Klipsch Greek club

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Aαα.μάλιστα.Στον Λαιο.Ευχαριστώ.Νομίζω ότι χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα μετά από 20+ χρονάκια.

αν το ηχειο (κονρα ) παιζει δεν χρειαζεται κατι.....το κρος και η καλωδιωση ειναι αλλο θεμα
αλλα η κορνα αν παιζει μενει οπως εχει
(ταπεινη μου γνωμη)......

Reaction score
396
αν το ηχειο (κονρα ) παιζει δεν χρειαζεται κατι.....το κρος και η καλωδιωση ειναι αλλο θεμα
αλλα η κορνα αν παιζει μενει οπως εχει
(ταπεινη μου γνωμη)......
Εγω το ειπα καθαρα λογω χρονων.Μια χαρα παιζουν.Αλλα για να το λετε εσεις σαν πιο γνωστης τοτε οκ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τα γουφερ (λεμε) μπορει να χρειαστουν νεες αναρτησεις (αν χρειαστουν)
τα τουιτερ δεν θελουν κατι
το κρος οκ.....φρεσκαρεις κατι ......εκει περα των πολλων ετων , τα ποιοτικοτερα υλικα
θα κανουν το ηχειο....πιο ποιοτικο (ως προς τον ηχο του)
Αλλα αν το ηχειο παιζει ..........(its up to u ) να το φρεσκαρεις.-βλετιωσεις....

Reaction score
782
το κρος οκ.....φρεσκαρεις κατι ......εκει περα των πολλων ετων , τα ποιοτικοτερα υλικα
Αλλα αν το ηχειο παιζει ..........(its up to u ) να το φρεσκαρεις.-βλετιωσεις....
Αυτο μας ελειπε να θελουμε τιποτα αναρτησεις στα γουφερ να κλαψουμε.

Reaction score
396
Και το κοστος περιπου;;;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Αυτο μας ελειπε να θελουμε τιποτα αναρτησεις στα γουφερ να κλαψουμε.

αν πας στον γουσετη (η καθε γουσετη) δεν νομιζω να χρειαστεις πολλα για να εχεις μια σχεδον νεα μοναδα.....εχω δει μοναδες 20τιας απιστευτα αριστες......
[DOUBLEPOST=1517253909][/DOUBLEPOST]
Και το κοστος περιπου;;;

αναλογα .............αν χρειαστει (πραγματικα) κατι αλλαγη
ή αν θες να αναβαθμισεις το ηχειο σου
σε αυτο εχει επιπεδα βελτιωσης (απο λιγα ευρω) μεχρι ποσο θα χρειαστει (αν χρειαστει ) να αναβαθμιστουν
κρος καλωδιωση αντικραδασμικη φροντιδα ( υλικων καμπινας) ........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αν δεν εχουν κανιβαλιστει ,δεν εχεις λογο να ασχολησαι.....

Reaction score
38
Δεν παθαίνουν βρε παιδιά τίποτα οι αναρτήσεις των ηχείων ειδικά σε ηχεία αυτής της κατηγορίας τιμής εκτός κ αν έχετε τα ηχεία σας σε καμμία αποθήκη με τίγκα υγρασία ή τα καθαρίζετε με χημικά που είναι ισχυροί διαλύτες (πχ καθαριστικά με οινόπνευμα :eek:)
Υπάρχει το φαινόμενο του πολυμερισμού και της αλλαγής της μοριακής δομής που υφίστανται αντικείμενα που είναι κατασκευασμένα από λάστιχο ή πλαστικό (με αποτέλεσμα το υλικό να σκληραίνει και να γίνεται εύθραυστο) αλλά δεν νομίζω να λαμβάνει χώρα στις αναρτήσεις των ηχείων αφού ούτε αυξομειώσεις θερμοκαρασίας υφίστανται, ούτε βρίσκοναι σε χώρους με υψηλή υγρασία, ούτε έρχονται σε επαφή με ουσίες που μπορεί να αλλοιώσουν τους χημικούς δεσμούς των μορίων του υλικού.
Προσωπικά ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα σε κανένα ηχείο μου.

Reaction score
396
Ακουω μουσικη ξανα και ξανα και μου αρεσει το αποτελεσμα.Ψηλες χαμηλες συχνοτητες στα αυτια μου ακουγονται τελειες.Αλλα παντα υπαρχει το περιθωριο βελτιωσης.Συμβαινει και σε εσας αυτο ή μονο σε μενα;;;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
9e2ff62502ef4e653409e00aef4d192e--klipsch-speakers-techno-gadgets.jpg

η πιο ακραια μοντιφια που (μαλλον) εγινε σε αυτο το ηχειο ....(καποτε) ηταν να παιξει με την κορνα (μιντ) καθετα ,και να βγαλω το τουιτερ εκτος( γιατι δεν χοραγε)....και ανεβαζε ηχο στο ταβανι σαν τα ultra 2...αλλα με πολυ πιο σοβαρες μεσαιες........

Reaction score
396
View attachment 88986
η πιο ακραια μοντιφια που (μαλλον) εγινε σε αυτο το ηχειο ....(καποτε) ηταν να παιξει με την κορνα (μιντ) καθετα ,και να βγαλω το τουιτερ εκτος( γιατι δεν χοραγε)....και ανεβαζε ηχο στο ταβανι σαν τα ultra 2...αλλα με πολυ πιο σοβαρες μεσαιες........
Πωωωωωω.Τι ηχο να εχουν αραγε αυτα με διπλα γουφερ.Μαλλον ονειρο ζωης ειναι το KG 5.5.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Klf30 ειναι :D
Αργύρη απο αυριο ετοιμάσου.
Ετοιμασε τα σύνεργα.
Ερχόμαστε :D

φτιαξε ψυχολογια.....(για αλλου θα τα εχεις) αλλου θα τα βαλεις.......
[DOUBLEPOST=1517513039][/DOUBLEPOST].........οταν θα βγαλει απο το συρταρι το τζουμπιλι του γερου...προς υλοποιηση (η klipsch) .....θα κλαψουνε μανουλες........2 15ιντσα μια κορνα 5ρα για μιντ και μια 1,75 για ψηλα.......

Reaction score
782
φτιαξε ψυχολογια.....(για αλλου θα τα εχεις) αλλου θα τα βαλεις.......
Απο τωρα κανω ονειρα αλλα θα τα καταφέρω θα μπουν σαλονι,που θα παει θα τα βαλω με τσαμπουκά "this is sparta"
Το πολύ πολυ να μου πει η γυναικα "παρτα" χαχαχα.
Θα τα κανουμε καινουρια και θα μπουν στο σημειο που τους αρμόζει και να μπουμπουνανε τον τοπο.
:D

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members