jvc kd avx-44(δεν εχει εικονα)

Reaction score
0
καλησπερα ,εχω δυο μερες που παρελαβα το παραπανω και δεν εχω καταλαβει τι φταει και οταν βαζο dvd εχω ηχο αλλα δεν εχω εικονα.
αμα δεν ειχα και τα δυο τοτε θα ανυσηχουσα τωρα ομως νομιζω οτι θελει καποια ρυθμιση .το θεμα ειναι ποια?εχει κανεις το ιδιο μοντελο η μπορει να φανταστει τι δε παει καλα?

Reaction score
4
Απάντηση: jvc kd avx-44(δεν εχει εικονα)

Χαζό αυτό που θα πω, αλλά το δοκίμασες με δεμένο το χειρόφρενο?
Εχεις απενεργοποιήσει την προστασία?

Reaction score
49

Εχεις απενεργοποιήσει την προστασία?

Δεν είναι χαζό. Μπορεί να φταίει και αυτό!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: jvc kd avx-44(δεν εχει εικονα)

Εχεις απενεργοποιήσει την προστασία?[/QUOTE

ρε συ δε μου περασε καθολου απ το μυαλο αυτο...και μου βγαζει ενα μυνημα parking brake αλλα δε του δωσα σημασια.αρα θα πρεπει να συνδεσω το καλωδιο για το χειροφρενο...ποια προστασια αν απενεργοποιησα?

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: jvc kd avx-44(δεν εχει εικονα)

Εχεις απενεργοποιήσει την προστασία?[/QUOTE

ρε συ δε μου περασε καθολου απ το μυαλο αυτο...και μου βγαζει ενα μυνημα parking brake αλλα δε του δωσα σημασια.αρα θα πρεπει να συνδεσω το καλωδιο για το χειροφρενο...ποια προστασια αν απενεργοποιησα?

Το καλωδιάκι που φεύγει για χειρόφρενο, απλά ακούμπησέ το στο σασί της πηγής (στερέωσέ το καλά).
Κατά 99% θα είσαι ΟΚ!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: jvc kd avx-44(δεν εχει εικονα)

Το καλωδιάκι που φεύγει για χειρόφρενο, απλά ακούμπησέ το στο σασί της πηγής (στερέωσέ το καλά).
Κατά 99% θα είσαι ΟΚ!
ειχες δικιο .αυτο ηταν η αιτια.τωρα δε θα σηκωνω και χειροφρενα οταν βλεπω dvd:143:Σ ευχαριστω πολυ giovani!!!

Reaction score
49

Για να μην παρεξηγηθείς άδικα, έκανα διόρθωση στο προηγούμενο σου μήνυμα για να εμφανιστεί σωστά το quote. :126:

Καλές θεάσεις.
Αν και θα σε συμβούλευα να μην βλέπεις τηλεόραση ή ταινία όταν είσαι σε κίνηση. Είναι πολύ επικίνδυνο. Το έχω δει με τα μάτια μου.....Οι οθόνες τραβούν το βλέμα πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis