stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.432
Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95
Καλορίζικος!!!
Καλορίζικος!!!
Ήθελα να την γυαλίσω λίγο ακόμα αλλά δεν πρόλαβα
Στο high να υποθέσω? δες το switcher version εάν έχεις το 2012.12.4.1 το οποίο είναι το τελευταίο και κατά την jvc εξαφανίζει το ghosting που είχαν τα πρώτα μοντέλα x35 παραγωγής. Για τον θόρυβο ρωτάω στο high γιατί κάποιοι ανέφεραν στο εξωτερικό με το προηγούμενο software 39 db!!! Συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά σκέφτομαι να τον αγοράσω καθώς πρόσφατα πούλησα τον x30 και τώρα είμαι μεταξύ x35 και sony vpl-hw50es. Καλά Χριστούγεννα και να τον ευχάριστηθείς όσο πιο πολύ μπορείς! Εξαιρετική επιλογή!
Καλησπέρα και καλορίζικος Γιάννη.Στο high να υποθέσω? δες το switcher version εάν έχεις το 2012.12.4.1 το οποίο είναι το τελευταίο και κατά την jvc εξαφανίζει το ghosting που είχαν τα πρώτα μοντέλα x35 παραγωγής. Για τον θόρυβο ρωτάω στο high γιατί κάποιοι ανέφεραν στο εξωτερικό με το προηγούμενο software 39 db!!! Συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά σκέφτομαι να τον αγοράσω καθώς πρόσφατα πούλησα τον x30 και τώρα είμαι μεταξύ x35 και sony vpl-hw50es. Καλά Χριστούγεννα και να τον ευχάριστηθείς όσο πιο πολύ μπορείς! Εξαιρετική επιλογή!
Ευχαριστώ Μανώλη για την απάντηση σου και καλά, ευτυχισμένα Χριστούγεννα!!!Καλησπέρα και καλορίζικος Γιάννη.
Μερικά μόνο μοντέλα είχαν θέμα που ήταν εισαγωγής για "άλλη" αγορά.
Επίσης είχαν ενεργοποιημένο το "High Altitude" by default.
Εαν η αποσταση μεταξύ φακού και οθόνης είναι 4,5 μέτρα θα μπορεί να παίζει στο Low για να 'εχει περίπου 10.5-11ftL για οθόνη με 1.2 gain.
Αυτήν την στιγμή "παιζω με τον "DLA-X55" και μπορώ να σου πω οτι ειναι και για εμένα Highly Recommended ενώ με τον 35άρη θα παίξω λίγο πριν απο το τέλος του έτους.Ευχαριστώ Μανώλη για την απάντηση σου και καλά, ευτυχισμένα Χριστούγεννα!!!
Ενα εξαιρετικό review από Αvforums
http://www.avforums.com/reviews/JVC-DLA-X35-X35BE-X35WE-3D-DILA-Projector-Review_452/Review.html
Που τον ανακηρύσσει νικητή της κατηγορίας
Αναμένω με αγωνία!Αυτήν την στιγμή "παιζω με τον "DLA-X55" και μπορώ να σου πω οτι ειναι και για εμένα Highly Recommended ε΄νω με τον 35άρη θα παίκω λίγο πριν απο το τέλος του έτους.
:405:Αυτήν την στιγμή "παιζω με τον "DLA-X55" και μπορώ να σου πω οτι ειναι και για εμένα Highly Recommended
Στο high να υποθέσω? δες το switcher version εάν έχεις το 2012.12.4.1 το οποίο είναι το τελευταίο και κατά την jvc εξαφανίζει το ghosting που είχαν τα πρώτα μοντέλα x35 παραγωγής. Για τον θόρυβο ρωτάω στο high γιατί κάποιοι ανέφεραν στο εξωτερικό με το προηγούμενο software 39 db!!! Συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά σκέφτομαι να τον αγοράσω καθώς πρόσφατα πούλησα τον x30 και τώρα είμαι μεταξύ x35 και sony vpl-hw50es. Καλά Χριστούγεννα και να τον ευχάριστηθείς όσο πιο πολύ μπορείς! Εξαιρετική επιλογή!
Καλησπέρα και καλορίζικος Γιάννη.
Μερικά μόνο μοντέλα είχαν θέμα που ήταν εισαγωγής για "άλλη" αγορά.
Επίσης είχαν ενεργοποιημένο το "High Altitude" by default.
Εαν η αποσταση μεταξύ φακού και οθόνης είναι 4,5 μέτρα θα μπορεί να παίζει στο Low για να έχει περίπου 10.5-11ftL για οθόνη με 1.2 gain.
FooT-Lambert:119:Το FTL είναι Faster Than Light και πως μεταφραζεται?
Κωστή η λάμπα στο normal ή στο high;Σημερα ειχα την τυχη να δω απο κοντα....δλδ να παιξω με εναν JVC x30 :403:
.....οτι ειχα δει εως σημερα απο τους jvc ηταν μαμα....δλδ χωρις καποια στοιχειωδη ρυθμιση
Εβλεπα ωραια εικονα ισορροπημενη ειτε σε φωτεινα ειτε σε σκοτεινα πλανα .....μιας και εκει δειχνει ενας προβολεας τι μπορει να δειξει....και γνωριζοντας βεβαια οτι αν βαλεις και το χερακι σου παιρνεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα.
Σημερα εκατσε και τον ειχα μπροστα μου για ενα 3ωρο.....:410:
.....ο χωρος ειδικος 4.5μ επι 8μ με οθονη 110 ιντσες....μικρη μεν τωρα αλλα παει για αναβαθμιση ο φιλος σε μεγαλυτερη και 235:1 .....ετσι που μου τα ελεγε τον εκοψα για καμια 150αρα στο νερο...
ο προβολεας τωρα:
....πολυ καλος....παααρα ποολυυυ καλοοοος...!!!!
δεν ασχοληθηκα με ετοιμα preset ....πηγα κατευθειαν σε custom ρυθμισεις για να δω τι κανει..και ποσο ακουει...
το δευτερο με ενδιεφερε...
.......μικροφωνο - stewart - jvc x30 - oppo 93 και play......:116:
Ρυθμιση φωτεινοτητας κοντα στα 14fl με την βοηθεια της χειροκινητης ιριδας(ωραιο αυτο το εργαλειο,μιας και παιζεις με οσο φως θελεις) σε -7 απο τερμα ανοιχτη και συνεχιζουμε με ενα gamma RGBY 2.2 .....θα ελεγα τελεια ισορροποιμενο σε ολη την κλιμακα των ire...βεβαια βοηθαει σε αυτο το πολυ καλο μενου που εχει για το gamma και ειδικα σε λεπτομεριες απο 0-20 ire και 90-100ire ....
Βασικα το ζητουμενο για μενα ηταν αυτο...δλδ αν μπορει να παιξει rgby gamma σωστα και αυτο το εκανε τελεια.
....εχει ρυθμιση με πολυ μικρα βηματα και μπορεις να το φερεις τελεια......ευγε jvc
καλυτερος απο τον panasonic :411:
Χρωματικα πολυ καλος απο μαμα αλλα με την παροδο του χρονου θα φυγει.....οποτε η ελειψη cms ειναι ενα μειονεκτημα του προβολεα........θα παρει και scaler βρε...
βαλαμε και ειδαμε 3-4 σκηνες ......πολυ καλη αντιθεση εικονας σε σκοτεινα και φωτεινα πλανα που σε βαζει μεσα στο εργο...
....αυτο που με χαλαγε ηταν οι μαυρες μπαρες....αλλα τι να το κανεις,τωρα θα παει σε 235:1 και δεν θα εχει μπαρες ....μεχρι ομως να κανει την αναβαθμιση θα κανει 2 κομματια ωστε να μην φαινονται σε ταινιες μακροστενες...
.....με τις υγειες τους ολοι οι αλλοι κατασκευαστες.......
Για ποιο λόγο;αφού έχεις γράψει πολλές φορές ότι ο Epson 9000 είναι καλύτερος όβερολ:105:.....με τις υγειες τους ολοι οι αλλοι κατασκευαστες.......
Ωραίες διαστάσεις,φοβερά μηχανήματα για την εικόνα...από ήχο;.....ο χωρος ειδικος 4.5μ επι 8μ με οθονη 110 ιντσες....
.......μικροφωνο - stewart - jvc x30 - oppo 93 και play......:116:
Σου άρεσε λοιπόν ο προβολέας μου Κώστα!!! :119: για πες μου τώρα.... X35 η vpl-hw50es???δεν μπαινει στα forum και δεν ειναι σωστο να βαλω φωτο....αν και δεν εβγαλα.
σε ηχο κατι παλιο802 με plinius 250 εχει και 2 παλιοsub velodyne dd15