iPad 2 32 GB 3G white

Reaction score
61
Καλησπέρα,δίνω το iPad μου,αγορασμενο τον Μάιο του 2011,δηλαδή με εγγύηση 2 μηνών ακόμα και αντικατάσταση του με καινούργιο λόγω διάχυσης φωτός,άρα καινούργια συσκευή με υπόλοιπο-όπως προανέφερα.
Η τιμη είναι 530 ευρω.
Ευχαριστω Φοιβος

Reaction score
61
Απάντηση: iPad 2 32 GB 3G white

Καλησπέρα Μιχάλη,το IPad δεν μπόρεσα τελικά να το δώσω,αλλα μάλλον αύριο θα το κάνω.Απο την εξυπηρέτηση πελατών της Apple μου είπαν το πρωί ότι η συσκευή θα'ναι καινούργια με serial number διαφορετικό άρα με εγγύηση που ξεκινά απο την αρχή,δηλαδή 12 μηνών.
Η τιμη με δεδομένο ότι διαμορφώθηκε απο 739 ευρω στα 639 δεν νομίζω ότι τα 530 ευρω είναι κακή τιμη,απεναντίας!!

Ευχαριστω Φοίβος

Reaction score
61

Καλησπερα σε ολα τα παιδια,ζητω συγνώμη για την παραπληροφόρηση αλλα επειδή επέμεναν στην info quest ότι η εγγύηση είναι το υπόλοιπο μέχρι το σύνολο τουλάχιστον 3μηνων(έχω 70 ημέρες ακόμα και θα έβαζαν άλλες 20 ) μίλησα με την Κα Λαγκου στην γραμμή ενημέρωσης της Αpple (τηλ 00800441454171)και μου επιβεβαίωσε αυτα και ζήτησε εκ μέρους της συναδέλφου της συγνώμη,το ίδιο κάνω και γω με την σειρά μου χωρίς να ευθυνομαι απ'οσο καταλαβαίνετε.
Ζήτησα να δεσμευτεί η συσκευή και να μην αλλαχθει διότι ήταν του κουτιου και θέλησα να το σκεφτώ διότι τους θεωρώ αναξιοπιστους με αυτο που συνέβη,θα την πάρω πίσω και απο αυτη την στιγμή την δίνω στα 470 ευρω με μόνο ελλατωμα την διάχυση φωτός που όπως ξέρετε δεν είναι εμφανή στην λειτουργία του,ούτε την επηρεάζει .
Πολλοι το αποκρυπτουν ( τουλαχιστον 8 στα 10 το εχουν) και επειδη δεν ειναι εμφανες το πουλανε χωρις να συμβει κατι.
Στο κουτι του λοιπόν με screen protector(που δεν το βγάλανε) και δερματινη θήκη Belkin με όλα τα παρέλκομενα.
Το βραδακι που θα την έχω και οποίος θέλει μπορω να του ανεβασω φωτογραφίες σε mail.
Ευχαριστω Φοίβος 6978983258

Reaction score
61

Καλησπέρα σε όλα τα παιδια,το iPad πουλήθηκε εκτος φορουμ,ευχαριστώ το σάιτ και προσωπικά τον Μιχάλη Μελιδη!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.469
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO