Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Ή αλλαζουμε πλευση ως φορουμ, καταννοουμε οτι δεν ειναι ολα τα θεματα για να γινονται δρελομπου, κατανοουμε οτι το avsite δεν ειναι το μερος για να ερχεται ο καθε μικρομαγαζατορας, και οχι μονο, και να βγαζει τα κομπλεξ του, και ολα τα αλλα κρουσματα που κατα καιρους εχουμε δει, ωστε ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τα infractions (κοινως, μετρο και self moderation), ή συνεχιζουμε ως εχουμε...
.
Το να περιμενεις όμως από τον καθενα να μετριάσει το κόμπλεξ και την τραβηγμένη συμπεριφορά του, είναι ευγενής ποθος .
Αυτό δεν έγινε ποτε , και ούτε πρόκειται να γίνει.

Reaction score
1
Χωρις να θελω να μπλεχτω στα ποδια σας, προσωπικα μου αρεσει που το site ειναι καθοδηγουμενο περισσοτερο απο συναισθηματα και λιγοτερο απο κανονες (οσον αφορα τις επιπτωσεις κυριως).
Αλλα απο την αλλη, τι ξερω γω απο αυτα...

Υ.Γ.
Απλα οπως το βλεπω ετσι, οχι οτι αυτο σημαινει οτι λειτουργει καλυτερα.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Το να περιμενεις όμως από τον καθενα να μετριάσει το κόμπλεξ και την τραβηγμένη συμπεριφορά του, είναι ευγενής ποθος .
Αυτό δεν έγινε ποτε , και ούτε πρόκειται να γίνει.
Εαν δεν μπορει, ειλικρινα απορω γιατι να του δινεται εδω βημα να λεει τις μπουρδες του. Αυτο πρεπει να προσπαθησουμε να το ξεχωρισουμε λιγο απο την ελευθερια λογου...

Δεν μιλαω για τις μικροπαραξενιες του καθενος, αν ηταν ετσι θα γραφε ο καθενας στο blog του. Μιλαω για χοντρες συμπεριφορες που εχουμε δει...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν θέλω να προσθέσω κάτι επί του θέματος.

Να πω μόνον ότι πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς, διότι μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε ενεργή συμμετοχή στις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την τιμωρία ή όχι κάποιου μέλους. Αυτά, δεν υπάρχουν σε πολλά φόρα στον κόσμο...

Αν δεν το έχετε καταλάβει, αυτός είναι ένας πολύ άμεσος τρόπος να συνδιοικούμε το forum (όλοι οι συντονιστές μαζί) και να μην ρίχνει ban ο γενικός ή ο αναπληρωτής όποτε τους καπνίσει. Εφόσον λοιπόν μας παρέχεται αυτό το δικαίωμα, ως μέλη μιας δημοκρατικής κοινότητας ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ο καθένας από την πλευρά του, να χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο εργαλείο, ώστε να δηλώνουμε εμπράκτως την άποψή μας. Δεν έχω καμία αντίρρηση (και το ίδιο πιστεύω για τον γενικό), να συζητήσουμε και να τροποποιήσουμε αν θέλετε τα επίπεδα infraction. Δεν έχω αντίρρηση επίσης, αν δεν θέλετε να το χρησιμοποιείτε, να το καταργήσουμε και να πάμε σε άλλο μοντέλο, όπου η ΔΟ θα κάνει ότι της καπνίσει κάθε φορά...

Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι όλοι (συντονιστές και μέλη) μπορούμε να αναλάβουμε κάποια ευθύνη και να πράξουμε αναλόγως, είτε συμβαδίζοντας με μοντέλα που προτείνουν κάποιοι άλλοι, είτε προτείνοντας και συζητώντας ένα νέο. Αλλιώς, όχι μόνον δεν δικαιούμεθα δημοκρατικών θεσμών, κάτι που βέβαια δεν συμβαδίζει με την λογική του www.avsite.gr, αλλά δεν δικαιούμεθα να έχουμε και την όποια... άποψη.

...

Reaction score
59
Αγαπητε jimdamian σταματα επιτελους να γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι εναντια στους κανονισμους το φορουμ.
Οπως σταματα να κανεις σαν μωρο παιδι και να το τραβας , να το τραβας να το τραβας , κουραστηκαμε.
Εκανε ενα λαθος , βγηκε μπροστα και το παραδεχτηκε , ζητησε δημοσια συγνωμη απο ολους και προσωπικα απο τον Κωνσταντινο , εφαγε την τιμωρια του και εσυ ακομη δεν εισαι ευχαριστημενος επειδη ηθελες Ban για παντα.
Αναθεωρησε λιγακι και εσυ την σταση σου.
Την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε την εκρηξη σου με τον συνσυντονιστη σου , απο εχτες εχουμε το θεμα με την αστοχη πλακα του subcode και εχουμε γραψει ενα καρο σελιδες για να σου δωσουμε να καταλαβεις οτι δεν σκοτωσε ανθρωπο.
Μια ασχημη πλακα εκανε και την πληρωσε παει και τελειωσε.
Εσυ ομως εκει επειδη κανεις δεν σου συμπαρασταθηκε και κανεις δεν συμφωνησε με την ποινη που προτεινες.
Ε δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Φιλικα παντα.

AYTΑ EINAI ΤΑ ΩΡΑΙΑ !!!

Τολμα να πει καποιος αληθειες και βγαινει και κακος απο πανω που τολμησε να γραψει μερικα ποστ χαλοντας την νηνεμια και την φαινομενικη ηρεμια του forum !!!

Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ δεν βοηθαει !!! Παρτε το χαμπαρι !!!!

Παμε γι αλλα τωρα !!!! Εγω ειπα οτι ηθελα να πω και ειναι στο χερι των υπευθυνων για τις οποιες αλλαγες !!!

Δεν τα λεω με κακια μπας και αλλαξει τιποτα τα λεω !!!

θα δειξει ο χρονος !!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν τα λεω με κακια μπας και αλλαξει τιποτα τα λεω !!!
Δημήτρη αυτό το γνωρίζουμε όλοι, δεν χρειάζεται να το λες καν. Η αγάπη σου και η αγωνία σου για το site φαίνονται.

...

HV

Reaction score
0
Εγω ξερω πως για αλλον αρχισατε αυτο το θεμα και το ονομα μου εχει αναφερθει ( Μεταφορικα φυσικα ) ουκ ο λιγες φορες. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει η γνωμη καποιων συντονιστων για το ατομο μου. Δοξα τον θεο εχω βοηθησει ατομα εδω μεσα ουκ ο λιγες φορες, ποτε δεν εχω βρισει, ποτε δεν εχω κανει κατι σημαντικο , απλα οπως αναφερε καποιος ειμαι πνευμα αντιλογιας και θα επρεπε να φαω Ban για αυτο. Αραγε θα ηθελα να μου πει ο Αντρεας τι ακριβως το δημοκρατικο εχει αυτη η φραση γιατι ισως εγω αν και νεοτερος του εχω χασει λιγο τις σημασιες.
Κατα την δικια μου γνωμη κακως επεσε BAN και ακομα χειροτερο ειναι πως οταν επεσε το Ban επεσε εικονικα για 2 μερες οποτε για 2η φορα θα συμφωνησω με τον Jim ( Κατι πρεπει να εχω παθει σημερα ). Οντως πολλοι παρακολουθουν το Forum και δεν μιλανε κυριως για να μην χαλασουν την ζαχαρενια τους και νομιζω πως μαλλον θα τους κατσει καπως περιεργο το ολο θεμα των 25 σελιδων και του 2ημερου Ban.
Αποψη μου φυσικα και καιρος ειναι να σταματησουν μερικοι να θεωρουν τις προσωπικες αποψεις σαν οτι κλαιγεται καποιος η βρισκει βημα για να πει τον πονο του η χιλιες δυο ατοπες παρατηρησεις που διαβασα εχθες και σημερα εδω.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Infraction levels...

Αν κατάλαβα καλά, γιατί διάβασα το άλλο θέμα τελικιασμένος, ο subcode χρησιμοποίησε λογαριασμό άλλου, για να γράψει πράγματα, καλά ή κακά δεν έχει σημασία.
Αυτό λέγεται ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ και είναι παράνομα. Άρα όχι μόνο bannιο του αξίζει αλλά και σκωτσέζικο ντους. :410:

Σ' αυτό δεν σηκώνω κουβέντα, δεν είναι όλα τα θέματα ζήτημα προσωπικής άποψης, υπάρχουν και κάποιες βασικές, αδιαπραγμάτευτες αρχές, αλλιώς η κοινότητα (έστω και εικονική) γίνεται :409:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Αν κατάλαβα καλά, γιατί διάβασα το άλλο θέμα τελικιασμένος, ο subcode χρησιμοποίησε λογαριασμό άλλου, για να γράψει πράγματα, καλά ή κακά δεν έχει σημασία.
Αυτό λέγεται ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ και είναι παράνομα. Άρα όχι μόνο bannιο του αξίζει αλλά και σκωτσέζικο ντους. :410:
Δεν χρησιμοποίησε λογαριασμό άλλου, ούτε και θα μπορούσε χωρίς τον κωδικό του. Έφτιαξε ένα δεύτερο λογαριασμό που έμοιαζε πάρα πολύ με τον άλλο σε username και avatar.

Βασικά έπρεπε να φάει ban επειδή έβαλε κι αυτός για avatar την Enya. Φτάνει ένας, τη βλέπω και κάτι παθαίνω, μπρρρρ

Reaction score
6

Βρε HV με το ζορι θέλεις να ασχοληθούμε μαζι σου;
Δεν είσαι στην παρουσα φαση το θεμα και αδικα μυγιάζεσαι ( η μηπως οχι αδικα ;).
Οταν έρθει η ωρα σου , (αφου βλεπω πως σε εχει πιάσει αγωνια ) να εισαι σίγουρος που θα αναφερθεί το ονομα σου ευθαρσώς και χωρίς υπονοούμενα.
ειμαι πνευμα αντιλογιας και θα επρεπε να φαω Ban για αυτο. Αραγε θα ηθελα να μου πει ο Αντρεας τι ακριβως το δημοκρατικο εχει αυτη η φραση γιατι ισως εγω αν και νεοτερος του εχω χασει λιγο τις σημασιες.
Σχετικα παντως με το παραπανω εχεις δικιο και θεωρω πως ηταν ατυχεις η δήλωση από όποιον και αν προέρχεται.
Πρεπει να καταλάβουμε ολοι πως οι προσωπικές αποψεις όταν δεν θίγουν τον συνομιλητή μας δεν είναι επιλήψιμες.
Αντιθέτως μαλιστα.
Αυτό που πρεπει να είναι κατακριτέο και που θα πρέπει να παρουμε πιο ζεστα υπόψη ολοι μας, είναι η ειρωνικη – χλευαστική συμπεριφορά που κρατουν κάποιοι επειδή δεν ανέχονται την διαφορετικότητα και την αντίθετη αποψη.
Εγω προσωπικά εχω σκοπο στο μελον να μην ξανα-ανεχτώ τέτοια συμπεριφορά και είναι η τελευταία φορα με αφορμη την ιστορία του Διονυσάτου που κανω τα στραβά ματια σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Reaction score
0
Προτεινω για τους Εθνικους Ευεργετες του Ιντερνετ
και τους συλλεκτες ΒΑΝ
να δωριζεται μια συλλεκτικη αφισσα
καθως και μια συλλογη με Τα Τραγουδια Του
για την προσφορα τους .
Η ΕΥΔΑΠ σιγουρα θα εκτιμησει και αυτη το εργο τους.

Επισης οσοι υποπεσουν στο αδικημα της πλαστικοοπροσωπιας
να κανουν και πλαστικη προσωπου για να μοιασουν στα ινδαλματα τους
καθως και εγχειρηση αλλαγης φυλου ,
προστατη και σκωληκοειδους αποφυσης .

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Εγω προσωπικά εχω σκοπο στο μελον να μην ξανα-ανεχτώ τέτοια συμπεριφορά και είναι η τελευταία φορα με αφορμη την ιστορία του Διονυσάτου που κανω τα στραβά ματια σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.
ΑΝΤΡΕΑ κι εγω που μιλησα ειδες τι εισεσπραξα !!!

Απλως καταλαβα οτι τα στραβα ματια εδω μεσα ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση !!!

Τι να λεμε τωρα !!!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.700
Απάντηση: Infraction levels...

Κάθε φορά που "πρέπει" να επιβληθεί μια τιμωρία σε κάποιο μέλος έχουμε σήριαλ...
Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα κατά τη γνώμη μου.
"Πιστεύω", "Μου είπε", "Του είχα πει", "Δεν έχεις δίκιο", "Απαράδεκτη η συμπεριφορά του τάδε", "Τον παρεξηγήσατε" κλπ
Η ποινή, ή υπάρχει και εφαρμόζεται χωρίς σχόλια του τύπου "Καλώς/κακώς", ή δεν υφίσταται καθόλου, πάλι κατά τη γνώμη μου. Δε θεωρώ τα λαϊκά δικαστήρια δημοκρατία.

Υ.Γ. Δε θεωρώ το συγκεκριμένο συμβάν ως άξιο τιμωρίας, μετά την εξέλιξη που είχε κι από τις 2 πλευρές.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Κάθε φορά που "πρέπει" να επιβληθεί μια τιμωρία σε κάποιο μέλος έχουμε σήριαλ...
Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα κατά τη γνώμη μου.
"Πιστεύω", "Μου είπε", "Του είχα πει", "Δεν έχεις δίκιο", "Απαράδεκτη η συμπεριφορά του τάδε", "Τον παρεξηγήσατε" κλπ
Η ποινή, ή υπάρχει και εφαρμόζεται χωρίς σχόλια του τύπου "Καλώς/κακώς", ή δεν υφίσταται καθόλου, πάλι κατά τη γνώμη μου. Δε θεωρώ τα λαϊκά δικαστήρια δημοκρατία.

Υ.Γ. Δε θεωρώ το συγκεκριμένο συμβάν ως άξιο τιμωρίας, μετά την εξέλιξη που είχε κι από τις 2 πλευρές.
δεν μπορούσες να το τοποθετήσεις σωστότερα Αλέξανδρε...

+1000 :114:

Reaction score
59
Μαλιστα....

Φυσικα και μπορουσε,αλλα δεν ηθελε!:142:

AΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !!! :137::137::137::137::143::143::143:

ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ !!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ SUBCODE !!!!!!!!!!!!!! :135:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.700

Μαλιστα....

Φυσικα και μπορουσε,αλλα δεν ηθελε!:142:
Αμέσως εσύ να χλευάσεις!!! :137:

Έχεις να πεις κάτι για τη δημοκρατικότητα του ατόμου μου;;; :145:

Status