Kαι εαν υπηρχε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Και εαν υπηρχε Αγιος Βασιλης?
Τι χανουμε να κανουμε τις ευχες μας και...ποτε δεν ξερεις :wink:

Εαν εισασταν εφετος καλα παιδια οοοολη την χρονια :lol: δεν χανετε τιποτα να κανετε μια ευχη.

Πειτε μας τι θα θελατε να σας φερει την παραμονη ο Αγιος(παρακαλω ας ειστε συγκεκριμενοι μονο σε βιντεοπροβολεις και οθονες) :wink:

F1

Reaction score
0
Έναν HD-81 παρακαλώ πολύ-πολύ Αγιοβασίλη μου.

Το άσπρο από πάνω το` χεις , θα σου βάλουμε και λίγα γένια και έτοιμος.

Reaction score
298
Κοίτα να δεις τώρα σύμπτωση, kiteman: ο Καφάτος προσφέρει ένα δώρο από το κατάστημά του στον νικητή του διαγωνισμού για το νέο logo :!: "Bρε Αντρέα", του λέω, "μήπως είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος?" "Όχι!", μου απάντησε σθεναρά. "Πρέπει να μοιραζόμαστε τα αγαθά μας. O έχων δύο χιτώνας να δίνει τον ένα. Μαζί μας θα τα πάρουμε? Έχεις δει κανένα σάβανο με τσέπες?". Ομολογώ ότι με αποστόμωσε :shock:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
RDoherty said:
Κοίτα να δεις τώρα σύμπτωση, kiteman: ο Καφάτος προσφέρει ένα δώρο από το κατάστημά του στον νικητή του διαγωνισμού για το νέο logo :!: "Bρε Αντρέα", του λέω, "μήπως είσαι υπερβολικά γενναιόδωρος?" "Όχι!", μου απάντησε σθεναρά. "Πρέπει να μοιραζόμαστε τα αγαθά μας. O έχων δύο χιτώνας να δίνει τον ένα. Μαζί μας θα τα πάρουμε? Έχεις δει κανένα σάβανο με τσέπες?". Ομολογώ ότι με αποστόμωσε :shock:
Ηθελα να σας το κρατησω μυστικο αλλα ο RD θα ειναι αυτος που θα προσφερει το δωρο(εαν υποθεσουμε πως προσφερει καποιος δωρο :lol: )

Αλλοι?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Εαν εισασταν εφετος καλα παιδια οοοολη την χρονια :lol: δεν χανετε τιποτα να κανετε μια ευχη.

Πειτε μας τι θα θελατε να σας φερει την παραμονη ο Αγιος(παρακαλω ας ειστε συγκεκριμενοι μονο σε βιντεοπροβολεις και οθονες) :wink:
Μονο με ''ματι''θα την βγαλουμε?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.167
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ηθελα να σας το κρατησω μυστικο αλλα ο RD θα ειναι αυτος που θα προσφερει το δωρο(εαν υποθεσουμε πως προσφερει καποιος δωρο :lol: )
Εγώ θα το μεταφέρω... :mrgreen:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Πειτε μας τι θα θελατε να σας φερει την παραμονη ο Αγιος(παρακαλω ας ειστε συγκεκριμενοι μονο σε βιντεοπροβολεις και οθονες) :wink
:
κοίτα τον αγύρτη πώς μας φέρνει τα νέα σιγά σιγά...

Εγώ που διαβάζω between the lines... θελω να μου φέρει ο ΑηΒασίλης πριν την "παραμονή" τον HD81 που αγόρασα και να μην με βρεί η μέρα αργίας με το τρυπάνι να τρυπάω ταβάνια.... πάλι γκριζομάλη θα με κάνεις απο την σκόνη/σοβά!

BTW Καφατάκο, αν ο ΑηΒασίλης τον φέρει παραμονή θα σε χρεώσω "σταλίες" εεε..?

Reaction score
3
Re: Kαι εαν υπηρχε?

Ένα TOSHIBA 1080p!
Γιατί άγιος είναι, μπορεί να κάνει το θαύμα του και να τον φέρει πριν την TOSHIBA.

Reaction score
0
Εγω αν υπήρχε συγκεκριμένα, για αυτή τη χρονιά, θα ήθελα μια οθόνη stewart ηλεκτρική και τελευταίας γενιάς 102''.
Από projectors μέχρι να έρθουν όλα τα 1080 και να βγει κάποια άκρη μπορώ να περιμένω.
Εξάλλου έτσι όπως πάμε κάθε 1-2 χρόνια όλο και κάτι νέο θα μας τρώει να αγοράσουμε (ξέρετε φαντάζομαι τι εννοώ). τουλάχιστον να έχουμε ξεμπλέξει με τα πανιά.

Reaction score
14
Εμένα το δώρο μου ήρθε νωρίς φέτος... EPSON TW-600! :D :D :D :D

Αλλά άν ο ΑΓΙΟΣ :) έχει χρόνο... δεν θα χαλιόμουν με τα λεφτά για ένα καλό ρύθμισμα!!

Reaction score
0
να πω και εγω.τον pearl, το ps3,5 hot blueray,logitech 1000 remote και για το τελος το Toshiba RD-A1............!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.172
Έναν Qualia για μένα με 2 - 3 λάμπες δώρο καλέ μου Άγιε Βασίλη. Έστω Ruby.
Μία ηλεκτρική οθόνη Stewart 130 ιντσών και ένα Βlue ray συν ένα HD-DVD.
Και δισκάκια βεβαίως βεβαίως μην ξεχνιόμαστε.
Ε φανταστικέ Άγιε Βασίλη;

Reaction score
14
ενα hybrid BR/HDDVD player, Μία stewart (τεντόπανο) με πολλές ίντσες (133 δηλαδή), ενα Marantz 1080p (εστω και της έκθεσης...) δωρεάν 10-15 BR or HDDVD Disks/month απο τα ξένα online DVD shops, 10 καθίσματα home theater... τοποθετημένα, Μια επαγγελματική μηχανή ποπκορν (με πολλούς κουβάδες χάρτινους αδιάβροχους για το λιωμένο βούτυρο), ρυθμιζόμενα φώτα με ambient perimeter φωτισμό και φυσικά τηλεχειρισμό, ααα και μία παγομηχανή και την συνοδευόμενη κοκακολο-μηχανή, και μια δουλειά που να μου βγάζει πολλά λεφτά και να μην χρειάζεται να "με βλέπει" ποτέ!!!!

Τα θέλω όλα??? μπάαααα :p :p :p

Τα ακούς φανταστικότερε ΑηΒασίλη?

GTX

Reaction score
39
Άγιε μου Βασίλη,

Φέτος ήμουν το καλύτερο παιδί :twisted:
Θέλω λοιπόν να μου φέρεις ένα πλήρως εξοπλισμένο Dedicated Home Cinema Room σχεδιασμένο από τον Κύριο Καλομοιράκη.
Το ξέρω οτι δεν έχουμε ελεύθερο δωμάτιο στο σπίτι αλλά κάτι θα βρείς εσυ να κάνεις, κατά προτίμιση δίπλα στο σαλόνι το θέλω :mrgreen:

ΥΓ. Για τα μηχανήματα ρώτα τον κύριο Καλομοιράκη, ό,τι πει αυτός δεν έχω πρόβλημα :lol: :lol: :lol:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.709
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas