Klipsch Greek club

Reaction score
431
http://www.parts-express.com/dayton-audio-dta-120-class-t-mini-amplifier-60-wpc--300-3800 αυτός σε σχέση με το παραπάνω και τον trends ta-10.1 ποιον θα έπερνες????
Θα έπαιρνα αυτον στο παραπάνω ποστ με το 2022
Επειδή ειναι ολοκληρωμένη κατασκευή με καλή τροφοδοσία και ειχε ικανότητα παροχής ρευματος προς τα ηχεία.
Τον ta-10.1 τον πρωτοαγόρασα μολις κυκλοφόρησε μια δεκαετία πριν και τον έχω συνδεδεμένο με Castle ευαισθησίας 91db/1w/1m και ειναι πολύ γλυκός ενισχυτής και με αυτόν ακούω κάθε μέρα αλλά δεν έχει αρκετή ισχύ, ομως με τα παιδιά στο σπίτι σπανιως ανεβάζω γκάζια για αυτό και ακούω με αυτόν εδώ και δυο χρόνια. Για αυτό και δεν τον προτείνω.
Ομως η κατασκευή με το tripath 2022 μπορεί και δίνει ισχύ και για αυτό τον προτιμώ τον έχω στο εργαστήρι με epos επειδή ειναι μικρός ο χώρος με καλύπτει απόλυτα.Άλλωστε δίνει 45-90 watt αναλόγως φορτίου που ειναι ικανοποιητικά.

Reaction score
60
καλησπερα σε ολους!
μολις παρηγγειλα τα klipsch rd-280f
Εινα η αρχη του συστηματος που θελω να στησω, ισως καποιος εχει τυχει να διβασει το θρεντ μου http://www.avsite.gr/forum/threads/επιλογές-συστήματος.155389/
Εχω ηδη ξεκινησει να κοιταω ενισχυτη. ου προτειναν τον marantz SR6011 κ δειχνει ως αξιολογη επιλογη.
Επομενη αγορα θα ειναι τα πισω rp-250s κατα πασα πιθανοτητα και το κεντρικο 450.
Ο χωρος που θα τοποθετηθουν δεν υπαρχει ακομα (!) θα μπουν σε 2-3 μηνες σε καινουριο χωρο οποτε δεν βιαζομαι για καποια αγορα αλλα θα ηθελα να εχω μια γραμμη αγορων να ακλουθω γιατι ο ενισχυτης θα ειναι με δοσεις μαλλον.
ευχαριστω!

Reaction score
32
καλησπερα σε ολους!
μολις παρηγγειλα τα klipsch rd-280f
Εινα η αρχη του συστηματος που θελω να στησω, ισως καποιος εχει τυχει να διβασει το θρεντ μου http://www.avsite.gr/forum/threads/επιλογές-συστήματος.155389/
Εχω ηδη ξεκινησει να κοιταω ενισχυτη. ου προτειναν τον marantz SR6011 κ δειχνει ως αξιολογη επιλογη.
Επομενη αγορα θα ειναι τα πισω rp-250s κατα πασα πιθανοτητα και το κεντρικο 450.
Ο χωρος που θα τοποθετηθουν δεν υπαρχει ακομα (!) θα μπουν σε 2-3 μηνες σε καινουριο χωρο οποτε δεν βιαζομαι για καποια αγορα αλλα θα ηθελα να εχω μια γραμμη αγορων να ακλουθω γιατι ο ενισχυτης θα ειναι με δοσεις μαλλον.
ευχαριστω!
Ο 6011 είναι καλή επιλογή. Για παραπάνω δύναμη υπάρχει και ο 7010-7011 με κριτικές και στο σκρουτζ και στα ίδια ηχεία με εσένα.

Reaction score
60
Ο 6011 είναι καλή επιλογή. Για παραπάνω δύναμη υπάρχει και ο 7010-7011 με κριτικές και στο σκρουτζ και στα ίδια ηχεία με εσένα.
ανεβαινουν ομως αρκετα σε χρηματα. Δεν εχω βλεψεις για atmos κτλ. τι πρεπει να κοιταω περα απο τα ohm? τα watt/εξοδο στον ενισχυτη πρεπει να ειναι μικροτερα απο των ηχειων για να μη τα καψει ή λεω ο,τι να΄ναι;

Reaction score
32
ανεβαινουν ομως αρκετα σε χρηματα. Δεν εχω βλεψεις για atmos κτλ. τι πρεπει να κοιταω περα απο τα ohm? τα watt/εξοδο στον ενισχυτη πρεπει να ειναι μικροτερα απο των ηχειων για να μη τα καψει ή λεω ο,τι να΄ναι;
Σε στέρεο λειτουργία ο 7010 θα βγάζει περίπου 188w/ch (σύμφωνα με γερμανικό σαιτ που είχε μετρήσει τον 7009). Τα 280F ως προδιαγραφές αναφέρουν 150w RMS και 600w PEAK. Οπότε θα είσαι μια χαρά. Τον 7010 πριν κάμποσο καιρό τον είχαν σε καλύτερη τιμή στην Ελλάδα από ότι τώρα. Εγώ τον πήρα από Amazon Γερμανίας στα ίδια λεφτά με τον 6011 που βρήκες. Ουσιαστικά ο μόνος λόγος που τον προτίμησα έναντι του 6011 που κοιτούσα και εγώ, ήταν τα παραπάνω βατ, γιατί θεώρησα ότι με τα λιγότερα του 6011 ή κάποιων dedicated stereo amplifiers δεν θα έπαιρναν αρκετό ρεύμα τα ηχεία αυτά για να αποδώσουν μεγαλύτερες εντάσεις.

Reaction score
60
Σε στέρεο λειτουργία ο 7010 θα βγάζει περίπου 188w/ch (σύμφωνα με γερμανικό σαιτ που είχε μετρήσει τον 7009). Τα 280F ως προδιαγραφές αναφέρουν 150w RMS και 600w PEAK. Οπότε θα είσαι μια χαρά. Τον 7010 πριν κάμποσο καιρό τον είχαν σε καλύτερη τιμή στην Ελλάδα από ότι τώρα. Εγώ τον πήρα από Amazon Γερμανίας στα ίδια λεφτά με τον 6011 που βρήκες. Ουσιαστικά ο μόνος λόγος που τον προτίμησα έναντι του 6011 που κοιτούσα και εγώ, ήταν τα παραπάνω βατ, γιατί θεώρησα ότι με τα λιγότερα του 6011 ή κάποιων dedicated stereo amplifiers δεν θα έπαιρναν αρκετό ρεύμα τα ηχεία αυτά για να αποδώσουν μεγαλύτερες εντάσεις.
Ελλαδα παιζει 50% πανω η τιμη. Θα κοιταξω και απ´εξω τιμες.
Ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα απο τον 6011 που να αξιζει τετοια διαφορα τιμής; Θα με παει πολυ πισω συην απόκτηση των υπολοίπων ηχειων

Reaction score
1.042
Δεν εχεις γιατι μαλλον δεν εχεις ακουσει! Γεμιζει ολος ο χωρος! Αν ακουσεις δεν ξαναακους χωρις!

Reaction score
2.651
Κι εγώ περιμένω πως και πως πότε θα φτιάξω ένα συστηματάκι 5.1.4.
Για δύο sub χλωμό το βλέπω γιατί θα φάω ξύλο.
Αν με το καλό μετακομίσουμε... :) θα πέσει διπλό supernova. :)

Reaction score
60
Δεν εχεις γιατι μαλλον δεν εχεις ακουσει! Γεμιζει ολος ο χωρος! Αν ακουσεις δεν ξαναακους χωρις!
Θα εχω αρκετούς περιορισμούς στον χωρο μου, εφόσον ο ενίσχυσης θα το υποστηρίζει -εκει που το φτασαμε- τοτε μελλοντικά ισως να το κοιταξω.
Επιστρέφω στους ενισχυτές, στην ιδια κατηγορία με τον 7010 βρηκα και τον Yamaha rx-a2050, καποια γνωμη αναμεσα στους δυο; Ο γιαμαχα δειχνει να ειναι λιγο πιο δυνατός

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
- αφού μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία ( δυνατός ) χωρίς να τα εκθέτει ( μαλακός + γλυκός ) , τι άλλο να ζητήσει κανείς

- yamaha + klipsch = κλασικός συνδυασμός

Reaction score
60
- αφού μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία ( δυνατός ) χωρίς να τα εκθέτει ( μαλακός + γλυκός ) , τι άλλο να ζητήσει κανείς

- yamaha + klipsch = κλασικός συνδυασμός
Τα ιδια ακριβως εχω διαβασει κ για marantz. Και που να βρεις να τους ακούσεις σε ιδια ηχεια...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.465
Τα ιδια ακριβως εχω διαβασει κ για marantz. Και που να βρεις να τους ακούσεις σε ιδια ηχεια...
- εγώ για τα klipsch δίνω μικρό προβάδισμα στον yamaha διότι ο marantz έχει κάπως ποιό προβολική την μεσαία και μεσο-υψηλή , οι οποίες κουράζουν όταν υπάρχουν ατέλειες και σκληράδες στην ηχογράφηση

Reaction score
60
εκανα την ερευνα μου και με μια προχειρη ματια σε γνωστα καταστηματα βρηκα τον sr7011 στα 1400 ευρω και με οσες ατοκες. μαλλον εκει θα καταληξω!

Reaction score
32
Θα εχω αρκετούς περιορισμούς στον χωρο μου, εφόσον ο ενίσχυσης θα το υποστηρίζει -εκει που το φτασαμε- τοτε μελλοντικά ισως να το κοιταξω.
Επιστρέφω στους ενισχυτές, στην ιδια κατηγορία με τον 7010 βρηκα και τον Yamaha rx-a2050, καποια γνωμη αναμεσα στους δυο; Ο γιαμαχα δειχνει να ειναι λιγο πιο δυνατός
Από αγγλικό σαιτ που τέσταρε τον Α2050 βρήκαν ότι βγάζει πραγματικά 177w στα 2 κανάλια. Δηλαδή μια διαφορά περίπου 10w από αυτά που είχε μετρήσει γερμανικό σαιτ για τον SR7009. Αμελητέες διαφορές ουσιαστικά. Ο 7011 που διάβασα ότι βρήκες στα 1400 είναι καλύτερη επιλογή γιατί αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της Marantz ενώ ο 2050 νομίζω είναι 1-2 σκάλες κάτω από το αντίστοιχο κορυφαίο της Yamaha. Και εγώ είχα διαβάσει ότι με Klipsch ταιριάζουν καλά οι Marantz, ενώ δεν είχα ακούσει κάτι παρόμοιο για τους Yamaha. Φαντάζομαι ότι μικρο-διαφορές υπάρχουν θα διορθώνονται με EQ κτλ...

Reaction score
60
Από αγγλικό σαιτ που τέσταρε τον Α2050 βρήκαν ότι βγάζει πραγματικά 177w στα 2 κανάλια. Δηλαδή μια διαφορά περίπου 10w από αυτά που είχε μετρήσει γερμανικό σαιτ για τον SR7009. Αμελητέες διαφορές ουσιαστικά. Ο 7011 που διάβασα ότι βρήκες στα 1400 είναι καλύτερη επιλογή γιατί αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της Marantz ενώ ο 2050 νομίζω είναι 1-2 σκάλες κάτω από το αντίστοιχο κορυφαίο της Yamaha. Και εγώ είχα διαβάσει ότι με Klipsch ταιριάζουν καλά οι Marantz, ενώ δεν είχα ακούσει κάτι παρόμοιο για τους Yamaha. Φαντάζομαι ότι μικρο-διαφορές υπάρχουν θα διορθώνονται με EQ κτλ...
μαλλον για τον marantz παω, να μην το κουραζουμε και πολυ, η τιμη και με ατοκες δοσεις ειναι καθοριστικος παραγοντας. επισης τον θεωρω λιγο πιο ομορφο (lol)

Reaction score
383
καλησπερα , να ρωτησω ...
υπαρχει καποια διαφορα και ποια μεταξυ RF82 και RF82 II
η ειναι τα ιδια ?
θελει καποιος φιλος να πουληση τα rf82 μ ρωτησε τι τιμη να βαλει γιατι δεν ξερει
ειναι σε πολυ καλη κατασταση και σκεφτωμαι να τα παρω γιατι ξερω εχουν παιξει ελαχιστα
τι τιμη να του πω ?

Reaction score
60
δεδομενου οτι το σετ 280f & sr7011 θα μπει για λιγο καιρο σε προσωρινη θεση στο σπιτι που μενω τωρα, υπαρχει καποια αξιοπρεπης αλλα και φτηνη λυση για καλωδια; διαβασα σε αλλα θρεντς για τα Belden 46382 και αλλου για http://www.e-shop.gr/oehlbach-d1c102-speaker-cable-2x-25mm-10m-transparent-p-PER.750863 αξιζουν τιποτα για το συστημα μου ή να μην το σκεφτομαι καν;

Reaction score
383
καλησπερα , να ρωτησω ...
υπαρχει καποια διαφορα και ποια μεταξυ RF82 και RF82 II
η ειναι τα ιδια ?
θελει καποιος φιλος να πουληση τα rf82 μ ρωτησε τι τιμη να βαλει γιατι δεν ξερει
ειναι σε πολυ καλη κατασταση και σκεφτωμαι να τα παρω γιατι ξερω εχουν παιξει ελαχιστα
τι τιμη να του πω ?

μια απαντηση !!
το δωματιο που θα τα βαλω ειναι 7τμ ειναι μικρο ? με ενα ανοιγμα παει στα 10 θα εχω προβλημα ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo