- Reaction score
- 104.608
Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95
ro
e.athens

ro

10000 Hours +...τουλάχιστον...Βασικά κρίμα-δεν το περίμενα,
Λες μετρήθηκε η φωτεινότητα του προβολέα μου...έτσι ακριβώς είναι,πότε όμως θυμάσαι;;;στις +1500 ώρες...τι περίμενες δηλαδή;

Αυτό το πανάρχαιο έθιμο πασχίζω να το αλλάξω...στο ακριβώς ανάποδοΓιατί να κάνω οικονομία;!!!! Να φροντίσουν να βρουν νύφες με προίκα! Στην Κρήτη ακούω κυκλοφορούν μπόλικες!![]()

Τρομερή,τι να σου πω...περίπου τα μισά χάνεις στο πεντάμηνο η' 200 ώρες χρήσηςΤουλάχιστον οι jvc έχουν καλή αξία μεταπώλησης (να είναι καλά κι ο άγιος Zizik με τα pr του!!!)

Τον Αμερικάνικο '55'....RS48 δηλαδή;γιατί;;;μ'αυτό θα χάσεις το 30% τον Αύγουστο που θα είναι στις αγγελίες η' κρατάει την φωτεινότητα η λάμπα του κανά μισάωρο παραπάνω;Για να σε βοηθήσω το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ένα 4άρι μέσα.![]()
No Mercy !!!!Άντε βρε Μανωλιό. Δε χάλασε η συμφωνία, κάνε λίγο πίσω να τα βρείτε.
δεν ταμαθες....!!!!!
Κλέων που είσαι ρε χαμένε κι εσύ να μας πεις;;;παίζ' ο Sony???????

Τι μαρτυριάρης Θεέ μου!Ότι και να λέτε εσείς... εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΒΓΔ για το κονέ που μου έκανε με την Epson...![]()

Οπως θα δεις και στο άλλο θέμα ο RS48 κυκλοφορεί στην έκδοση e (European) ή u (USA) από το commercial κομμάτι της jvc. Προφανώς το γεγονός ότι αγοράζω από εξωτερικό και μάλιστα όχι τον x-55 σημαίνει ότι τον βρήκα σε τιμή χώμα...Αυτό το πανάρχαιο έθιμο πασχίζω να το αλλάξω...στο ακριβώς ανάποδο
Τρομερή,τι να σου πω...περίπου τα μισά χάνεις στο πεντάμηνο η' 200 ώρες χρήσης
Τον Αμερικάνικο '55'....RS48 δηλαδή;γιατί;;;μ'αυτό θα χάσεις το 30% τον Αύγουστο που θα είναι στις αγγελίες η' κρατάει την φωτεινότητα η λάμπα του κανά μισάωρο παραπάνω;
No Mercy !!!!
Κλέων που είσαι ρε χαμένε κι εσύ να μας πεις;;;παίζ' ο Sony???????
Πολύ ωραία λοιπόν...για να δεις ότι δεν έχω πρόβλημα με τεχνολογίες κι άλλες τέτοις μακακίες,προσφέρομαι να τον αγοράσω μεταχειρισμένο στις γνωστές διακόσιες ώρες που θα τον αλλάξεις και στο γνωστό ποσοστό χασούρας τουΟπως θα δεις και στο άλλο θέμα ο RS48 κυκλοφορεί στην έκδοση e (European) ή u (USA) από το commercial κομμάτι της jvc. Προφανώς το γεγονός ότι αγοράζω από εξωτερικό και μάλιστα όχι τον x-55 σημαίνει ότι τον βρήκα σε τιμή χώμα...
....τον lumagen θα τον κρατήσεις;
Πλάκα κάνεις !αν έχει γίνει κι αυτό...'θα τρελαθώ-θα πηδηχτώ από το παράθυρο'δεν ταμαθες....!!!!!
πηρε του loggeo τον x30![]()
Πάρε κι εσύ τζί-βι να γίνουμε πολλές...από '55' και πάνω να μην τον πολυχρειαζόμαστεΚάτω τα χέρια απ' τον Lumagen.![]()

Έκλεισε απο τώρα. Θες να ορίσουμε και τιμή; Ο lumagen όταν κι αν φύγει θα πάει προς Κιούρκα.Πολύ ωραία λοιπόν...για να δεις ότι δεν έχω πρόβλημα με τεχνολογίες κι άλλες τέτοις μακακίες,προσφέρομαι να τον αγοράσω μεταχειρισμένο στις γνωστές διακόσιες ώρες που θα τον αλλάξεις και στο γνωστό ποσοστό χασούρας του....τον lumagen θα τον κρατήσεις;
Απο Γερμανία!πω πω !!! εχω μεινει πισω ...
δεν μου λες κυριε loggeo , απο γαλλιιιαααα μερια ψωνισαμε ???

O spoilerman!Μωρη Ροδιτισσα τι πηρες..?
μου λειπουν τα spoiler