Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Ο Δημήτρης έχει δίκιο 100% που τα έχει πάρει και ζητά την ποινή (που ουσιαστικά έχει δοθεί....). Θα κόψω όμως ένα μικρό ποσοστό φίλε από το δίκιο σου γιατί αν έβγαινες και με έβριζες (πχ) δεν θα είχα το δικαίωμα να αναφερθώ σε κανέναν άλλο εκτός από σένα.
Δε θα μου φταίει κανείς άλλος εκτός από σένα.....
Και πόσο μάλλον όταν δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ξέρω τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την ιερή λέξη οικογένεια!!
Δημήτρη, πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πως δεν κάνω παρατήρηση εδώ προς τα εσένα αλλά θέλω να πιστεύω ότι ως υπερασπιστής του τακτ (όπως σωστά λες και κάνεις) να αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς εννοώ!
Γιαννη τοσα χρονια ειμαι στο avsite και δεν πιστευω να εχω δωσει την εντυπωση οτι ειμαι ατομο μονοχνωτο και χωρις humor και ουτε ατομο που εχει εμπαθειες και κακιες.

Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα αν δεις ποτε δεν εβρισα την οικογενεια του απλα αναφερθηκα σε αυτο που ειπε ο ιδιος οτι δηλαδη η διαπεδαγωγηση που του εδωσαν ηταν σωστη και τελεια ( και δεν εχω κανενα λογο να μην το πιστευω) αλλα η πραξη του αυτη λεει το αντιθετο . Οχι πως δεν ηταν τελεια η διαπεδαγωγηση και το ηθος της οικογενειας του αλλα το οτι τους " εγραψε " κι αυτους κατα μια εννοια και προεβει σε αυτη την πραξη που για μενα δεν ειναι πραξη σκεπτομενου ατομου.

Αυτο του ειπα και τιποτα περισσοτερο !! Αυτος απο μονος του " επεσε "' στα ματια ολων.

Δεν συνηθιζω να βριζω και ποσο μαλλον τωρα !!

Και μιλαω γενικα τωρα και οχι μονο στην περιπτωση του Διονυσατου αλλα σε καθε περιπτωση που θα γινεται αυτο και θα χοντραινει το πραμα αν δεν παρθουν μετρα .

Οσο για την ποινη που λες οτι πηρε ναι εγω του εριξα την ποινη και δεν το μετανιωνω αλλα εχω απορια γιατι δεν τολμησε κανεις αλλος να κανει το ιδιο ??

Οσο αφηνετε τετοια φαινομενα ετσι απλα να περνανε τοσο θα παρουσιαζονται κι αλλα πιο "σοβαρα" και στο τελος θα γινει " το ελα να δεις " οπως λεμε !

Αν ειχα το διακαιωμα να ριξω ban σιγουρα θα το ειχα κανει γιατι το αξιζει για να κατσει να σκεφτει οτι δεν μπορει να παιζει με την προσωπικοτητα του αλλου οποια και αν ειναι αυτη. Αυτο ειναι η κοινη λογικη και αν δεν μπορει να το κατανοησει ε τοτε εχει προβλημα .

Περιμενοντας την αποφαση των αρμοδιων σταματω εδω και θα πραξω κι εγω αναλογως την αποφαση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θα με συγχωρέσετε, διότι χθες δεν είχα πρόσβαση και μόλις τώρα αντιλαμβάνομαι όλο αυτό το σκηνικό. Σε λιγάκι θα έχετε μια αντίδραση εκ μέρους της ΔΟ αφού συνεννοηθώ και με τον Χρήστο. Παρακαλώ να μην το ξεχειλώνουμε άλλο χωρίς λόγο, άσε που χαλάσαμε και το thread για τα infractions. :121:

Μερσί.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν, ο subcode δεν θα είναι μαζί μας για 2 μέρες, κάτι που και ο ίδιος θεωρεί δίκαιο. Οι βασικές αιτίες του ban, είναι ο διπλός λογαριασμός και η παραποίηση στοιχείων με σκοπό την ειρωνεία προς ένα συγκεκριμένο μέλος. Συνολικά πρόκειται για ανάρμοστη συμπεριφορά που χρήζει τιμωρίας.

