Humax HDCI-2000 προβλήματα...

Reaction score
1
Ο δέκτης μου ξαφνικά χθές όταν προσπάθησα να του περάσω τα HD κανάλια από τον Thor 0.8W 'κόλλησε'. Τον έσβησα από την πρίζα και όταν τον άνοιξα πάλι είχε χάσει όλα τα κανάλια που είχα στην μνήμη...Μπόρεσα με τα χίλια ζόρια να του ξαναπεράσω τα κανάλια της Nova αλλά οτιδήποτε άλλο κανάλι προσπαθώ να αποθηκεύσω μου κολλάει όταν προσπαθώ να κάνω αποθήκευση των καναλιών που σκάναρα...Εχω το τελευταίο firmware και το κατέβασα από τον δορυφόρο πριν από 3-4 μέρες αλλά δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα... Υποπτεύομαι ότι είχα φτάσει το όριο των καναλιών που παίρνει καθότι με κινητό πιάτο είχα κατεβάσει από 8 δορυφόρους μέχρι τώρα...Μοναδική λύση factory reset? Καμμιά άλλη ιδέα για να μην αναγκαστώ να ξαναπεράσω όλους τους δορυφόρους πάλι...μια πολύ επίπονη διαδικασία με αυτόν τον δέκτη...?

Ευχαριστώ :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πήγαινε στο site της humax και κατέβασε το formula for hd και το WDN4OAK. Με το Formula HD μπορείς να κάνεις edit ολα τα κανάλια και μετά να τα περάσεις στον humax 2000.

Από το Internet μπορείς να βρεις αρχεία fdf που να περιέχουν όλους τους δορυφόρους που θέλεις. Μετά τους αλλάζεις την σειρά και τα ανεβάζεις στον δέκτη με απλή σειριακή σύνδεση...

Reaction score
1
Χρήστο ξέρεις εαν μπορώ να το περάσω από το USB του δέκτη γιατί έχω υπολογιστές στο σπίτι χωρίς serial ports (και το laptop και το desktop δυστυχώς...). Τελικά του έκανα factory reset γιατί κολλούσε συνέχεια και τώρα είναι πάλι εντάξει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
thr07 said:
Χρήστο ξέρεις εαν μπορώ να το περάσω από το USB του δέκτη γιατί έχω υπολογιστές στο σπίτι χωρίς serial ports (και το laptop και το desktop δυστυχώς...). Τελικά του έκανα factory reset γιατί κολλούσε συνέχεια και τώρα είναι πάλι εντάξει...
Από usb δεν έχω δοκιμάσει... νομίζω όμως όχι...

Reaction score
6
Το USb του δέκτη είνα απενεργοποιημένο δυστυχώς.... :x
Μπορείς όμως να πάρεις ένα USb-to-serial adaptor και να κάνεις τη δουλειά σου άνετα.... :wink:
Το κόστος του έιναι πολύ μικρό, μια βόλτα στη Στουρνάρα και είσαι έτοιμος....

Reaction score
1
to ekana (phra kati sxetiko apo to plaisio) alla dystychvs den doulepse...to egatasthsa ok sto laptop alla den mporesa na presv thn anabathimsh ston humax...ecxeis xrhsimopoihsei kati sygkekrimeno pou doulepse?
Efcharistv.

Reaction score
0
Πρέρει να βάλεις και μια προέκταση (null modem) από το serial του usb καλωδίου σου στο serial του δέκτη.
Έτσι θα σου δουλέψει.

Reaction score
6
Vangelis said:
Πρέρει να βάλεις και μια προέκταση (null modem) από το serial του usb καλωδίου σου στο serial του δέκτη.
Έτσι θα σου δουλέψει.

χμ... ναι... αυτό το είχα ξεχάσει..... 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis