ISTAR MINI NMT PLAYER

Reaction score
0
η διαταξη του H5 ειναι πολυ ωραια και ευαερη σε σχεση με το EGREAT. επισης και η τιμη του 146ε ακουγεται πολυ καλη.
ποσο ομως θα κοστιση για να ερθει εδω?

Reaction score
119
37 ευρω ακομα ειναι τα μεταφορικα με USPS και λογικα, οπως συνεβη και με το Istar, δεν θα εχει δασμους ή αλλα εξοδα.
Με 184.28ευρω σπιτι σου.

Φιλε dkmaster δεν ξερω κατα ποσο ειναι "required", οπως γραφουν, να εχεις τις εφαρμογες για να περασεςι το firmware.
Ισως απαντησει καποιος πιο καταρτισμενος ή καποιος που το δοκιμασε.

Reaction score
0
Εγώ το προ-παρήγγειλα το Η5, 237 Δολλάρια με τα μεταφορικά.
Μέχρι 6 Δεκεμβρίου θα το στείλουν, άντε να δούμε.

Reaction score
0
κι εγώ προ-παρήγγειλα το iSTAR H5 πριν 5 μέρες και μόλις με ειδοποίησαν να το παραλάβω..Νεώτερα μόλις το δοκιμάσω..Σημειώνω ότι πρίν ήμουν κάτοχος ενός HTPC αλλά έκαναν θόρυβο οι ανεμιστήρες και με κούρασαν..Πάντως την επιλογή την έκανα μετά από πολύ ψάξιμο στο ιντερνετ σε διάφορα sites (mkvplayers.com, mpcclub.com, avsite.gr, avclub.gr) και μετά από πολύωρο διάβασμα εμπειριών χρηστών άλλων NMT συσκευών.

Reaction score
0
κι εγώ προ-παρήγγειλα το iSTAR H5 πριν 5 μέρες και μόλις με ειδοποίησαν να το παραλάβω..Νεώτερα μόλις το δοκιμάσω..Σημειώνω ότι πρίν ήμουν κάτοχος ενός HTPC αλλά έκαναν θόρυβο οι ανεμιστήρες και με κούρασαν..Πάντως την επιλογή την έκανα μετά από πολύ ψάξιμο στο ιντερνετ σε διάφορα sites (mkvplayers.com, mpcclub.com, avsite.gr, avclub.gr) και μετά από πολύωρο διάβασμα εμπειριών χρηστών άλλων NMT συσκευών.
Τελικά αξίζει τα λεφτά του? Για πες πρώτες εντυπώσεις?

Reaction score
0
Τελικά αξίζει τα λεφτά του? Για πες πρώτες εντυπώσεις?
σήμερα το μεσημέρι θα το στήσω γιατί απουσίαζα από το σπίτι(επαγγελματικοί λόγοι)...Νεώτερα το απόγευμα guys!!:107:

Reaction score
0
Έφτασε και το δικό μου, αντε τώρα να βρώ υλικό.
Και να φανταστείτε έχω μόνο μία 720p no-name LCD.
Ξέρεις κανείς που πάμε για τετοιο υλικό;
EDIT: Υπάρχουν τίποτα benchmarks να τρέξω για να δούμε τι πουλιά πιάνει το μηχανηματάκι;

Reaction score
0
Έφτασε και το δικό μου, αντε τώρα να βρώ υλικό.
Και να φανταστείτε έχω μόνο μία 720p no-name LCD.
Ξέρεις κανείς που πάμε για τετοιο υλικό;
EDIT: Υπάρχουν τίποτα benchmarks να τρέξω για να δούμε τι πουλιά πιάνει το μηχανηματάκι;
Benchmarks δεν υπάρχουν, αλλά μπορείς να πας στην ενότητα HD Downloads του forum και να κατεβάσεις πολλά κλιπάκια... Καλορίζικο. Πόσο καιρό έκανε για να έρθει;

Reaction score
0
Παίδες, το μηχάνημα σκίζει σε ποιότητα εικόνας και "παίζει" κυριολεκτικά τα πάντα!. Έχω συνδέσει ένα USB DVD για να αναπράγω τις αποθηκευμένες HD ταινίες μου(σε DVD δισκάκια, αρχεία 720p, 1080p, mkv, avi, divx, divx HD.....ANYTHING!)και ένα φλασάκι 16GB. Τι να πρωτοπώ! Αθόρυβη λειτουργία (δεν καταλαβαίνω πότε είναι ανοικτό, εκτός κι αν λειτουργήσω το USB DVD-RW!), δε ζεσταίνεται και έχει ΠΟΛΛΕΣ εξόδους ήχου(εγώ χρησιμοποιώ την Optical για σύνδεση στα Logitech Z5500 ηχεία μου) και εικόνας. Μόλις το σύνδεσα σε μια 37'' LCD SAMSUNG FullHD με καλώδιο HAMA HDMI v1.3, αναγνώρισε αυτόματα την ανάλυση εικόνας της TV και τη ρύθμισε..κρύσταλλο! Αν εντοπίσω καμια αδυναμία, θα σας ενημερώσω..

Reaction score
0
191 euro (με το ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής μέσα). Με USPS δεν πλήρωσα ούτε cent στο τελωνείο

Reaction score
119
Απάντηση: ISTAR MINI NMT PLAYER

Nεο Firmware για 1.1 και 1.3

http://www.hdinlife.com/article.php?tt_id=3&weblan=e

Λογικα(...δεν εχω δει ακομα το changelog) θα εχει τις αντιστοιχες προσθηκες με το τελευταιο του popcorn(auto frame rate κλπ).

Ιδωμεν, το κατεβαζω ακομα...

Reaction score
0
Thnx m8 για την ενημερωση .
Και νομιζα οτι η εταιρια μας ειχε ξεχασει .
Εβαλα και γω μπρος ....

Reaction score
119

Aν διαβασεις τα ξενα φορουμ "επαιξε" ιντριγκα μεταξυ Istar-Syabas με αποτελεσμα να καθυστερησει τοσο πολυ το firmware.
Mεταξυ μας μαλλον ειναι και το τελευταιο που βλεπουμε, αλλωστε μεσα στην Ανοιξη θα βγουν και τα πρωτα players με το καινουριο chipset 8642 της Sigma οποτε παμε για αλλα...

Reaction score
3

Ευχαριστώ φίλε.
Σέρνεται το άτιμο, όλοι κατεβάζουν το νέο "update".
Μακάρι να παίζει καλά...

Reaction score
0
To χα δει φιλε .
Βασικα πιστευω οτι ειναι θεμα Syabas/Popcorn
και ολων των υπολοιπων κλωνων .
Ειναι και η αδεια για το DTS decoding .
Σου χαν στειλει και σενα το firmware του Popcorn για να το βαλεις ?

Παω να κανω εγκατασταση το νεο FW.
Ραντεβου για ανταλλαγη αποψεων:605:

Reaction score
3

όχι από εσένα το διάβασα.
Παρακολουθώ συνέχεια το forum "http://www.mpcclub.com/"
Το κατεβάζω και τα λέμε...

Reaction score
0
2 αρχεια στο .rar πουθενα changelog.
Τα αρχεια ειναι τα παρακατω.