- Reaction score
- 15.469
στο προφιλ μου ειναι ολα ... και στο μια απλη ερωτηση εχει κιε φωτος ...Ποια ηχεια εχεις και ποιον ενισχυτη?
στο προφιλ μου ειναι ολα ... και στο μια απλη ερωτηση εχει κιε φωτος ...Ποια ηχεια εχεις και ποιον ενισχυτη?
RB-81 για surround ?????????χαιρετω την παρεα θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με βαση τοιχου εχει κανεις τα RB 81 ΙΙ γιατι θα τα δουλεψω πισω για surround αλλα δεν βρισκω βαση που τους ταιριαζει .. καποιος καμια ιδεα.?
RF 82 IIRB-81 για surround ?????????
Δηλαδή τα μπροστινά σου τί είναι? Μήπως θα τα θάψεις τα καημένα????
καταλαβα νομιζα οτι ελεγες οτι θα θαψω τα μπροστινα μου ..απλα δεν ηθελα να βαλω διπολα ηθελα ηχειο για να μπορω να τα παιξω και μουσικα με αλλη πηγη ρευματος και επειδη τα εχω ακουσει αρκετες ωρες απο φιλο επελεξα αυτα.αργοτερα μπορει να βαλω διπολα αν εχω τυψεις που θα τα εχω κρεμασμενα ...Προσωπική μου άποψη, πως τα 81 θα τα θάψεις για χρήση surround. Είναι σούπερ ηχεία για κύρια σε χώρους με τα ανάλογα τετραγωνικά.
ok, απλά μιλάμε για ένα ηχείο με τέτοιες δυνατότητες οι οποίες θα μείνουν ανεκμετάλευτες.
Όσο για την ομοιογένεια, δε μιλάμε για την μπροστινή τριάδα αλλά για τα surround.
Προσωπική ξαναλέω άποψη, κρίμα το ηχείο να παίξει σαν surround.
Σωστά σκέπτεσαι, δεν αντιλέγω! Όμως λίγη υπερβολή, κάνει καλό! Με μερικά πράγματα αναγκαζόμαστε να συμβιώσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιβάλλεται λοιπόν να προβλέψουμε την περίπτωση, να μην μετανιώσουμε που δεν κάναμε μία υπέρβαση!
Θα μπορούσες να ψάξεις για RB-51 II ή για RB-61 II αντίστοιχα. Anyway!!! Τα τοποθετείς και βλέπεις....η μελετη ηταν να μπουνε rs 52-rs 62 αλλα για το λογο οτι στα διπολα αποψη μου πρωσοπικη ειναι μια πατεντα και προτιμώ καλύτερα ενα ηχείο στην θέση τους
.
Δύσκολα και αυτά βρίσκονται τα μοντέλα και η διάφορα τιμής μικρή μεταξύ τούς τουλαχιστον στα μικρά δεν θα είχα το θέμα με την βαση ενω τώρα δύσκολα να βρω μου φαίνεται εχω βρει 3 επιλογές αλλά και παλι απίθανο να ταιριάζει.. Αν κάποιος έχει απο αυτές ας μας πει.Θα μπορούσες να ψάξεις για RB-51 II ή για RB-61 II αντίστοιχα. Anyway!!! Τα τοποθετείς και βλέπεις....
Το ενδεχόμενο του να ΜΗΝ σου κάνουν ηχητικά δεν παίζει.... Απλά θα μπορούσες να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με μικρότερο μοντέλο και όγκο. Και αυτά να χρησιμοποιηθούν σε ένα άλλο (π.χ. δεύτερο) σύστημα ως κύρια και να δείξουν τα δόντια τους![]()
ένα γρήγορο ηχείο εκεί μαζί με έναν ενισχυτή με υψηλό damping factor θα κάνει θαύματα . . . . προσοχή στους μικρούς χώρους ( 10 - 17τμ ) διότι εκεί το μπουμάρισμα εμφανίζεται χονδρικά με κεντρική συχνότητα τους 80 κύκλους που σχεδόν όλα τα ηχεία βγάζουν , να μήν πω πως αρκετά βάσης ''φουσκώνουν'' εκεί παραπάνω σε σχέση με τα αντίστοιχα δαπέδου , για να κρύψουν το αναπόφευκτα επερχόμενο άδειασμα χαμηλά