- Να επισημάνω όμως μερικά πράγματα:

1. Βλέπω ότι το infraction utility δεν λειτούργησε ως έπρεπε από την συντονιστική ομάδα (όχι μόνο της κατηγορίας αλλά και γενικώς).
2. Θεωρώ άκρως υπερβολική όλην αυτήν την απαίτηση για να τιμωρηθεί ο subcode. Δεν σκότωσε και κανέναν. Νομίζω ότι πηγάζει από αλλού και ειδικά όσοι έχουμε συντονιστική ή διαχειριστική θέση, πρέπει να έχουμε την ψυχραιμία να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται. Αυτό σημαίνει κρίση για κάθε περιστατικό μεμονωμένα, όσο αυτό είναι δυνατόν.
3. Το αστείο του, μέχρις ενός σημείου, ομολογώ ότι όχι ακριβώς μου άρεσε αλλά με έκανε να γελάσω. Πάντως δεν περίμενα να έχει τέτοιες αντιδράσεις.
4. Μπράβο του, που είχε το θάρρος να πει την γνώμη του δημοσίως και να ζητήσει συγνώμη γι αυτήν.
5. Νομίζω (Μελέτη) ότι το αστείο με την αλλαγή avatar παρατραβάει. Και όταν ένα αστείο παρατραβάει, γίνεται για ντομάτες (αν με αντιλαμβάνεσαι). :137:

Αν υπάρχουν διαφωνίες, να το συζητήσουμε.

...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Infraction levels...

Κατ' αρχήν καλημέρα Δημήτρη!! :107:

Γιαννη τοσα χρονια ειμαι στο avsite και δεν πιστευω να εχω δωσει την εντυπωση οτι ειμαι ατομο μονοχνωτο και χωρις humor και ουτε ατομο που εχει εμπαθειες και κακιες.
Δεν είπα κάτι τέτοιο.
Και γι αυτό αναφέρθηκα σε σένα στο προηγούμενό μου post γιατί θεώρησα δεδομένο ότι δε θα με παρεξηγήσεις.... :126:

Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα αν δεις ποτε δεν εβρισα την οικογενεια του απλα αναφερθηκα σε αυτο που ειπε ο ιδιος οτι δηλαδη η διαπεδαγωγηση που του εδωσαν ηταν σωστη και τελεια ( και δεν εχω κανενα λογο να μην το πιστευω) αλλα η πραξη του αυτη λεει το αντιθετο . Οχι πως δεν ηταν τελεια η διαπεδαγωγηση και το ηθος της οικογενειας του αλλα το οτι τους " εγραψε " κι αυτους κατα μια εννοια και προεβει σε αυτη την πραξη που για μενα δεν ειναι πραξη σκεπτομενου ατομου.

Αυτο του ειπα και τιποτα περισσοτερο !! Αυτος απο μονος του " επεσε "' στα ματια ολων.
Σαφέστατα και δεν έβρισες οικογένεια!
Απλά ανέφερα ότι δεν χρειάζεται τέτοιος σχολιασμός!
Σε τελική ανάλυση και την τέλεια διαπαιδαγώγηση να έχουμε μπορεί απλά ένας συνδυασμός καταστάσεων να μας βγάλει από τα νερά μας και να φερθούμε παράξενα.
Αυτό προσπάθησα να πω για τον Τάσο (Subcode)
Πιθανολογώ ότι ένας συνδυασμός καταστάσεων (εκτός AVsite) τον οδήγησαν σε αυτό το (κακόγουστο) "αστείο".
Αλλά το παραδέχθηκε, βγήκε στον αέρα και είπε είμαι εγώ!
Για να λέμε του στραβού το δίκιο, αν δεν το έκανε τι θα κάναμε??
Θα ΒΑΝάραμε μια δυναμική IP??
Είναι σημαντική κίνηση και αυτός είναι ο κύριος λόγος που αντιμετωπίζω το θέμα πιο ήπια.... :126::121:

Δεν συνηθιζω να βριζω και ποσο μαλλον τωρα !!
Σε καμία περίπτωση.
Το ξέρω, σε τιμά και δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα! :107:

Και μιλαω γενικα τωρα και οχι μονο στην περιπτωση του Διονυσατου αλλα σε καθε περιπτωση που θα γινεται αυτο και θα χοντραινει το πραμα αν δεν παρθουν μετρα .
Βασικά περιμένω και μια απάντηση από τον Κωνσταντίνο!
Να δούμε εν τέλει αν είναι ικανοποιημένος από την συγνώμη ή όχι.
Συμφωνώ ότι πρέπει επιτέλους να μπει μια γραμμή πλεύσης για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κάποιες περίεργες καταστάσεις άμεσα και "καθαρά"

Οσο για την ποινη που λες οτι πηρε ναι εγω του εριξα την ποινη και δεν το μετανιωνω αλλα εχω απορια γιατι δεν τολμησε κανεις αλλος να κανει το ιδιο ??
Καλά έκανες. Σωστά και δίκαια.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα φίλε!

Το γιατί δεν μπόρεσε να ρίξει κι άλλος infraction είναι θέμα ρύθμισης στην πλατφόρμα και έχει ενημερωθεί ήδη ο Νικόλας (Zoglair) για να ρυθμιστεί.
Πρέπει να περάσουν 24 ώρες (αν θυμάμαι καλά το χρονικό όριο) για να μπει και 2ο infraction!

Οσο αφηνετε τετοια φαινομενα ετσι απλα να περνανε τοσο θα παρουσιαζονται κι αλλα πιο "σοβαρα" και στο τελος θα γινει " το ελα να δεις " οπως λεμε !
Είναι απλά καιρός (οριακό πλέον) που θα μπουν κανόνες συμπεριφοράς και κυρίως οδηγίες προς τους συντονιστές. Έχει ξανασυζητηθεί και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου πια....

Αν ειχα το διακαιωμα να ριξω ban σιγουρα θα το ειχα κανει γιατι το αξιζει για να κατσει να σκεφτει οτι δεν μπορει να παιζει με την προσωπικοτητα του αλλου οποια και αν ειναι αυτη. Αυτο ειναι η κοινη λογικη και αν δεν μπορει να το κατανοησει ε τοτε εχει προβλημα .
Το γεγονός της συγνώμης είναι δείγμα ότι το έχει σκεφτεί!
Μπορεί διαβάζοντας τη συγνώμη του να μην ικανοποιήθηκες πλήρως (τόσο εσύ όσο και κάποια άλλα μέλη ή συντονιστές).
Αλλά εξακολουθώ να επιμένω στο αυτό: την συγνώμη......
Γιατί είμαι εδώ απ' την αρχή και έχω δει χίλια μύρια. Και συγνώμες ελάχιστες.....
Συνεχίζω να στηρίζω λοιπόν την άποψη μου γιατί εδώ έχω έναν διπλό συνδυασμό: την συγνώμη από την μία πλευρά και την προσωπική επαφή από την άλλη.
Γιατί είμαι από τους πρώτους που υποστηρίζουν ότι όταν ένας άνθρωπος εμφανίζεται και δεν είναι "αόρατος" και ζητάει και συγνώμη δεν μπορείς παρά να δεις πιο "συμπαθητικά" την κατάσταση. Γιατί ξέρεις ποιος είναι και μπορείς και να τους πεις και μια χοντρή κουβέντα επί προσωπικού!
Δε μιλάμε ούτε για έναν τυχαίο χρήστη (που δεν τον ξέρει κανείς) που απλά ζήτησε συγνώμη, ούτε και για έναν τυχαίο χρήστη που ούτε καν ζήτησε συγνώμη!!!

Περιμενοντας την αποφαση των αρμοδιων σταματω εδω και θα πραξω κι εγω αναλογως την αποφαση.
Αγαπητέ Δημήτρη.....
Χαλάρωσε!! Μην το παίρνεις τόσο πολύ προσωπικά.......
Όσο σε έχω δει εδώ μέσα, ξέρω ότι ξεπερνάς τις δυσκολίες με έναν δικό σου μαγικό τρόπο
Και πέρα από εντυπωσιακός είναι και ξεχωριστός.
Σε τελική ανάλυση, εκεί κάτω στο (αγαπημένο) νησί σας, τα όπλα τα παίρνετε μόνο όταν χρειάζεται!! :126:

Reaction score
1
Παιδια η διατροφη του Subcode ειναι κακιστη! Αν καθισετε στο ιδιο τραπεζι μαζι του θα φαει ολα τα ντοματακια κρητης απο τη σαλατα χωρις να αφησει κανενα για σας. To εκανε χτες και εφαγε σφαλιαρα. ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
5. Νομίζω (Μελέτη) ότι το αστείο με την αλλαγή avatar παρατραβάει. Και όταν ένα αστείο παρατραβάει, γίνεται για ντομάτες (αν με αντιλαμβάνεσαι). :137:

...
Νικολα, προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου.
Απλα σκεφτομαι οτι ο Μελετης εχει του κοσμου τα ελατωματα,
να θελει να εχει και την φατσα μου μαλλον σε διαστροφη μου φερνει...:142:

Reaction score
0
Πλάκα έχετε ρε σεις...
Δύο μέρες το λιβανίζατε το θέμα "αχ δεν το κατάλαβα" και "μήπως έχει bug η πλατφόρμα και δημιουργεί δεύτερους λογαριασμούς; :139:" και "μήπως ξέχασε τον κωδικό του;". Γενικώς η όλη κατάσταση θύμιζε το ανέκδοτο "Πόσες φεμινίστριες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;"

Και τελικά αφού βγήκε και παραδέχτηκε μόνος του ο subcode ότι το έκανε (γιατί αλλιώς ακόμα θα το συζητάγατε...) ξαφνικά σας πήρε ομαδικά ο πόνος και γράψατε 15 σελίδες για την τρομερή πράξη που έκανε, απαιτήσατε να μπαναριστεί κλπ. Δεν τον δικαιολογώ, σαφώς το παρατράβηξε και πρώτος εγώ το επεσήμανα αλλά επιτέλους, αν το μήνυμα και ο δεύτερος λογαριασμός είχαν σβηστεί στην ώρα τους και το θύμα της "πλάκας" θα είχε προστατευθεί σωστά και η κατάσταση δεν θα είχε ξεφύγει.

Reaction score
1.213

:204::204::204:

Σχεδον...σε ευχαριστω Ανδρεα !!! . :137: :137:

Ηταν αστειο και με σκοπο την αποφορτιση του κλιματος.Το αλλαξα..:116:

:605:

Reaction score
62
Πάντως, αυτοί που θέλουν να κάνουν κ@λο το forum και το παίζουν "αθώες περιστέρες" μετά, τα καταφέρνουν μιά χαρά και τρίβουν τα χέρια τους με κάτι τέτοιες κόντρες. Ο νοών νωείτο.....

Reaction score
164
Έχασα την όλη φάση πάλι...
Έχουμε διάφορους τύπους εδώ μέσα (εμού του ιδίου συμπεριλάμβανομένου)
-Άλλους που προσβάλουν, βρίζουν, υποτιμούν τους υπόλοιπους.
-Αλλους που υποχθόνια, κάνουν το forum μπάχαλο με προκλητικότατα posτ και, αφού γίνει ο σχετικός χαμός ,μετά κλαψουρίζουν και το παίζουν θύματα.
-Άλλους που τσακώνονται για τα πάντα.
-Άλλους που δημιουργούν, στα μουλωχτά, προβλήματα και μετά κρύβονται και απολαμβάνουν τη φασαρία που δημιούργησαν...

Και έχουμε και τον Τάσο που αντρίκα, και ξεκάθαρα, έκανε ένα, μάλλον σοβαρό, λάθος και βγήκε να το παραδεχτεί δημόαια. Θα μπορούσε να μην πει ποιός ήταν και να ξεχαστεί το θέμα σε λίγη ώρα...
Προσωπικά, μέμφομαι τον Τάσο για την διπλοεγγραφή, αλλά τον συγχαίρω δημόσια για το οτι είχε τα "καρύδια" να βγει και να πει "ναι, εγώ ήμουν". Η ενδεδειγμένη λύση θα ήταν ένα infraction, άντε ένα τυπικό, ολιγόωρο ban, αν θέλαμε να ήμασταν αυστηροί.

Αν, ως διαχειριστική και συντονιστική ομάδα, βλέπαμε ποιοί έχουν banαριστεί και ποιοί αλωνίζουν ατιμώρητοι, δεν θα ήμασταν και τόσο ήσυχοι με τους εαυτούς μας...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.714
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Είσαι ο αληθινός Αντρέας;;; :118:

Reaction score
3
Απάντηση: Infraction levels...

Θα σας πω 2 λόγια, αφού πρώτα παρακαλέσω όλους να σταματήσει η συζήτηση για το ψεύτικο ποστ που δημιούργησε ο subcode, γιατί χαλάει το θέμα (infractions levels).

