- Reaction score
- 6.236
Λοιπον να προσθεσω κατι ακομα για τις εντυπωσεις μου οσον αφορα τα nc400. Τα ενισχυτακια της hypex κανουν ακριβως αυτο που υποτιθεται οτι πρεπει να κανει ενας ενισχυτης. Δηλαδη να ενισχυει το σημα χωρις να το παραμορφώνει,ασχετα με το αν η παραμορφωση πολλες φορες ειναι ευχαριστη στο ακουσμα. Δεν ειναι αυτο το ζητουμενο εδω αλλα εχω μια μικρη ενσταση την οποια μου την ενίσχυσε το ακουλοθο γεγονος. Σε μια προσφατη συζήτηση που ειχα με ενα γνωστο ιδιοκτητη καταστηματος ηχου μου ανεφερε οτι σε ολα τα diy της hypex ειχε παρατηρησει μια σκληραδα που δεν υπαρχει στα mola mola τα οποια οπως μου ειπε ειναι πολυ "γλυκοηχα". Ο συγκεκριμενος ανθρωπος εχει παρα πολλα χρονια στο χωρο και δεν εχω κανενα λογο να το αμφισβητήσω μιας και αυτο το πραγμα το ειχα παρατηρησει και εγω στα δικα μου μονομπλοκ. Κραταω ομως μικρο καλαθι γιατι ο χωρος μου δεν ειναι φροντισμενος ωστε να βγαλω ασφαλη συμπερασματα και τα ηχεια μου ειναι πολυ δυσκολα στην οδηγηση. Τοσο δυσκολα που τα 400 watt των nc400 ειναι τιποτα. Νιωθω οτι τα ηχεια μου θελουν 1200 watt τουλαχιστον για να φτασουν απροβληματιστα reference εντασεις. Πραγματικα μολις κοψω το κρος στα 80 hz τα ηχεια μου παιζουν απροβληματιστα και ευκολα κοντα στα 110 db χωρις ιχνο κούρασης η γρέζι αλλα οταν παιζουν full range οι ενισχυτες ζοριζονται ασχημα για να ανταπεξελθουν. Γνωρίζω οτι θα επρεπε να εχω σαμπ και κρος στα 80 αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.