Kali Santa Monica series

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.148
Αν κάτι γίνεται πιο κουρστικό από τα κατεβατά αυτό θα ήταν τα κατεβατά...με συνδρομή ΑΙ bot. :wink:

Οπότε χωρίς πολλά λόγια ανοίγει ένα νήμα αφιερωμένο στη νέα σειρά Santa Monica που ήλθε να διεκδικήσει μερίδιο αγοράς και κύρους από τους ΄΄αβανταδόρικους΄΄ και καθιερωμένους παίκτες στη μέση και υψηλότερη κατηγορία τιμής όπως Genelec, Neumann, ADAM, Focal κ.ά. Μέχρι στιγμής έχουμε τα μοντέλα SM-5 & SM-8

To πολλαπλάσιο αντίτιμο σε σχέση με τα προσιτά ΄΄αδελφάκια΄΄ τους έγκειται στην ανώτερη ποιότητα δόμησης για την καμπίνα, τις μονάδες μεγαφώνων καθώς και τα ενισχυτικά αρθρώματα. Παρέχοντας τις οικείες ευκολίες διαχείρισης σήματος στο ψηφιακό πεδίο και παρά την εμπλοκή του DSP στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούμε ενδεικτικά να διαβάσουμε τις ακροαματικές εντυπώσεις ενός δοκιμαστή που έχει επανειλημμένα δηλώσει πόσο μεγάλος πολέμιος είναι έναντι των DSP

Δικό μας και... ΄΄δικό σας΄΄ για τη συνέχεια. :wink:

Reaction score
10.031
Εσύ σίγουρα θα προτιμούσες....το SM-8.
Έχουν βάλει οι...αθεόφοβοι και class-D ενισχυτικό στο tweeter.:sneaky:
Μπούτχια εγώ πήρα τεμάχιο από Κίνα με 2 πενταιντσα 295 το τεμάχιο.
Παθητικό βέβαια.
Λες και βάλανε διαστημική τεχνολογία μέσα.
Μπας ριφλεξ με πενταιντσο, φίλτρα, κυματοδηγο και ενισχυτές τάξης Δ. made in China

Είπαμε δεν θα πάρω. Πάρε εσύ :biggrin:

Reaction score
23.791
2000 για πενταιντσο κινέζικο.... ευχαριστώ δεν θα πάρω
4.200 ευρώ για δυο τεμάχια ; 6Χ μια εταιρία που ήταν διάσημη για τις καλές τιμές της έτσι απότομα και με την μία κιόλας ; Και με τέτοια χαρακτηριστικά ; Δεν γεμίζει το μάτι. Θα σας τα "πιάσουν" και εαάς του "κονού" των ενεργητικών όπως των οντιοφίλ που δέχονταν τα βέλη για αυτό ακριβώς τον λόγο. Τώρα που πήγαν εκείνα σε αστρονομικά επίπεδα τιμών, τα ενεργά θα πάνε σε επίπεδα Hi FI και σε λιγα χρόνια επίπεδα Hi End των οντιοφίλ όπως ίσχυαν πριν κάποια χρόνια. Όχι που νομίζανε κάποιοι ότι θα την γλυτώσουν απο την audio βιομηχανία. (8.5 kg είναι τα παθητικά τα δικά μου στο υπνοδωμάτιο Ν.Κ. που είναι πολυ μικρότερα 16Χ23Χ33.)

Θα ρωτήσω την Α.Ι. για να επιβεβαιώσω μια τέτοια υποψία που έχω εάν και άσχετος με το χόμπι. Είναι ικανή να ξέρει και να παρακολουθεί την σχέση και αύξηση τιμών των τελευταίων ετών.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.148
Παθητικό βέβαια.
Μπας ριφλεξ με πενταιντσο, φίλτρα, κυματοδηγο και ενισχυτές τάξης Δ. made in China

Λέω να έπαιρνα την...παθητική έκδοση που δεν θα είχε DSP & class-D και να τη συνέδεα με τον SET τελικό...:lolsign:

Reaction score
23.791
Παθητικό βέβαια.

Έχω μια υποψία ότι θα ανθίσει τρομερά η αγορά των μεταχειρισμένων στο πολυ κοντινό μέλλον. :D
Λέω να έπαιρνα την...παθητική έκδοση που δεν θα είχε DSP & class-D και να τη συνέδεα με τον SET τελικό...:lolsign:
Πάλι ακριβό δεν είναι ; Αααα , εμένα μου κάθισε άσχημα τώρα , το πόσταρες και απότομα βραδυάτικα , το έγραψα στα μαύρα κατάστιχα το κακόμοιρο. Μην με ακούτε. :D

Last edited:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.473
Πιο άσχημα εμφανισιακά δεν γίνονται;
Άντε να το προτείνεις αυτό σε παντρεμένο άνθρωπο, να το δει η γυναίκα του και να δούμε θέμα στις ειδήσεις "ανδροκτονία από εξαγριωμένη σύζυγο, τον σκότωσε με το κακάσχημο ηχείο που ο άτυχος ανήρ έβαλε στο σαλόνι της" :D

Reaction score
10.031
Έχω μια υποψία ότι θα ανθίσει τρομερά η αγορά των μεταχειρισμένων στο πολυ κοντινό μέλλον. :D
Εγώ έχω την υποψία ότι δεν θα γλυτώσει κανεις σε αυτό το χόμπι, θα τους γδαρουν όλους, είναι απλώς θέμα χρόνου :roflmao:
Τα έξυπνα πουλιά θα τα πιάσουν από την μύτη (ψαξτο στο Ai :roflmao:)

Reaction score
11.964

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.714
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.