Κατ' αρχήν, δεν είδα το θέμα αμέσως (διάβασα πρώτα την τελευταία σελίδα του παρόντος θέματος) και μετά πήγα στην Barbie.
Οφείλω να ομολογήσω ότι έμεινα έκπληκτος από το ποστ που είδα αλλά αμέσως είδα τον αριθμό των μηνυμάτων και φυσικά την ημερομηνία εγγραφής.
Κι ένιωσα μια ανακούφιση γιατί για μια στιγμή νόμισα ότι έπαθα αμνησία :114: και δεν θυμάμαι τι έγραψα. Και φυσικά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: "Αμάν, πότε το έγραψα εγώ αυτό;".
Παραδόξως δεν νευρίασα. Μάλλον τα έχασα....
Βέβαια, πριν διαβάσω το παρόν θέμα, πήρα τηλέφωνο τον dream_gr και μου εξήγησε και μου είπε να διαβάσω όλα τα ποστ.

Κι εδώ θέλω να πω το εξής (που είπα και στον dream_gr):
Δεν είμαι εκνευρισμένος με την πράξη του subcode αν και αποτελεί αδίκημα μια και είναι παραποίηση ταυτότητας, αλλά θα ήθελα να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά γιατί είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος ακόμα κι αν θέλει να κάνει αστείο.
Και γι αυτό θα προτιμούσα να βρεθεί καλύτερα κάποιος τρόπος (τεχνικά) ώστε να μην μπορεί να ξαναγίνει κάτι ανάλογο για οποιοδήποτε μέλος.

Και εννοείται ότι δεν κρατώ κακία στον subcode.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να "πάει" ή να μην "πάει" κάποιον.
Αλλά για μένα, όπως είπα πιο πάνω, είναι σημαντικό να το λέει ευθέως και να μην μπαίνει στον κόπο να φτιάξει ψεύτικο λογαριασμό.
Αυτά και παρακαλώ πολύ μην δώσετε συνέχεια και χαλάσουμε το παρών θέμα.
Θεωρείται λήξας.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.714
Απάντηση: Infraction levels...

Αυτά και παρακαλώ πολύ μην δώσετε συνέχεια και χαλάσουμε το παρών θέμα.
Θεωρείται λήξας.
:615:

Υ.Γ. Καλό θα ήταν να μεταφερθούν σε άλλο thread τα posts της διπλοπροσωπίας.

Reaction score
62
Κωνσταντίνε τα σέβη μου!!
Νομίζω ότι το θέμα ουσιαστικά έχει τελειώσει και δεν αξίζει να ασχολούμαστε παραπάνω...

Reaction score
59
O κωνσταντινος εδειξε πραγματικη ανωτερωτητα σε ενα ατομο που δηλωσε οτι μην εχοντας τι να κανει και επειδη βαριοταν ειπε να ριξει το μισος σ αυτον και μαλιστα σε ενα δημοσιο forum.

Εμενα μου αρκει αυτη η αποφαση του Κωνσταντινου και χαιρομαι που το πηρε ετσι αλλα
η αποφαση των υπευθυνων για 2ημερο ban δημιουργει προδεδικασμενο για το forum

Τι κι αν ειστε εμπαθεις και τρεφετε μισος γραφετε οτι θελετε και μετα απο 2 μερες συνεχιζετε το εργο σας.

Αν εισαστε δε και " γνωστοι με τους αρμοδιους μπορει να το γλιτωσετε και το 2ημερο ban.

Μας διαβαζουν πολλοι αυτο να εχετε στα υποψην σας !

Το ξαναλεω οτι πρεπει οι υπευθυνοι να αναπροσαρμοσουν τους κανονισμους και συντομα μαλιστα γιατι προβλεπω μελλοντικα σοβαροτερα προβληματα απο τετοιου ειδους συμπεριφορες.

AYTA KAI ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!!

Οντως πολυ ασχοληθηκαμε αλλα επρεπε να γινει για να δουν επιτελους οι υπευθυνοι καποια πραγματα που πρεπει να αλλαξουν .

Reaction score
62
Συμφωνώ ότι όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να έχουν ίδια και ίση αντιμετώπιση. Δεν μιλάω για τον Subcode (την άποψή μου εξάλλου την έχω πει σε πιό πάνω post), αλλά γενικά...
το θέμα αυτό για μένα τελειώνει εδώ με τέλος καλό, όλα καλά ελπιζω...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος