Ακόμη μόνο το ένα ηχείο έγινε. Θα γίνει και το άλλο σύντομα και θα ακολουθήσουν ακροάσεις.
Θα επιστρατεύσω και τον Atma-sphere S30 καθώς και τον Aaron No.3 Millennium να δούμε όσο καλά θα παίξει το 12ιντσο. Γιατί ουσιαστικά οι μονώσεις έγιναν για τo woofer, πέρα από την αλλαγή των εσωτερικών καλωδιώσεων. Τώρα που τοποθετήθηκε έξω το κροσόβερ, μπορώ να ελέγχω και το roll off του woofer.
25 κιλά έφτασε το Heresy πλέον, από τα 20 κιλά του εργοστασιακού! Δονήσεις και συντονισμοί εξαφανίστηκαν, χωρίς να διαταραχθεί ο ηχητικός χαρακτήρας του ηχείου. Αυτό για όσους διστάζουν!
σαφώς ο συνδυασμός "πίσσα και μαλλί" (όχι πίσσα και πούπουλα :142 κάνει θαύματα στην καμπίνα, έτσι ακριβώς έχω φτιάξει και την καμπίνα του σαμπ μου.
για σένα το μόνο (ίσως) μειονέκτημα είναι η (έστω και ελάχιστη) μείωση του συνολικού εσωτερικού όγκου του ηχείου, αν θεωρήσουμε ότι την είχαν υπολογίσει επακριβώς (πράγμα για το οποίο να μου επιτρέψετε να αμφιβάλω).
Πάντως, υπό ιδανικές συνθήκες, ο όγκος των υλικών αυτών ηχομόνωσης και ηχοαπορρόφησης πρέπει να μετριέται (υπολογίζεται) ώστε ο τελικός ωφέλιμος εσωτερικός όγκος της καμπίνας να είναι ακριβώς ο επιθυμητός. Γι'αυτό κι απλά το αναφέρω.