Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
164
Οσα και να πηρες λιγα ειναι μπροστα στην ζημια που μπορεις να κανεις στα νευρα του ανθρωπου που θες να γονατισεις ψυχολογικα. :happy_5:
Ουδεμία ευθύνη φέρω! :happy_8:
Πριν το δώσω τον ανάγκασα να διαβάσει αυτή τη συζήτηση και μετά μου είπε "φτηνά το δίνεις... Αν θέλεις μπορώ να πληρώσω και παραπάνω". :happy_9:
Αλλά επειδή ένιωσα τα καζάνια της κόλασης να ζεσταίνονται για πάρτη μου, το άφησα στην αρχική τιμή. Και απ' ό,τι βλέπω με το νέο firmware, πάλι πολλά το έδωσα!

Reaction score
5
Απάντηση: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Ακούσατε-ακούσατε, σε επικοινωνια που ειχα με την υποστηριξη της Linksys για να το επιστρεψω, μου ειπαν να αναβαθμισω τη συσκευη στο τελευταιο firmware οποτε υπονοουν πως θα δουλεψει το "μπουρ*ελο". Το χειροτερο ειναι πως στις οδηγιες μου υποδεικνυουν το κουμπι "standby" το οποιο ειναι πανω στο τηλεκοντρολ που ομως δεν "δουλευει-επικοινωνει" Και κατ' ουσια αυτο ειναι και το προβλημα. Σας παραθετω αυτουσιο το μηνυμα τους...

Dear Valued Linksys Customer,
Thank you for contacting Linksys Technical Support.
Please find the link listed below in order to get the latest firmware for DP-600:-
http://www-uk.linksys.com/servlet/S...nksys/Common/VisitorWrapper&lid=5842214507B01

1. Turn on the unit with the ON/OFF button (on the back panel)
2. Open the tray, and insert the update CD without closing the tray
3. Turn off the unit with the ON/OFF button (on the back panel)
4. Press the Default button on the back of the unit
5. Turn on the unit with the ON/OFF button, keep the default button pressed,and press the STOP button on the front panel of the player (the tray closes and PLEASE WAIT appears on the display)
6. Stop pressing the Default button 30 seconds after clicking on the Standby button.

Now the player will update to the image burned on the cd and this will take around 5 min, Please do not turn off the unit while it is updating as it will harm the player.

The CD will be ejected when the update is finished. Remove it and Turn OFF/Turn ON the player using the ON/OFF button. Click one time on the
Standby button and go through the Quick Setup.

You can now enjoy the full quality of the DP-600 Version 2!

NB- If the units ejects the cd before updating, please try again.

Thank you for choosing Linksys once again.

Οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη, ευχαριστω προκαταβολικα.

Reaction score
0

wall_1 ...α δεν βρισκω το firmware, μηπως καποιος kissοπληκτος μπορει να μου το στειλει στο [email protected], ευχαριστω.
Το link που δινει ο φιλος παραπανω σε παει κατευθειαν στη σελιδα με το firmware... αποκλειεται να μην το βρεις... Ασε που ειναι και 14.9MB οποτε δυσκολα ερχεται με email.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Ακούσατε-ακούσατε, σε επικοινωνια που ειχα με την υποστηριξη της Linksys για να το επιστρεψω, μου ειπαν να αναβαθμισω τη συσκευη στο τελευταιο firmware οποτε υπονοουν πως θα δουλεψει το "μπουρ*ελο". Το χειροτερο ειναι πως στις οδηγιες μου υποδεικνυουν το κουμπι "standby" το οποιο ειναι πανω στο τηλεκοντρολ που ομως δεν "δουλευει-επικοινωνει" Και κατ' ουσια αυτο ειναι και το προβλημα. Σας παραθετω αυτουσιο το μηνυμα τους...

Dear Valued Linksys Customer,
Thank you for contacting Linksys Technical Support.
Please find the link listed below in order to get the latest firmware for DP-600:-
http://www-uk.linksys.com/servlet/S...nksys/Common/VisitorWrapper&lid=5842214507B01

1. Turn on the unit with the ON/OFF button (on the back panel)
2. Open the tray, and insert the update CD without closing the tray
3. Turn off the unit with the ON/OFF button (on the back panel)
4. Press the Default button on the back of the unit
5. Turn on the unit with the ON/OFF button, keep the default button pressed,and press the STOP button on the front panel of the player (the tray closes and PLEASE WAIT appears on the display)
6. Stop pressing the Default button 30 seconds after clicking on the Standby button.

Now the player will update to the image burned on the cd and this will take around 5 min, Please do not turn off the unit while it is updating as it will harm the player.

The CD will be ejected when the update is finished. Remove it and Turn OFF/Turn ON the player using the ON/OFF button. Click one time on the
Standby button and go through the Quick Setup.

You can now enjoy the full quality of the DP-600 Version 2!

NB- If the units ejects the cd before updating, please try again.

Thank you for choosing Linksys once again.

Οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη, ευχαριστω προκαταβολικα.
αν μπορείς να το επιστρέψεις και αντι RMA να πάρεις RMM (Return my Money!!!) θα ήσουν ευτυχέστερος!!!

Reaction score
0
Νομιζα οτι η 4.0.3a εκδοση ηταν BETA και δεν την διναν ετσι αερα πατερα....
Για να την προτείνουν, δεν είναι BETA.... ???? (απο οτι εχω ακουσει, ΚΑΡΑΜΠΕΤΑ ειναι, αλλα τελος παντον!)

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Θα σας πω τι διορθωθηκε μολις μου επιστρεψουν τον <<ψυχοβγαλτη>>. Ευχομαι να μην διορθωσαν και το βασικο προσον του την εικονα...

Reaction score
0
Καλημερα,

Για το EVA8000 της Netgear τι εχετε να πειτε? το εχει δει κανεις ? Παιζει Ελληνικα srt ?
Επισης βγαινει μεχρι το τελος του μηνα το DMA 2200 της Linksys. Ξερει κανεις κατι για αυτο ?

Reaction score
0
καλησπερα
Επειδη απ οτι βλεπω ορισμενοι εχετε μεγαλη εμπειρια στην επιστροφη του kiss θα ηθελα να μου πειτε που ακριβως (καποιο τηλ η mail πχ) πρεπει να απευθυνθω για να επιστρεψω και εγω το δικο μου το οποιο τα επαιξε εντελως.
Στην αρχη δεν επαιζε μεσω hdmi (μετα απο ψαξιμο βρηκα ξεκολλημενο το βισμα απο την πλακετα) και μετα απο προσπαθεια αναβαθμισης (πριν παρω χαμπαρι το βησμα) εχει νεκρωσει εντελως και δεν κανει τιποτα πλεον! (πηρα το oppo και ησυχασα!) μετα απο επικοινωνια στην εταιρια αφου με εδινε ο ενας στον αλλο (τα αγγλικα μου δεν ειναι και πολυ καλα) και μετα απο chat, δεν εβγαλα ακρη..
Tο ειχα παρει απο την πρωτη ομαδικη παραγγελια μεσα απο το site.
Υπαρχει καποιο τηλ. η mail μηπως μπορεσω να το επιστρεψω? (η αποδειξη ειναι αναγκαια?)
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Reaction score
14
θα σου ελεγα να το ξεχάσεις, θα ταλαιπωηθείς τοσο και στο τέλος πάλι ενα παλιομηχάνημα θα εχεις στα χέρια σου που σύντομα θα τα φτύσει και πάλι.

Εγώ εχω δύο ο φουκαράς που τα εχω και τα κοιτώ,...

DVD δεν παίζουν... αν δεν είναι ταινία που να αρέσει στο KISS... απο το δίκτυο δεν βλέπει τίποτε εκτός αν το βάλω με καρφωτη IP και οχι μεσω DHCP. επίσης και τα δύο δεν πάιζουν μέσω HDMI... επίσης κανένα δεν παίζει με ασύρμτο δίκτυο!!!

Γενικά και απλά, οι δύο χειρότερες αγορές που εχω κάνει σε αναζήτηση HD εικόνας!!!!!

Reaction score
2
Δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ το Κiss δεν το βγάζω από το rack. Μπορεί να έχει παραξενιές αλλά μια χαρά βλέπω τις Divx ταινιούλες μου στο σαλόνι αποθηκευμένες στο pc μου που βρίσκεται στο γραφείο στο κάτω επίπεδο του σπιτιου.

Reaction score
5

Ναι ναι και εγω, δε το ξεσφραγιζω με τιποτα απο το κουτι του...
Το εχω οπως μου το στειλε η Linksys απο RMA. Δεν το ανοιγω ουτε για να δω ποιο firmware εχει...:125:
Που θα παει, μετα απο 15-20 χρονια που θα εχουν χαλασει ολα τα υπολοιπα, το δικο μου θα ειναι συλλεκτικο όπως τα Laserdisks!
Ισως τοτε αποσβεσω την χειροτερη αγορα που εχω κανει ποτε...:141:

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι λέτε πάντως εγώ το Κiss δεν το βγάζω από το rack. Μπορεί να έχει παραξενιές αλλά μια χαρά βλέπω τις Divx ταινιούλες μου στο σαλόνι αποθηκευμένες στο pc μου που βρίσκεται στο γραφείο στο κάτω επίπεδο του σπιτιου.
μια απο τα ιδια δεν το πειραζω οσο παιζει καλα και παιζει εδω και αρκετο καιρο καλα:126:

Reaction score
0
kissoplhktoi kserete ti ginete me to ezlinkng ? meta apo format den mporo na kano download to programma den anoigei i selida toy an kserei kaneis i exei to programma (exo agorasmenoys kodikoys kai moy leipei to programma) kai exei tin kali diathesi na boitheisei as moy steilei ena email [email protected]

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7