- Reaction score
- 638
Πολυ ρετρο ρε φιλε παρα πολυ ωραιο!!!![]()
![]()
![]()
με τελείως διαφορετικά πλέον παρελκόμενα τη σήμερον ημέρα αλλά έτσι για το "καλό" 2 φώτος από το παρελθόν!!!
θα ακολουθήσουν πρόσφατες!!!
Πολυ ρετρο ρε φιλε παρα πολυ ωραιο!!!![]()
![]()
![]()
με τελείως διαφορετικά πλέον παρελκόμενα τη σήμερον ημέρα αλλά έτσι για το "καλό" 2 φώτος από το παρελθόν!!!
θα ακολουθήσουν πρόσφατες!!!
Ο ενισχυτής φταίει.Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι εδώ και περίπου 20 ημέρες κάτοχος των rp 150m και για την ώρα τα οδηγώ με τον Onkyo A9010, αλλά με τρώει και θέλω να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.
Με ποιον ολοκληρωμένο ενισχυτή λέτε να τα ακούσω καλύτερα;
Ρωτάω γιατί στον ίδιο ενισχυτή είχα τα Wharfedale diamond 10.1 και η δαφορά που έχω καταλάβει από τα klipsch δεν είναι και τρομερή.
Φταίει ο ενισχυτής ή τα αυτιά μου;
Σκεφτόμουν και τους Exposure 1010 ή 2010 για να μπω λίγο και στην Αγγλική σχολή.Ο ενισχυτής φταίει.
Βαλε τους επανω εαν "θνητο" yamaha as1000 (τετοια κατηγορια γενικα ενισχυτη)μπορεις να βρεις σε καλη τιμη μεταχ.και θα δεις ποσο παρα πανω θα πάνε τα ηχεια σου
Εγω θα λεγα οχι.Χωρις να θέλω να σε επηρεασω.Σκεφτόμουν και τους Exposure 1010 ή 2010 για να μπω λίγο και στην Αγγλική σχολή.
Έβλεπα και τον Yamaha RN 402D που έχει και δικτυακά καλούδια και κάποιος φίλος έλεγε ότι παίζει πολύ καλά με αυτόν (και είναι στο εύρος της τιμής που ψάχνω).Εγω θα λεγα οχι.Χωρις να θέλω να σε επηρεασω.
Αν μπορείς να παρεις εναν για δοκιμη καντο.
Η παραπάνω επιλογή που σου πρότεινα,είναι δοκιμασμένη συνταγή που δεν το πίστευα ποσο καλα επαιξαν τα δικά μου που θέλουν και πιο πολύ φαι.
Γενικα τους αγγλικούς ενισχυτες δεν τους πολυ συμπαθώ.
Ειχα naim nait επαιζε ωραια γλυκα αλλα ενιωθα οτι δεν ειχε δυναμικα.
Μια χαρά μηχανημα ειναι για τις ευκολιες και τα χρηματα που ζητάειΈβλεπα και τον Yamaha RN 402D που έχει και δικτυακά καλούδια και κάποιος φίλος έλεγε ότι παίζει πολύ καλά με αυτόν (και είναι στο εύρος της τιμής που ψάχνω).
Εγώ αντίθετα είχα τα RF-82 II και τα Diamond 8.1 σχετικά κοντά (όχι μαζί όμως) και άκουγα δύο τελείως διαφορετικά ηχεία. Όχι μόνο σε όγκο που είναι λογικό αλλά και σε χροιές. Πάντα ακούω τις μεγαλύτερες διαφορές σε αλλαγές ηχείων και από μικρές έως καθόλου σε ενισχυτικά. Τα RF-82 II ήταν πολύ ευαίσθητα σε αλλαγές καλωδίων, ηχείων όχι interconnect. Άλλαζαν πολύ οι χροιές τους, πολύ περισσότερο από αλλαγή ενισχυτή.Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι εδώ και περίπου 20 ημέρες κάτοχος των rp 150m και για την ώρα τα οδηγώ με τον Onkyo A9010, αλλά με τρώει και θέλω να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό.
Με ποιον ολοκληρωμένο ενισχυτή λέτε να τα ακούσω καλύτερα;
Ρωτάω γιατί στον ίδιο ενισχυτή είχα τα Wharfedale diamond ia10.1 και η δαφορά που έχω καταλάβει από τα klipsch δεν είναι και τρομερή.
Φταίει ο ενισχυτής ή τα αυτιά μου;
Λες να δοκιμάσω να αλλάξω τα καλώδια των ηχείων και να δω το φως μου;Εγώ αντίθετα είχα τα RF-82 II και τα Diamond 8.1 σχετικά κοντά (όχι μαζί όμως) και άκουγα δύο τελείως διαφορετικά ηχεία. Όχι μόνο σε όγκο που είναι λογικό αλλά και σε χροιές. Πάντα ακούω τις μεγαλύτερες διαφορές σε αλλαγές ηχείων και από μικρές έως καθόλου σε ενισχυτικά. Τα RF-82 II ήταν πολύ ευαίσθητα σε αλλαγές καλωδίων, ηχείων όχι interconnect. Άλλαζαν πολύ οι χροιές τους, πολύ περισσότερο από αλλαγή ενισχυτή.
Όχι στα τυφλά. Εγώ είχα δανειστεί καλώδια από τον Ορφέα, μπορείς κι εσύ αν έχεις κάποιο κατάστημα κοντά σου. Τελικά δεν κράτησα κανένα, όλα άλλαζαν τις χροιές αρκετά αλλά όλα κάτι χάλαγαν και κάτι έφτιαχναν οπότε δεν είχε νόημα η αγορά τους. Είχα μείνει σε χαμηλή κατηγορία τιμής, όλα κάτω από 100 ευρώ τα 6 (3+3) μέτρα περίπου. Ήταν καλό πείραμα πάντως, τα συγκεκριμένα ηχεία ήταν πολύ πιο ευαίσθητα σε αλλαγές καλωδίων από άλλα που είχα μετά. Θυμάμαι φίλο να το ακούει και να μη πιστεύει πόσο άλλαζε η χροιά του ηχείου.Λες να δοκιμάσω να αλλάξω τα καλώδια των ηχείων και να δω το φως μου;
Δεν νομιζω να σου δωσουν αυτο που ζητας τα καλωδια απο μονα τους.Λες να δοκιμάσω να αλλάξω τα καλώδια των ηχείων και να δω το φως μου;
Αυτό για το εδαφος ξανα πεστοΣτις επιλογές klipsch όλα παίζουν ρόλο. Και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό! Από τα ενισχυτικά έως τα καλώδια, τις μπόρνες, ή το έδαφος.
Αλλάζεις πχ 5 μοίρες την κλήση μεταξύ τους, και παρουσιάζεται άλλο ηχείο! Αυτό το πράγμα δεν το έχω δει σε καμία άλλη επιλογή του ανταγωνισμού!
Έχω πειραματισμό με διαφορά υλικά, από πανί μέχρι χαρτί, όλα την κάνουν ποιο μουντη και τα παράτησαΑυτό με την επένδυση της κόρνας είναι καλό;Αξίζει;;
Και εγώ αυτό παρατήρησα.Ίσως και μια γλυκάδα στο σύνολο.Έχω πειραματισμό με διαφορά υλικά, από πανί μέχρι χαρτί, όλα την κάνουν ποιο μουντη και τα παράτησα
Δεν μου είχε περάσει από τον νου το καουτσούκ, το οποίο ορθώς εφηρμοσαν στα τελευταία μοντέλα τους
- αντικατάστησε την εσωτ. καλωδίωση ίδια με την εξωτερική ( κολλημένα όμως ) , και το ηχοαπορροφητικό με κάποιο καλύτερο ρίκοφον . . . γνήσιο όμως γιατί κυκλοφορούν απομιμήσεις που πολυμερίζονταιΚάτι που χρωστούσα.Οι ειδικοί ας πούν την γνώμη τους.Όσο μπορούν να δούν βεβαια.
.
Dynamat | eBayΈχω πειραματισμό με διαφορά υλικά, από πανί μέχρι χαρτί, όλα την κάνουν ποιο μουντη και τα παράτησα
Δεν μου είχε περάσει από τον νου το καουτσούκ, το οποίο ορθώς εφηρμοσαν στα τελευταία μοντέλα τους