- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95
οσον αφορα την ποιοτητα εικονας JVC X35 + lumagen
οσον αφορα την ποιοτητα εικονας JVC X35 + lumagen
σκεφτεσαι να αλλαξεις τον LED :118: :136:Κώστα, για να μην το βάζω και στο θέμα του Sony, για 110" θα επέλεγες JVC X35 + lumagen ή Sony 50?
Ανεξάρτητα από τη διαφορά κόστους.
γι αυτο υπαρχουν τα συγκριτικα.Αν δεν τους δεις διπλα-διπλα ρυθμισμενους,αστο το συμπερασμα.Ο Κωστας εχει δικιο μεν που λεει "περι ορεξεως" εκει που διαφωνω μαζι του ειναι στο ποση σημασια δινει σ αυτο.Εγω δινω μεγαλη ,οπως και αρκετοι αλλοι,και φιλοι με μακροχρονη πειρα σε προβολεοις που δεν πηραν τελικα τον "αντικειμενικα σωστο".Ένα άλλο θέμα που προκύπτει είναι ποιος απο τους 2 (χωρίς lumagen) έχει καλύτερη εικονα jvc x35 ή sony 50;
απευθειας ερωτοαπαντηση :116:Για εμένα η ερώτηση είναι αν αξίζει να πληρώσω 1000 ευρώ για να πάω από τον x30 στον x35...
4k όπως και το 3d είναι καθαρο μάρκετινγκ.. Για να τραβήξουν κόσμο σε αίθουσες και να πουλήσουν νέες συσκευές (μακαρι να εχω αδικο..) Δεν λέω ότι δεν θα έχουν διάφορα τα 2k απο τα 4k (δεν έχω δει εξάλλου 4k) αλλα μέχρι να υπάρχουν 1-2 χιλιάδες αξιολογοι τίτλοι και όχι 100 αδιάφορα block buster και ταινίες για όλη την οικογένεια, θα περάσουν αρκετα χρόνια και μεχρι τότε θα έχει βγει ήδη κάτι άλλο. Εκτός αν κάποιος αρκείται στο να βλέπει ποιοτική εικόνα και στο τέλος της να αναφωνεί τι ανοησία είδε.Του χρόνου θα έχουμε native 4k σε αρκετά μοντέλα πιστεύω! Πηγές και υλικό όμως... Ζήσε Μάη μου![]()
Για το πρώτο πιστεύω όχι, για το δεύτερο έχεις δίκιο.4k όπως και το 3d είναι καθαρο μάρκετινγκ...
Σωστα ,αλλα ως προς το πρωτο,τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.Υπαρχουν δυο παραμετροι που συνηθως τις παραβλεπουμε.Πρωτα,σε ποιο χαρακτηριστικο δινει ο καθενας το βαρος.Αυτο δεν ειναι μεν βαρομετρο "οβερολ" οπως λες,αλλα παιζει μεγαλο ρολο.Δευτερον,εγω πιστευω οτι η καθε τεχνολογια και εταιρια ακομα, εχει μια εικονα.Υπαρχει κοσμος που ειναι dlpακιας.Αυτα ειναι στοιχεια που δεν μπαινουν σε χαρτι.Γιωργο.....γιατι μιλας τοσο σκληρα για το 3D :112: :142:
οπως βλεπεις(ειδικα την τελευταια 5ετια) το πως αντιλαμβανεται ο καθενας την εικονα εχει να κανει με την εξης σειρα:
πρωτον με τι του αρεσει ...
δευτερον το οικονομικο μερος....
τριτον η διαρκεια ζωης λαμπας και του προβολικου μεσου...
τελευταια η ποιοτητα απεικονισης....