Jelco tonearms

Reaction score
29.544
Απάντηση: Jelco tonearms

http://www.ebay.com/itm/Jelco-Ichik...625?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45ffe639f9

Αυτόν παρήγγειλα , μαζί με το board που φαίνεται πιο κάτω. Ελπίζω να μην έκανα λάθος , η jelco είναι σοβαρή εταιρία .
Αν δεν κάνει τα αναμενόμενα θα φύγει στο ebay. Λεω αν.Θέλω να ελπίζω οτι κάποια σοβαρή διαφορά θα υπάρχει. Αν δεν θα σκίσω το κασκόλ μου. Ναι αυτό που δεν εχω-φοράω.

Reaction score
29.544

Αφού τα έχουμε πει ρε πουλάκι μου.Εσένα δεν σου άρεσε και το έδωσες , και καλά έκανες.
Εγω το γουστάρω σαν τρελός.Τι να κάνουμε τώρα?
Γιατί πρέπει σώνει και καλά , να κάνουμε όλοι τα ιδια?
Είπαμε το sl δεν το πουλάω. Πάει και τέλειωσε.
Το αν θα πάρω κάποιο denon στο μέλον είναι άλλο θέμα.

Reaction score
1.815

Είπαμε μπας και σε γλυτώναμε από περιττά έξοδα!
Όχι τίποτις άλλο, αλλά άμα πάρεις Denon το SL το βλέπω μουσιακό είδος να καταλήγει στο γραφείο σου μαζί με το Sansui..
Δε θα ταν κι άσχημα.:119:

Reaction score
460

Γιαννακη καλοριζικος και μην ακους τον Βασιλη και τον Σταματη:410::414:.....αυτοι ζηλευουν ρε!!!!!
Μηπως επρεπε να περιμενεις λιγο να παρεις τον jelco τον 14ιντσο?:203:
Εμενα κοροιδευες εεεεεε????Που εβαλα τον sme στο μκ2 εεεεεεε??????
Λουσουτα τωρα....Παππα ετοιμασου για εγχειρησηηηηηηη ακουςςςςς.......:201:

Reaction score
460

Έπειτα έρχονται τα ηχεία ..........:205::617:
Τωρα αυτο τι το το ηθελες,θελετε να μου τον πεθανεται??Φαρμακογλωσσε.
Αντε ρε Γιαννακη και πετατα να ησυχασεις απο αυτους ολους,αμαν ποια τον φαγατε.....:113:

Reaction score
8.905

Έπειτα έρχονται τα ηχεία ..........:205::617:
Μην τον τρομάζετε.... ένα ένα είπαμε!

Πέρα από την πλάκα, ο Γιάννης είναι φίλος μου, εγώ σταματάω, μέχρι εδώ :121:!

Reaction score
1.815

Τωρα αυτο τι το το ηθελες,θελετε να μου τον πεθανεται??Φαρμακογλωσσε.
Αντε ρε Γιαννακη και πετατα να ησυχασεις απο αυτους ολους,αμαν ποια τον φαγατε.....:113:
Αφού τον αγαπάμε να μην τον πειράξουμε λιγάκι??:604:
Αντουάν καλησπέρα!!!:605:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μου έχετε καταστρέψει το νήμα όλοι εσείς οι........περίεργοι .
Για βραχίονες ξεκίνησε ....στον άμπασο κατέληξε.

Reaction score
1.685

Βρε τρελαρα (Φιλε μου Γιαννη), το εκανες παλι το "θαυμα" σου??

Πολυ ωραια..........μολις χασαμε την on the fly ρυθμιση της VTA και ενδεχομενος να αφηνουμε και το καπακι....ανοιχτο.... λογω υψους...,αψογα.

Θα παρεις βεβαια λιγο σωμα και λεπτομερεια αλλα........βρε συ ειναι μαυρος.... :116:

Αν δεν φτιαξει λιγο ο καιρος δεν στον βαζω (τον βραχιονα), γιατι τωρα θα εχει πολυ υγρες χροιες και θα αργησουν να στεγνωσουν.... :107:

Reaction score
29.544

Χεχε καλά , για τους προλαλήσαντες τσόγλανους, ενα εχω να πω. Περιμένετε και θα δείτε.Η μάλον θα ακούσετε. Εχετε πολλά να μάθετε ακόμα.
Αντωνάκη λεβέντη μου , εγω ποτέ δεν σε κορόϊδεψα για τον sme. Απλά δεν μου αρέσει το look του.
Οσο για αυτόν που τόλμησε να μιλήσει για τα ηχεία , τους αυλούς, να πάει πρώτα να ξεβουλώσει τα αυτιά του, να πετάξει τα ηχεία του και να έρθει για ακρόαση.
Βρωμο χαλιεντάδες όλοι σας , ............

Reaction score
29.544

Βρε τρελαρα (Φιλε μου Γιαννη), το εκανες παλι το "θαυμα" σου??

Πολυ ωραια..........μολις χασαμε την on the fly ρυθμιση της VTA και ενδεχομενος να αφηνουμε και το καπακι....ανοιχτο.... λογω υψους...,αψογα.

Θα παρεις βεβαια λιγο σωμα και λεπτομερεια αλλα........βρε συ ειναι μαυρος.... :116:

Αν δεν φτιαξει λιγο ο καιρος δεν στον βαζω (τον βραχιονα), γιατι τωρα θα εχει πολυ υγρες χροιες και θα αργησουν να στεγνωσουν.... :107:
Κωστάκη λεβέντη μου το ξέρω οτι χάσαμε την on the fly vta ρύθμιση, αλλά όπως είπα , δοκιμή κάνω.
Ούτως η άλλως , δεν παίζω με 5 κεφαλές. Μια -δυο ίδιες εχω.
Οσο για το καπάκι , πάντα το βγάζω για να παίξω. Δεν είναι θέμα αυτό.
Το οτι είναι μαύρος με σιάχνει τα μάλλα.
Μην σε νοιάζει ο καιρός και οι χροιές. Ολα θα είναι καλώς καμωμένα.
Αφού ξέρεις.:116:

Reaction score
460

Γιαννακη μου ομορφαντρα μου......Παππα ετοιμασου στο ειπα ,παρε εργαλεια και τραβα προς θρακομακεδονες.
Σταματη φιλε μου καλε καλημερα.
Παντως με την αλλαγη βραχιονα ο Γιαννης θα ακουσει αλλα πραγματα.
Και εγω κοιταζα τον jelco προς αγορα αλλα ειχε καποιες ιδιαιτεροτητες και δεν προχωρησα στην αγορα του.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο συγκεκριμενος βραχιονας δεν ειναι καλος,ειναι σουπερ θα ελεγα και η ακουστικη διαφορα απο τον μαμισιο του μκ2 θα ειναι απιστευτη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Χεχε καλά , για τους προλαλήσαντες τσόγλανους, ενα εχω να πω. Περιμένετε και θα δείτε.Η μάλον θα ακούσετε. Εχετε πολλά να μάθετε ακόμα.
Αντωνάκη λεβέντη μου , εγω ποτέ δεν σε κορόϊδεψα για τον sme. Απλά δεν μου αρέσει το look του.
Οσο για αυτόν που τόλμησε να μιλήσει για τα ηχεία , τους αυλούς, να πάει πρώτα να ξεβουλώσει τα αυτιά του, να πετάξει τα ηχεία του και να έρθει για ακρόαση.
Βρωμο χαλιεντάδες όλοι σας , ............[/Q

οχι αυλους , δαυλους, ηχεια που δεν ξερουν ουτε τα ιδια τι παιζουν.............οσο αφορα τα αυτια μου καθε μερα τα περναω ενα χερι φλεξιμπλ με διαμανταλοιφη........κατα τα αλλα παραμενεις αμπασαος ακεντρικοτος και ακαλωδιωτος, (για τους δαυλους τα ειπαμε πχιο πανω) αξιο λογου το ντενον σετ , κατα τα αλλα εισαι
μπαζε......... δαυλε....αμπασέ , ακεντρικέ , και ολα τα ουχι.............οταν ανοιξει ο δρομος θα ερθω για ακροαση, μεχρι τοτε φροντισε να εχεις παρει ηχεια καλωδια ........και πετα την αντικα στα σκυλια να εχουν κατι να παιζουν.......οσο αφορα το μκ2 σου , οσο και να το τραβεστονιασεις πικαπ δεν θα γινει.........:136:

Reaction score
460

Βρωμο χαλιεντάδες όλοι σας , ...

οχι αυλους , δαυλους, ηχεια που δεν ξερουν ουτε τα ιδια τι παιζουν.............οσο αφορα τα αυτια μου καθε μερα τα περναω ενα χερι φλεξιμπλ με διαμανταλοιφη........κατα τα αλλα παραμενεις αμπασαος ακεντρικοτος και ακαλωδιωτος, (για τους δαυλους τα ειπαμε πχιο πανω) αξιο λογου το ντενον σετ , κατα τα αλλα εισαι
μπαζε......... δαυλε....αμπασέ , ακεντρικέ , και ολα τα ουχι.............οταν ανοιξει ο δρομος θα ερθω για ακροαση, μεχρι τοτε φροντισε να εχεις παρει ηχεια καλωδια ........και πετα την αντικα στα σκυλια να εχουν κατι να παιζουν.......οσο αφορα το μκ2 σου , οσο και να το τραβεστονιασεις πικαπ δεν θα γινει.........:136:
Πωπωπωπω..........!!!!!!Παναγια μου.......!!!!!!!
Τι εγεινε ρε Γιαννη εδω????????:405::203:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η αληθεια πρεπει να λαμπει ,
πρεπει και να σφαζει
Κωστης Παλαμας:136:

Reaction score
29.544

Ε, τι να γίνει Αντωνάκη μου , ο Αργύρης όπως πάντα λέει τα δικά του.
Κοντολέτα για πες τι άκουσες.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members