iPhone 6!

melina

Cargo 200
Reaction score
45.291
Ζεσταίνεται το πίσω μέρος; αντέχει αν του βάλει κανείς κλειστή θήκη τύπου πορτοφόλι (flip);

melina

Cargo 200
Reaction score
45.291
Μόνο η Apple κάνει τέτοιες ματσακονίες....
Το πανάκριβο 6/6 plus με τα 128GB ίσως και αυτό με τα 64GB χρησιμοποιεί φθηνά και αναξιόπιστα TLC NAND flash chips και όχι MLC που χρησιμοποιούν τα 6/6 Plus των 16GB και όλα τα παλαιότερα μοντέλα.
Να θυμίσω ότι δεν υπάρχουν 6/6 plus των 32GB....
Εκτός από το θέμα της τιμής, η Apple χρεώνει 240€ για να πας από τα 16GB MLC στα 128GB TLC, υπάρχει το γνωστό θέμα τις αξιοπιστίας και των επιδόσεων MLC vs TLC.
Όλες οι δοκιμές που διάβασα είχαν κατά διαβολική σύμπτωση 6/6 plus των 16GB μέχρι και το ifixit αυτά μόνο άνοιξε....

http://www.macrumors.com/2014/11/07/apple-stopping-tlc-nand-flash-iphone-6-6-plus/

http://9to5mac.com/2014/11/04/debunk-128gb-iphone-6-plus-recall-false-crashing-bug-rare/

BusinessKorea claiming the issue could be a result of malfunctioning NAND flash. The report cited sources that claimed Apple could have a potential recall on its hands, but we’ve confirmed with our sources that reports of a recall are completely false.

BusinessKorea :roflmao::roflmao::roflmao: aka Samsung

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.650
Ζεσταίνεται το πίσω μέρος; αντέχει αν του βάλει κανείς κλειστή θήκη τύπου πορτοφόλι (flip);
Ζεσταίνεται σε λογικά πλαίσια. Το Plus λιγότερο λόγω μεγέθους. Με τη κλειστή θήκη δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα, ούτε πρόβλημα δημιουργείται. Στη καθημερινή δική μου χρήση με 4G, το Galaxy S4 έκαιγε μετά 5 λεπτά πάνω από τη θήκη... Με την ίδια χρήση το 6 είναι απλά χλιαρό.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ο Κινέζος αναφέρει ότι όλα τα iphone 6/6 plus των 16GB χρησιμοποιούν MLC.
Στα υπόλοιπα των 64/128GB χρησιμοποιούνται MLC και TLC από διάφορους κατασκευαστές...
μπάχαλο....:D

http://www.hkepc.com/11911/

Reaction score
43
Τα US έχουν το αμερικάνικο βύσμα και χρειάζονται αντάπτορα. Επίσης η εγγύηση είναι ένα έτος.
Τα EU, αν είναι από Αγγλία, έχουν το αγγλικό βύσμα οπότε θέλουν κι αυτά αντάπτορα. Αν είναι από άλλη χώρα είσαι ok. H εγγύηση για τις ευρωπαϊκές συσκευές είναι θεωρητικά 2 χρόνια. Μετά τον πρώτο χρόνο την ευθύνη την έχει πωλητής κι όχι η Apple. Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις στο υποψήφιο κατάστημα γιατί οι πιο πολλοί δεν το τηρούν. Το phonegallery είναι από τα ελάχιστα του skroutz που έχω δει να τονίζει τη διετή εγγύηση. Από την άλλη, με όλα τα μικρά αυτά καταστήματα, δεν ξέρεις αν θα υπάρχουν και του χρόνου.
Έχεις δίκιο περι των 2 ετών εγγύησης στα eu. Να προσθέσω οτι, μετά το πρώτο έτος άν συμβεί κάτι, πας systemgraph ή infoquest και σου αναγνωρίζουν τη διετία αφού συμπληρώσεις μια φόρμα που έχουν. Τα μαγαζάκια δεν έχουν καμια δουλειά πλέον.
Για να είμαι πιο ακριβής, στην info γίνεται στα σίγουρα!
Όσο για τα us, σου δίνουν αντάπτορα με την αγορά, free of charge εννοείται.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.291
Πάντως αν πας στο site ενος σκρουτζομαγαζου εκει γράφει ξεκάθαρα οτι η εγγύηση είναι ενός έτους. Στα galaxy π.χ. γράφει οτι είναι ευρωπαϊκό και έχει εγγυηση 2 ετη αντιπροσωπειας. :rolleyes:

Reaction score
1.458
Αλλο Galaxy και άλλο ιPhone όμως!
Αν και ακούγεται και σαν τρολιά το παραπάνω,έχει διαφορά υπέρ του iPhone στην πραγματικότητα!;)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
άσε βρε Λεωνίδα....
Στην Ιταλία έφαγε πρόστιμο η Apple για την εγγύηση και την επέκτασής της μέσω του Apple care...φυσικά συμμορφώθηκε
http://images.apple.com/it/legal/warranty/Garanzia_legale_del_Venditore.pdf

Εδώ στην Ελλάδα προσκυνάτε και δεν αντιδράτε σαν γνήσια isheeps....:D

Reaction score
43
Πάντως αν πας στο site ενος σκρουτζομαγαζου εκει γράφει ξεκάθαρα οτι η εγγύηση είναι ενός έτους. Στα galaxy π.χ. γράφει οτι είναι ευρωπαϊκό και έχει εγγυηση 2 ετη αντιπροσωπειας. :rolleyes:
Αν σου συμβεί κάτι (μακριά απο δω) πας info με απόδειξη αγοράς.
Αν σου κάνει κάποιος νούμερα που δεν θα σου κάνει (καρατσεκαρισμένο, όπως έλεγε και η συγχωρεμένη) έχεις τυπωμένο και το παρακάτω μαζί σου και τέλιωσες.
http://www.apple.com/legal/warranty/products/iphone-greek.html

melina

Cargo 200
Reaction score
45.291
το έχω υπόψη μου το παραπάνω...όπως και να'χει το πήρα από amazon και είμαι πιο ήσυχος :)

κάτι μεμβράνες για προστασία οθόνης που είναι γυάλινες τις έχετε χρησιμοποιήσει; είναι καλές αυτές; ξεκολλάνε μετά αν χρειαστεί;

Reaction score
1.458
Το παρήγγειλες?:thumbsup:
Θα σου ξαναμιλήσω τότε,δε θα σου κρατάω μούτρα!:D
Καλοδούλευτο!:)

melina

Cargo 200
Reaction score
45.291
Το παρήγγειλες?:thumbsup:
Θα σου ξαναμιλήσω τότε,δε θα σου κρατάω μούτρα!:D
Καλοδούλευτο!:)
6+ , 16, gold, δεν ξέρω ακόμα πότε θα έρθει αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια :D

παρήγγειλα και αυτή τη θηκούλα για το πρακτικό του πράγματος γιατί έχω καλομάθει να τα έχω όλα σε ένα αλλά δεν ήθελα πάλι τύπου πορτοφόλι γιατί θέλω να έχω οπτική επαφή στο αμάξι με την οθόνη άμεσα.

δεν έχω καταλήξει σε μεμβράνη ακόμα και ίσως πάρω και μια πιο slim θηκούλα...αυτά :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.650
Ζηλιάρη!!! :p

Ευτυχώς απέφυγες τις Κορεάτικες σάχλες.

Οι tempered glass μεμβράνες είναι πολύ καλές, αρκεί να είναι λεπτές. Πρώτον, για να διατηρούν την touch αίσθηση και, δεύτερον, για να μην εξέχουν όταν βλέπουμε το κινητό από το πλάι.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.291
Ζηλιάρη!!! :p

Ευτυχώς απέφυγες τις Κορεάτικες σάχλες.

Οι tempered glass μεμβράνες είναι πολύ καλές, αρκεί να είναι λεπτές. Πρώτον, για να διατηρούν την touch αίσθηση και, δεύτερον, για να μην εξέχουν όταν βλέπουμε το κινητό από το πλάι.
πόσο είναι το λεπτές;

ξέχασα να βάλω λινκ για τη θηκούλα, click :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis