσο και τα υπόλοιπα specs που μου τα έδωσαν ΕΓΓΡΑΦΩΣ (και αυτό στα συν) - αλλά τα έχω αφήσει σπίτι.

Reaction score
1
moonprince said:
Εγώ τώρα τα συμφώνησα, και τα παράγγειλα και πίσω δεν κάνω για 20 ή 50 Ευρώ λιγότερα που πιθανώς να το έβρισκα αλλού.

Κι' εμένα τα παιδιά μου φαίνονται σοβαρά, άλλωστε μου έδειξαν και φωτογραφίες πως θα γίνει η εγκατάσταση κλπ. .

Γιάννη, αύριο θα σου πω τι μοτερ θα είναι όσο και τα υπόλοιπα specs που μου τα έδωσαν ΕΓΓΡΑΦΩΣ (και αυτό στα συν) - αλλά τα έχω αφήσει σπίτι.
για ρωτα μηπως εχουν και κανα t-rex :wink:
εγω πηρα 2 απο κει και νομιζω οτι εχει κ αλλα
η εντυπωση που εχω ειναι οτι πολυ σοβαροι στη δουλεια τους

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.123
Members