hxos+soundvision Ιούλιος-Αύγουστος 2017 #05

Reaction score
102
To πρώτο τεύχος που αγόρασα εδώ και δύο τρία χρόνια.. Δεν μου πήρε παρα μερικά λεπτά της ώρας να ξαναθυμηθώ γιατί είχα σταματήσει.. To λάθος μου αυτό δεν θα επαναληφθεί για τουλάχιστον άλλα τόσα.. Απλά ένα φάντασμα του παλιού ήχου. Οι εποχές αλλάζουν το ίδιο και τα έντυπα τι να κάνουμε..

Reaction score
4.305
Με 5 ευρω εχουμε ένα περιοδικο, το μοναδικο του χωρου.
Φυσικα δεν μπορει να καλυψει όλα τα γουστα.
Το αγοραζω και θα εξακολουθώ να το αγοραζω γιατι πιστευω ότι πρεπει να το στηρίζουμε. Γιατι πιστευω ότι ακομη και κακο να είναι θα πρεπει να εξακολουθεί να υπαρχει.
Πληροφοιριες στο ιντερνετ φυσικα βρίσκουμε για τα παντα. Ο εγγραφος λογος είναι καιι διαφορετικο.
Τα ξενα περιοδικα κοστιζουν τουλάχιστον τα διπλασια κι ενδεχομένως αρκετα απ αυτά να μην ικανοποιουν τα γουστα μας.

Reaction score
725
Εγω κατεβαζω σε pdf συνηθως τα περιοδικα.αν μου κανει καποιο καλη εντυπωση το αγοραζω.

Reaction score
5.719
Εάν διαβάσεις τον πρόλογο του θα καταλάβεις γιατί παραπαίει
Ποτέ δεν φταίμε εμείς πάντα οι άλλοι .
Ενα απλό παράδειγμα είναι ότι δεν έχει σταθερή ημερομηνία χωρια που δεν παραδέχεται ότι το έχει κάνει διμιναιο ...

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.121
Εάν διαβάσεις τον πρόλογο του θα καταλάβεις γιατί παραπαίει
Ποτέ δεν φταίμε εμείς πάντα οι άλλοι .
Ενα απλό παράδειγμα είναι ότι δεν έχει σταθερή ημερομηνία χωρια που δεν παραδέχεται ότι το έχει κάνει διμιναιο ...
Κάτι έχω καταλάβει και από άλλα posts στο FB, αλλά πραγματικά τη λέει;;

Reaction score
4.305
Εάν το περιοδικο δεν εχει σταθεροτητα στην ημερομηνια και καθυστερει πολλες φορες για μεγαλο διάστημα προφανως αυτό οφείλεται σε εσωτερικα προβλήματα που εμεις απλα περιμενουμε να τα ξεπερασει. Σαφως και δεν το κανουν γιατι είναι στην κεντρικη φιλοσοφια τους.

Ας μην ξεχναμε ότι ένα δυο ακομη περιοδικα του χωρου HITECH & HIGH FIDELITY εκλεισαν πραγμα που προσωπικα με στεναχωρει χωρις να κρινω ποσο καλο η κακο ηταν το καθενα. Σαφως και προσεφεραν σημαντικες πληροφοριες. Το πως εκλαμβανει ο καθενας την πληροφορια η την κριτικη του εκάστοτε δημοσιογραφου είναι και δειγμα του επιπεδου του καθενος μας. Κι εδώ εννοω αν τρως αμασητη τροφη η όχι. Όμως το πλεον σημαντικο είναι να υπαρχει τροφη!

Reaction score
5.719
Στείλε email να στο στείλω Alexis
Με αυτό μεγάλωσα κ δεν χάνω τεύχος αλλά δυστυχώς δεν πράττουν τα αυτονόητα
Δυστυχώς ....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Βγαίνει το περιοδικό, γκρίνια.
Δεν βγαίνει, γκρίνια.
Εχει αρκετή ύλη,γκρίνια.
Δεν έχει, γκρίνια.
Εξηγεί τα προβλήματα τους,γκρίνια.
Δεν τα εξηγεί,γκρίνια.

Τι δΓιάολο , κλιμακτήριο περνάτε?:p

Reaction score
935
Η σοβαρή κριτική είναι ότι το περιοδικό δεν είναι πλέον περιοδικό (πώς να το κάνουμε, δεν έχει σταθερή περίοδο κυκλοφορίας), προωθεί εκούσια ή ακούσια βλαβερές για το πορτοφόλι αλλά και την πρόοδο της γνώσης του μέσου φίλου της υψηλής πιστότητας απόψεις, παρουσιάζει προϊόντα χωρίς ανάλυση των δυνατοτήτων τους (πχ κάνει δοκιμή ντακ, μιλά για αξιοπρεπέστατο ενισχυτή ακουστικών, αλλά δεν δημοσιεύει την ισχύ του), ισχυρίζεται ότι κάνει μετρήσεις αλλά σπανίως τις δημοσιεύει κι όταν το κάνει είναι ένα υποσύνολο των αναγκαίων (μην ακούσω δικαιολογίες για έλλειψη χώρου, καθώς μπορεί να παραπέμπει με ένα short url ή / και qr code σε σελίδα διαδικτύου), ενώ πάσχει από τρομακτικά προβλήματα ασυνταξιών και γραμματικών / εννοιολογικών λαθών. Σε κάθε τεύχος βρίσκω τουλάχιστον 3-4, ιδίως στις κριτικές του αρχισυντάκτη κ Φωτιάδη. Το παίρνω περισσότερο από συνήθεια κι έχω σκοπό να το κόψω.

Reaction score
725
Η σοβαρή κριτική είναι ότι το περιοδικό δεν είναι πλέον περιοδικό (πώς να το κάνουμε, δεν έχει σταθερή περίοδο κυκλοφορίας), προωθεί εκούσια ή ακούσια βλαβερές για το πορτοφόλι αλλά και την πρόοδο της γνώσης του μέσου φίλου της υψηλής πιστότητας απόψεις, παρουσιάζει προϊόντα χωρίς ανάλυση των δυνατοτήτων τους (πχ κάνει δοκιμή ντακ, μιλά για αξιοπρεπέστατο ενισχυτή ακουστικών, αλλά δεν δημοσιεύει την ισχύ του), ισχυρίζεται ότι κάνει μετρήσεις αλλά σπανίως τις δημοσιεύει κι όταν το κάνει είναι ένα υποσύνολο των αναγκαίων (μην ακούσω δικαιολογίες για έλλειψη χώρου, καθώς μπορεί να παραπέμπει με ένα short url ή / και qr code σε σελίδα διαδικτύου), ενώ πάσχει από τρομακτικά προβλήματα ασυνταξιών και γραμματικών / εννοιολογικών λαθών. Σε κάθε τεύχος βρίσκω τουλάχιστον 3-4, ιδίως στις κριτικές του αρχισυντάκτη κ Φωτιάδη. Το παίρνω περισσότερο από συνήθεια κι έχω σκοπό να το κόψω.
Τραγικο....
Αν καποιος δε μπορει να βγαζει ενα αξιοπρεπες περιοδικο καλυτερα μην..

Reaction score
155
Εντάξει ποιό περιοδικό είναι τέλειο, όλα έχουν τα αδύνατα τους σημεία, δε χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι...

T

Tadakis

Guest
You bitching around....

Από το να παραπονιέστε εδώ γιατί απλά δεν στέλνετε ένα email στο περιοδικό με το τι σας ενοχλεί, τι σας αρέσει και τι θα επιθυμούσατε;

Δεν καταλαβαίνω σε τι οφελεί στο να γράφετε εδω όσα θα έπρεπε να απευθύνονται στο περιοδικό; Φοβάστε να εκφράσετε την άποψη σας σαν αναγνώστες (ονομαστικά) η απλά θέλετε να παραπονιέστε;

Reaction score
935
You bitching around....

Από το να παραπονιέστε εδώ γιατί απλά δεν στέλνετε ένα email στο περιοδικό με το τι σας ενοχλεί, τι σας αρέσει και τι θα επιθυμούσατε;

Δεν καταλαβαίνω σε τι οφελεί στο να γράφετε εδω όσα θα έπρεπε να απευθύνονται στο περιοδικό; Φοβάστε να εκφράσετε την άποψη σας σαν αναγνώστες (ονομαστικά) η απλά θέλετε να παραπονιέστε;
Γιατί υπαρχουν στο φορουμ άνθρωποι του περιοδικού και θα τους τα μεταφέρουν, αλλά και γιατί δεν πιστεύω ότι θα διορθωθούν. Χρόνια τα προβλήματα

T

Tadakis

Guest
Γιατί υπαρχουν στο φορουμ άνθρωποι του περιοδικού και θα τους τα μεταφέρουν, αλλά και γιατί δεν πιστεύω ότι θα διορθωθούν. Χρόνια τα προβλήματα

Διαφωνω κάθετα. Σαν καταναλωτής οφείλεις να απευθύνεσαι εκεί που υπαρχει το πρόβλημα και όχι δημόσια κρυμμένος πίσω από ένα username. αν φυσικά σε ενδιαφέρει να βοηθήσεις, στηρίξεις και όχι απλά να γκρινιάξεις.

Reaction score
5.719
Και ποιος σου έχει πει ότι δεν τα έχουμε αναφέρει ;
Εγώ τα έχω πει προσωπικά στον κύριο φωτιάδη ...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Διαφωνω κάθετα. Σαν καταναλωτής οφείλεις να απευθύνεσαι εκεί που υπαρχει το πρόβλημα και όχι δημόσια κρυμμένος πίσω από ένα username. αν φυσικά σε ενδιαφέρει να βοηθήσεις, στηρίξεις και όχι απλά να γκρινιάξεις.
Σεβαστη η αποψη σου αγαπητε, αλλα εδω σαν φορουμ, μπορουμε νομιζω να λεμε ετσι τα..."δικα μας", σαν μικρο-κοινωνια η αλλιως "καφενειο" να το πω, αλλιως δε θα χαμε κ λογω υπαρξης.

Η γνωμη του καθενος μας διαφορετικη, οπως αλλωστε κι η δικη μου, σαν αναγνωστης του περιοδικου καμια σιγουρα 20 χρονια κ βαλε.

Φυσικα και το στηριζουμε, το θελουμε, αλλα δε σημαινει πως θα πρεπει να ειμαστε και οι ..."επενδυτες" του να το πω χαριτολογωντας. Πρεπει να κανει κ το περιοδικο κινησεις για να μας κανει εν δυναμει αναγνωστες και να στηριζεται στη δυναμη του, που ειμαστε κι εμεις οι αναγνωστες μεταξυ αλλων, κι οχι μονο να λεμε... "βοηθατε μας γιατι χανομαστε..."

Οπως ολοι μας στην αγορα ετσι και τα περιοδικα θα πρεπει να το παλεψουν.

T

Tadakis

Guest
Καλό το καφενει
Σεβαστη η αποψη σου αγαπητε, αλλα εδω σαν φορουμ, μπορουμε νομιζω να λεμε ετσι τα..."δικα μας", σαν μικρο-κοινωνια η αλλιως "καφενειο" να το πω, αλλιως δε θα χαμε κ λογω υπαρξης.

Η γνωμη του καθενος μας διαφορετικη, οπως αλλωστε κι η δικη μου, σαν αναγνωστης του περιοδικου καμια σιγουρα 20 χρονια κ βαλε.

Φυσικα και το στηριζουμε, το θελουμε, αλλα δε σημαινει πως θα πρεπει να ειμαστε και οι ..."επενδυτες" του να το πω χαριτολογωντας. Πρεπει να κανει κ το περιοδικο κινησεις για να μας κανει εν δυναμει αναγνωστες και να στηριζεται στη δυναμη του, που ειμαστε κι εμεις οι αναγνωστες μεταξυ αλλων, κι οχι μονο να λεμε... "βοηθατε μας γιατι χανομαστε..."

Οπως ολοι μας στην αγορα ετσι και τα περιοδικα θα πρεπει να το παλεψουν.
Καλό το καφενείο και εμένα μου αρέσει πολύ ο διάλογος εδω. Αυτό το οποίο λέω ειναι πως μόνο με το διάλογο καφενείου τίποτα δεν θα αλλάξει. κατα τα αλλα συμφωνώ με όλα :)

Reaction score
1.550
Αυτό το "σωστό πικαπ" εμένα γιατί μου θυμίζει το "χτυπά σαν αντρας" της Αντζελας; πρέπει να το κοιτάξω.
Κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα θεματολογία. Και πολύ ενεργό ασύρματο για να μη γκρινιάζετε.
Από dacs Ποια εχει στο συγκριτικο;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος