Klipsch Heresy - Βελτίωση

Reaction score
5.615
Αν υπολογίσουμε τον όγκο του εργοστασιακού κροσόβερ και του αφρολέξ-μαμά, δεν πρέπει να ξεφύγαμε από τον εσωτερικό όγκο της καμπίνας.

Η καμπίνα ήδη δείχνει ότι θέλει να παίξει μπάσο και όχι απλά κρότους όπως πριν. Με τον 300Β τα άκρα είναι κάπως μαζεμένα, γι'αυτό και θα δοκιμάσω και με τον atma και με τον aaron.

Αύριο παραλαμβάνω και το 10ιντσο sealed Audio Physic YaraII για να το συνοδεύσω με τα Heresy.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Μερακλίδικη δουλειά. Μπράβο.

Μια που έκανες όλο αυτό το κόπο, καλό θα ήταν να προσθέσεις δυο νευρώσεις στο εσωτερικό της καμπίνας, ενώνοντας τη μπροστινή με τη πίσω πλευρά και τις πλαϊνές.

Επίσης η προσθήκη περισσότερου ηχοαπορροφητικού ουσιαστικά δρα σαν αύξηση του όγκου της καμπίνας.

Reaction score
5.615
Μπραβο πολυ ωραια δουλεια, και ειμαι σιγουρος οτι παιζει ακομα καλυτερα!
Thanks John. Θα το ακούσεις την Τετάρτη και θα μου πεις. Κρίμα που δεν έχω και κανένα κομμάτι Heresy χωρίς αλλαγμένο κροσόβερ. Έχω αλλάξει κροσόβερ και στα τρία. Αλλά θα ακούσεις με και χωρίς επέμβαση στην καμπίνα.

Reaction score
5.615
Μερακλίδικη δουλειά. Μπράβο.

Μια που έκανες όλο αυτό το κόπο, καλό θα ήταν να προσθέσεις δυο νευρώσεις στο εσωτερικό της καμπίνας, ενώνοντας τη μπροστινή με τη πίσω πλευρά και τις πλαϊνές.

Επίσης η προσθήκη περισσότερου ηχοαπορροφητικού ουσιαστικά δρα σαν αύξηση του όγκου της καμπίνας.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Προτίμησα να μην κάνω περαιτέρω δέσιμο της καμπίνας, βασιζόμενος στη σκέψη ότι ουσιαστικά δεν καταπονείται τόσο πολύ η καμπίνα από το 12ιντσο του Heresy, το οποίο δεν κατεβαίνει χαμηλά. Πιο πολύ ήθελα να αποφύγω την κουτίλα και τους συντονισμούς.

Ως προς το ηχοαπορροφητικό, προσπάθησα να μην ξεφύγω, ώστε να μην επηρεαστεί ο ηχητικός χαρακτήρας του woofer.

Reaction score
5.615
Φίλε flash πολύ θα ήθελα να έρθω να τα ακούσω κι εγώ που με ενδιαφέρει...
Όποτε ανέβεις Θεσσαλονίκη ευχαρίστως. Αφού θες όμως μπότα, όπως έχεις γράψει σε παλιότερα post, μάλλον στο δωμάτιο με τα ATC SCM40 θα σε πάω!

Reaction score
2.566
Όχι όχι, τα χέρεσυ θέλω να δω τί χαμηλό καταφέρνουν να βγάλουν, τα atc ξέρω...
Κι εσύ Θεσ/κη ?? Βρε τί έχω πάθει...ότι και να με ενδιαφέρει να δω-ακούσω από κοντά βρίσκεται είτε Θεσ/κη είτε Κρήτη!
Αν λάβουμε υπόψη τον πληθυσμό της Αθήνας, στατιστικώς και μόνο...πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης...
Thanks πάντως για την διάθεση!!:107:

Reaction score
5.615
Σε θυμάμαι, σου είχα στείλει τα risers για τα δικά σου Heresy, όταν ακόμη τα είχες. Από αυτά τα καρυδί τα είχα βγάλει τότε.

Εφόσον θέλεις να έχεις χαμηλό και θέλεις να παραμείνεις στη σειρά της Heritage, μάλλον για Cornwall είσαι. Δεν το έχω ακούσει όμως.

Η δική μου πρόθεση ήταν να βελτιωθεί όσο μπορεί το Heresy ώστε να εκτελεί χρέη δορυφόρου με συνοδεία sub. Απλά απαιτείται ταχύτατο sub για να κυνηγάει την κόρνα. Επίσης τα Heresy είναι εξαιρετικά για home cinema, κατόπιν σωστής επιλογής τελικών.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos