JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.787
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Τι ακριβώς εννοείς;για εξήγησε παραπάνω...μήπως ότι είναι σαν 'μόνιτορ' η' κάτι τέτοιo που είχε γράψει ο Zizikos;
Αν θυμάμαι καλά ο προβολέας έρχεται με ενεργοποιημένο σε default το hd mode στο eshift2. Πρέπει να είχε και ανεβασμένο το edge enhancement. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεται (και μάλιστα υπερβολικά) επεξεργασμένη η εικόνα.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Ρε τον γύφτο.......:cautious:
μιά ταμπέλα έκανε και για τα 2 μηχανάκια .
Και δεν μπήκε και στον κόπο να την κόψει ίσια.....:confused:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.554

Του Ζιζίκου πρέπει να ξεχωρίζει.

Reaction score
0

Για να μην ανοίγω καινούργιο thread θα ήθελα να μου προτείνεται ένα καλό καλώδιο 12 μέτρο high speed για των Χ35 max 350 euro. Αυτή την στιγμή έχω ένα supra v1.3. δεν έχει πρόβλημα κλειδώνει κανονικά απλά βλέπω λίγο σπασμένη κίνηση στα γρήγορα πλάνα. Δεν ξέρω εάν οφείλεται από το mp (med600x3d) απλά νομίζω πως κάποιο καλύτερο καλώδιο ίσως βοηθήσει.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.787
Δε νομίζω ότι ευθύνεται το καλώδιο φίλε μου. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις άλλο player και να δεις. Προσωπικά δουλεύω τη λύση της hd anywhere με cat6 καλώδια και είμαι υπερευχαριστημένος. Παραθέτω ένα link: http://www.amazon.co.uk/HDanywhere-...NCIM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1363220144&sr=8-1

Reaction score
123
Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

wireworld chroma 6 η ultraviolet 6
http://twindigital.gr/main.php?wpage=products&lm_1=26&lm_2=6&view=type&tid=6&pr_rw=7
Για να μην ανοίγω καινούργιο thread θα ήθελα να μου προτείνεται ένα καλό καλώδιο 12 μέτρο high speed για των Χ35 max 350 euro. Αυτή την στιγμή έχω ένα supra v1.3. δεν έχει πρόβλημα κλειδώνει κανονικά απλά βλέπω λίγο σπασμένη κίνηση στα γρήγορα πλάνα. Δεν ξέρω εάν οφείλεται από το mp (med600x3d) απλά νομίζω πως κάποιο καλύτερο καλώδιο ίσως βοηθήσει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Καλή περίπτωση το ethernet αλλά για μεγαλύτερες αποστάσεις. Στην περίπτωση μου δεν συμφέρει διότι θα πρέπει να πάρω και δύο κοντύτερα hdmi στις δύο άκρες άρα πάμε στο ίδιο κοστολόγιο με ένα μονοκόμματο 12μετρο hdmi. Επίσεις αποφεύγω και τις πολλές ενώσεις.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.787
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Καλή περίπτωση το ethernet αλλά για μεγαλύτερες αποστάσεις. Στην περίπτωση μου δεν συμφέρει διότι θα πρέπει να πάρω και δύο κοντύτερα hdmi στις δύο άκρες άρα πάμε στο ίδιο κοστολόγιο με ένα μονοκόμματο 12μετρο hdmi. Επίσεις αποφεύγω και τις πολλές ενώσεις.
Όπως επιθυμείς. Δε συμφωνώ ωστόσο. Τα 2 κοντά καλώδια δε θα έπρεπε να σου κοστίσουν πάνω απο 15-20 ευρώ. Δε θα έχουν πρακτικά καμία διαφορά με ένα premium. Είναι πολύ κοντινή η απόσταση. Θα σου βγει μια διαφορά 150-200 ευρώ.

Reaction score
15.548

του φαρμακτριφτη δεν ειναι reference ? :tongue:

που μπηκε αυτη η φωτο και δεν την πηρα χαμπαρι ? :idk:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.787
Χθες έκανα τις πρώτες μου μετρήσεις με τη λάμπα να έχει γράψει 32 ώρες. Να σημειώσω ότι για τον υπολογισμό lumens, fl πήρα ως τιμή gain της οθόνης (firehawk) τη μονάδα κι όχι την ονομαστική (1,25).
Επίσης, όταν προβάλω σε 2,35 οθόνη επέλεξα να παρουσιάσω τα fl και τα lumens που αντιστοιχούν και σε 133'' 16:9 οθόνη αντίστοιχα, καθώς ο προβολέας ουσιαστικά ανοίγει το ζουμ του για να παίξει σε οθόνη με τέτοια αναλογία. Όπως και να έχει διαφορά υπάρχει μόνο στα lumens, τα fl όπως θα δείτε και στον πίνακα παραμένουν τα ίδια. Η ίριδα ήταν στο 0. Καθ' όλη τη διάρκεια των μετρήσεων η επιλογή eco mode ήταν ενεργοποιημένη. Δυστυχώς δεν μέτρησα να δω πως επηρεάζει τη φωτεινότητα αν την απενεργοποιήσω.

Προσωπική άποψη, τα fl είναι σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις περισσότερα (λόγω gain οθόνης), καθώς ακόμα και στις 126'' εισπράττω την παραπάνω φωτεινότητα και αναγκάζομαι να κλείσω την ίριδα. (-3 ως -5)
Κοινώς, πάντα κατα τη γνώμη μου το 1,25 gain ισχύει. Οπότε στις 106'' μιλάμε για φωτεινότητες 26,4 και 36,3 fl αντίστοιχα (low-high), ενώ στις 126'' 16,2 και 24,6 fl.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Πολύ φως...μου κάνει:biggrin:βέβαια είναι νωρίς ακόμη...θέλω να δω στις 300 ώρες πόσα fl θα μετρήσεις...δεν λέω παραπάνω γιατί το πιθανότερο είναι να γράψω εγώ τότε:laugh:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.787
Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Πολύ φως...μου κάνει:biggrin:βέβαια είναι νωρίς ακόμη...θέλω να δω στις 300 ώρες πόσα fl θα μετρήσεις...δεν λέω παραπάνω γιατί το πιθανότερο είναι να γράψω εγώ τότε:laugh:
:laugh:
Δεν υπάρχουν αναφορές για τέτοια προβλήματα φέτος. Στον αντίποδα δε βλέπω καμία απολύτως βελτίωση στο μαύρο. Ίσως μάλιστα να μου φαίνεται και λίγο χειρότερο σε σχέση με του 30άρη. Θα περιμένω να στρωθεί η λάμπα για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.
Ο μάστορας μου έδωσε κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το ιδανικό gamma. Με κάποιες ερασιτεχνικές ρυθμίσεις η ήδη εντυπωσιακή εικόνα αναδεικνύεται αμέσως. Κακά τα ψέμματα και οι jvc έχουν τα χούγια τους. Που να τον ρυθμίσει κιόλας!
Σε γενικές γραμμές η εικόνα του x-55 κρίνεται εξαιρετική. Έχει όλα τα κλασικά γνωρίσματα των jvc, ενώ παράλληλα μπορεί να γίνει όσο εντυπωσιακός θέλει ο ιδιοκτήτης του.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Τον γέμισε αστεράκια...5/5:biggrin:

Loggeo έχει τελικά ο δικός σου;:

A ναι μην το ξεχάσω βρες αγοραστή...δεν μου κάνει τελικά...''Recommended screen size:≤120'':cry:

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Τον γέμισε αστεράκια...5/5:biggrin:

Loggeo έχει τελικά ο δικός σου;:

A ναι μην το ξεχάσω βρες αγοραστή...δεν μου κάνει τελικά...''Recommended screen size:≤120'':cry:
Καλημέρα Μανώλη.
Το λάθος είναι δικό μου εκ παραδρομής. Το εχω διορθώσει όπως επίσης την επεξήγηση στον Φακό.
Αυτα γίνονται όταν έχεις να σηκώσεις όλο το site από την αρχή και να ποστάρεις 2 άρθρα ταυτόχρονα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.128
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis