Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 9.434
Σχετικά με το θέμα "φώνασμα" δεν είναι απόλυτο. Σε απ ευθείας αντιπαραβολή με Monitor Audio rs, σε κομμάτια που παρουσίαζαν το πρόβλημα στα rf, περίπου ίδια αντίδραση υπήρχε και στα Μ.Α., μάλλον στο αρχείο βρίσκεται το πρόβλημα. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και η σύνθεση του υπολοίπου συστήματος.Επειδή είναι μεγάλο κατάστημα μπορεί να έχουν και τα RP-260F για δοκιμή, προτείνω να ρωτήσεις αν μπορείς να τα ακούσεις το ένα δίπλα στο άλλο. Είχα τα RF-82 II (με το μαύρο dust cup), έζησα μαζί τους περίπου δύο χρόνια. Είχαν την αμεσότητα και τον όγκο που έχουν τα μεγάλα ηχεία της εταιρείας αλλά φώναζαν αρκετά σε κάποιες (αρκετές) ηχογραφήσεις και στο τέλος τα έδωσα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι διαφορές που άκουσα όταν πειραματίστηκα με καλώδια ηχείων που δανείστηκα από μαγαζί. Διαφορά ακουστή με τις πρώτες νότες που την άκουγες χωρίς προσπάθεια.
[DOUBLEPOST=1514361647][/DOUBLEPOST]
Η γνώμη της αντιπροσωπείας είναι απόλυτη στο ότι, δεν πειράζουμε τίποτα, διότι δεν επεμβαίνουμε ποτέ στις επιλογές του κατασκευαστή.Με τα forte μου ανοιξατε την ορεξη...
Και ύστερα απο πολυ σκεψη μπήκα στην διαδικασία για σκαλισμα στα klf30 και εννοείτε να τα κρατησω και να τα βαλω στο σαλονι και ας εχω μουρμουρα περι ογκου.
Για αρχη λεω να ξεκινησω με βάψιμο καμπίνες(ξέρουμε καποιον που να το κάνει)χρωμα μαυρο piano black η ενα φρεσκαρισμα το μαμα.
Για 2η φαση καινουρια καλωδίωση και ενα refresh τα cross με νεους και πιθανον καλυτερους πυκνωτές, αντιστάσεις(ξερουμε κάποιον επισης για αυτο) Ο Λαιος αναλαμβάνει?
Και τελος να αντικαταστησω τα διαφράγματα των κορνων με τιτανίου.
Τι λετε?
Αν θα κάνεις δουλειά, (κατά την γνώμη μου υπάρχει μεγάλη βελτίωση, δοκιμή πάντα ευπρόσδεκτη, έχω κάνει δηλαδή επέμβαση στα δικά μου από φίλο ), είναι με εξωτερικούς τεχνίτες, ή φίλους του φόρουμ που έχουν τις κατάλληλες γνώσεις.
Last edited: