JVC dla-x500, dla-x700, dla-x900

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
απαξιώ να απαντήσω, σε άτομα των 38 posts, εκτός κι αν είναι βαλτοί από κάποιους που ενοχλήθηκαν.....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Νέα αντιπροσωπεία jvc στην ελλάδα η P&S ART? Μήπως εννοούν διανομείς και εξουσιοδοτημένο service της rs σειράς στην Ελλάδα?
Αποκλειστική αντιπροσωπεία jvc στην Ελλάδα η P&S ART? Μα απ' ότι πληροφορηθήκαμε πριν λίγους μήνες, τους jvc στην Ελλάδα διανέμει και επισκευάζει (και) η LEC Hellas, η οποία διαδέχθηκε την avnext, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι εν τω μεταξύ.
Μήπως τελικά το όλο θέμα είναι μια ωραία ρεκλάμα από το νέο διανομέα, με την ευγενική βεβαίως φιλοξενία που του προσφέρθηκε? Γιατί καλές οι γενικότητες του στυλ "κολοσσιαίοι προβολείς" και "απίστευτες τιμές", αλλά εκτός απ' την "λεζάντα" καλό θα ήταν να παρέχονταν από αυτόν που την πόσταρε και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, διαφορετικά πρόκειται για μια καθαρά εμπορική διαφήμιση που προσπαθεί απλώς, με τα γνωστά διαφημιστικά τρυκ, να προσελκύσει πελατεία και όχι για μια προσπάθεια από ένα μέλος του φόρουμ να ενημερώσει τα άλλα μέλη.
Όπως διαβάζω εγώ την αφίσα η projecting art είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της επαγγελματικής σειράς. Μπορεί κάποιος απ' την LEC ή την projecting art να επιβεβαιώσει αν μπορώ να αγοράσω rs μοντέλο απ' την πρώτη ή αν χαλάσει ο δικός μου rs σε ποιο service θα τον δώσω;
Η ευγενική μας φιλοξενία ισχύει για όλους τους μη επιτήδειους. Δεν την έχεις νιώσει ακόμα;;)
Αν υπάρχει μια προσωπική αδυναμία, που οφείλω ως συντονιστής της κατηγορίας να παραδεχτώ, είναι αυτή στους jvc. Είτε αυτοί προέρχονται απ' την psa, είτε απ' την LEC, είτε απ' το εξωτερικό (όπως ο δικός μου).
Τέλος θα ευχηθώ στο Βαγγέλη, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε κάποτε αυτό το forum, καλές δουλειές.
Αν υπάρχει κάτι που θέλει να προσθέσει κάποιος απ' την lec ή την psa ή να απαντήσει, ο χώρος είναι ελεύθερος.

Reaction score
52
Ποστ 39,
Μα μόλις μου απάντησες,
Και μάλιστα πολύ πειστικά,
Αν και "βαλτός" από τους ανταγωνιστάς και την διαπλοκή στο χώρο των οπτικοακουστικών μέσων, έχω πειστεί από τη επιχειρηματολογία σου,
Θα κάνω και μια επίσκεψη από κοντά, όπως μας προέτρεψες, στον νέο αποκλειστικό αντιπρόσωπο για να πειστώ ακόμη περισσότερο για τις εξαιρετικές τιμές των προϊόντων του,
Μπράβο, με έπεισες, έκανες πολύ καλή διαφήμιση, κανονικά όμως θα έπρεπε να την ποστάρεις στο θέμα "προσφορές καταστημάτων".

Reaction score
52
Όπως διαβάζω εγώ την αφίσα η projecting art είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της επαγγελματικής σειράς. Μπορεί κάποιος απ' την LEC ή την projecting art να επιβεβαιώσει αν μπορώ να αγοράσω rs μοντέλο απ' την πρώτη ή αν χαλάσει ο δικός μου rs σε ποιο service θα τον δώσω;
Η ευγενική μας φιλοξενία ισχύει για όλους τους μη επιτήδειους. Δεν την έχεις νιώσει ακόμα;;)
Αν υπάρχει μια προσωπική αδυναμία, που οφείλω ως συντονιστής της κατηγορίας να παραδεχτώ, είναι αυτή στους jvc. Είτε αυτοί προέρχονται απ' την psa, είτε απ' την LEC, είτε απ' το εξωτερικό (όπως ο δικός μου).
Τέλος θα ευχηθώ στο Βαγγέλη, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε κάποτε αυτό το forum, καλές δουλειές.
Αν υπάρχει κάτι που θέλει να προσθέσει κάποιος απ' την lec ή την psa ή να απαντήσει, ο χώρος είναι ελεύθερος.
Κ' εγώ εύχομαι ειλικρινά στον Βαγγέλη, αν και δεν τον ξέρω, καλές πωλήσεις, άλλωστε οι jvc αξίζουν κάθε ευρώ ή δραχμή (ελπίζω ο xfader να έπιασε το υπονούμενο) που δαπανήθηκε ή θα δαπανηθεί γι' αυτους, κ' εγώ άλλωστε jvc έχω αγοράσει. Άλλο όμως αυτό και άλλο να τοποθετείται μια κουβέντα σ' ένα θέμα που δεν αφορά πωλήσεις και αγορές, στη βάση του "οι τιμές είναι εξαιρετικές, μια επίσκεψη στο νέο αποκλειστικό αντιπρόσωπο θα σας πείσει", γιατί τότε δεν μιλάμε για τους jvc αλλά απλώς διαφημίζουμε τον νέο αντιπρόσωπο, πράγμα άτοπο και άκομψο.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
38 post, και μας έμαθες όλους στο forum? μπράβο διορατικότητα!!! εγώ έχω κοντά 4000 και δεν ξέρω ούτε τους μισούς! :idk:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Σε διαβεβαιώ ότι ουδεμία τέτοια πρόθεση υπάρχει. Η παρατήρηση του Γιώργου έχει να κάνει με την εντύπωση που έχουν αποκομίσει πολλά μέλη, εδώ και στο δίπλα forum, ότι η reference σειρά είναι πιο ακριβή απ' την x.

Reaction score
15.548
avlakiotis(Μανωλη) δεν ισχυει το σκεπτικο σου μιας και γνωριζω και τους δυο (Βαγγελη - gkontoletas)

μπορεις να πας και στον χωρο του Βαγγελη...εξαιρετικος επαγγελματιας και με μεγαλη εμπειρια σε εγκαταστασεις home

Reaction score
5.672
Συντοπίτης απο ναξο η απο περιστέρι ?
Τέλος πάντων δεν παίζει ρόλο .
Ισως τα παιδιά ξέρουν τις τιμές of the record , οπότε δεν μπορούν να πουν εαν δεν ανακοινωθούν .
Νομίζω όμως εαν πάρει τηλ τον Βαγγέλη ο οποιοσδήποτε δεν θα πει διαφορετικές τιμές μιας και ο Βαγγέλης διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του .
Μια συνομιλία μαζι του νομίζω οτι θα σε πείσει .

Reaction score
52
Συντοπίτης απο ναξο η απο περιστέρι ?
Τέλος πάντων δεν παίζει ρόλο .
Ισως τα παιδιά ξέρουν τις τιμές of the record , οπότε δεν μπορούν να πουν εαν δεν ανακοινωθούν .
Νομίζω όμως εαν πάρει τηλ τον Βαγγέλη ο οποιοσδήποτε δεν θα πει διαφορετικές τιμές μιας και ο Βαγγέλης διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του .
Μια συνομιλία μαζι του νομίζω οτι θα σε πείσει .
Από την Νάξο βέβαια, η Πορτάρα είναι σήμα κατατεθέν.

Reaction score
5.672
Για στείλε κανένα τηλ με πμ να σε πάρω μόλις μπορέσω να τα πούμε ...

Reaction score
2.482
Εγω δεν θα σταθώ εαν είναι διαφημιση ή όχι το παραπάνω post με την αφισσα του Projecting Art. Όσοι βρισκομαστε σε αυτο το φορουμ, δεν θα πάμε στο Media Markt να πάρουμε projector, συνεπώς κουτσα στραβα, έχουμε μια ιδεα τι παίζει.

Κατα συνέπεια ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ αν είναι ή δεν είναι διαφημιση το ποστ. Ουτε με ενδιαφέρει αν ένας ιδιοκτητης ενος φόρουμ θα έχει προμηθεια ή όχι.

Αυτο που με ενδιαφέρει είναι αν μπορω να βγω κερδισμένος ή όχι εγω με την παραπάνω πληροφόρηση.
Και αν π.χ. μια ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ με έκανε να αγοράσω κάτι πιο φτηνα (ή να έχω added value services) δεν με πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Στο φινάλε, δεν με αναγκασε κανεις να δώσω λεφτα, επειδη διαβασα ένα thread σε ένα φόρουμ

Reaction score
290
Χαίρεται. Να ρωτήσω κάτι "χαζό", υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν οι τωρινοί τζίβηδες να παίξουν 4Κ με αυτό το μαραφέτι?
H γενιικά αν στο μέλλον μπορεί να βγει κάνα τέτοιο περίεργο κουτάκι που να παίζει με κάποιον τρόπο 4Κ?
http://www.hdfury.com/shop/otherhdfuryhardware/splitter-4k/

Last edited:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Χαίρεται. Να ρωτήσω κάτι "χαζό", υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν οι τωρινοί τζίβηδες να παίξουν 4Κ με αυτό το μαραφέτι?
H γενιικά αν στο μέλλον μπορεί να βγει κάνα τέτοιο περίεργο κουτάκι που να παίζει με κάποιον τρόπο 4Κ?
http://www.hdfury.com/shop/otherhdfuryhardware/splitter-4k/
Οι jvc δέχονται 4k σήμα. Αυτό το μαραφέτι κάνει upscale; Την ίδια δουλειά κάνουν οι τωρινοί lumagen και τα oppo 103,105. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις βέβαια.
Το θέμα είναι ότι οι τζιβιδες δεν είναι συμβατοί με το πρωτόκολλο hdcp 2.2. Πράγμα που σημαίνει ότι δε θα μπορούν να αναπαράγουν προστατευμένο 4k υλικό , έστω και κουτσουρεμένα, παρά μόνο αν βγει καμία πατέντα από anydvd λ.χ. σε συνδυασμό με κάποιο player από pc.

Reaction score
2.482
Αν κάποιος ψήνεται για JVC RS57E, υπάρχει αυτη τη στιγμή με 4499€ (και δεχεται και Best Offer) στο eBay απο Γερμανία από κατάστημα με 10 ώρες στη λάμπα. Τα μεταφορικα είναι 50€ με DHL.

Μου λείπουν τα 3999€. αλλιώς θα το σκεφτόμουν!

Reaction score
2.482
Το πρώτο επομενο πραγμα που θα πάρω θα είναι οθόνη μαζι με 2 ηχεία για να πάω απο 5.1 σε 7.1, μετα projector, μετά subwoofer, μετά Atmos/DTS-Χ/Auro 3D ολοκληρωμενο ΑVR παρέα με 4 ηχεία για το ταβάνι, μετα θα πάρω διαζύγιο και μετα τσιγάρα για να εχω στη φυλακη από τα χρέη.

Νομίζω ότι είναι καλό roadmap

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Το πρώτο επομενο πραγμα που θα πάρω θα είναι οθόνη μαζι με 2 ηχεία για να πάω απο 5.1 σε 7.1, μετα projector, μετά subwoofer, μετά Atmos/DTS-Χ/Auro 3D ολοκληρωμενο ΑVR παρέα με 4 ηχεία για το ταβάνι, μετα θα πάρω διαζύγιο και μετα τσιγάρα για να εχω στη φυλακη από τα χρέη.

Νομίζω ότι είναι καλό roadmap
Και για τσιγάρα απο τα ''καλά'' ξέρεις!!!! :D

Reaction score
290
Επανέρχομαι στο θέμα του 4K και κοιτάζοντας το forum του HDFury βλέπω αυτό
http://dme.ghost2.net/forum/viewtopic.php?t=26547

θα υποστηρίζει και το καινούργιο πρωτόκολλο hdcp,hdmi 2.0 κλπ..
και ερωτώ, αν όντως ισχύει ότι υπάρχει κάτι προς κατασκευή και θα είναι έτοιμο σύντομα -όπως αναφέρουν- τότε δεν θα υπάρχει και λόγος αγορά κάποιου native προβολέα.Θα μπορούν δλδ και οι τωρινοί JVC με το Eshift να αναπαράγουν 4Κ.

Γνωρίζετε κάτι επ αυτού?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis