Klipsch Home Cinema

Reaction score
5.663
Έχεις χάσει επεισόδια, έβαλα φωτιστικά οροφής, όχι πως τα πολυανάβω βέβαια :102:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Klipsch Home Cinema

Δεν είναι πολλά τα 4 sub? εγώ με δύο και πάλι.......

Reaction score
5.663
Re: Απάντηση: Klipsch Home Cinema

Δεν είναι πολλά τα 4 sub? εγώ με δύο και πάλι.......
Στόχος δεν είναι το μπουμπουνητό, που σίγουρα το επιτυγχάνει και ένα ή δύο ισχυρά sub, αλλά το παχύ στρώμα χαμηλού. Αυτό μόνο από πολλαπλά sub που παίζουν στο ρελαντί το έχω καταφέρει. Παράλληλα οι παραμορφώσεις διατηρούνται σε χαμηλά επίπεδα, αφού κανένα sub δεν ζορίζεται. Και καθώς τα sub καταλαμβάνουν όλο το πλάτος της οθόνης, νιώθεις να έρχεται το τσουνάμι κατ᾽ευθείαν μέσα από την ταινία κι όχι απλά να γεμίζει ο χώρος από μπάσο.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αυτό δεν το είχα σκεφθεί, θα προσπαθήσω και με τα δικά μου, παλιά το είχα δοκιμάσει, αλλά δεν μου άρεσε η εκτόξευση του Απόλλων 13, και έτσι το έχω να μπουμπουνάει λίγο
ώστε όταν τα δίνει ο Απόλλων 13 να σε φοβίζει.

Reaction score
5.663
Έκανα λίγο downsizing στο σύστημα. Ταυτόχρονα έφερα τα Purity από το γραφείο, στέλνοντας το σήμα μέσω Zone2 του Yamaha Z7 για ακρόαση cd και ράδιο. Πηγή παραμένει το Pioneer 91. Προστέθηκε και το tuner Yamaha 497.

Reaction score
5.663
Ο νέος προβολέας στήθηκε πανεύκολα στη θέση του παλιού χρησιμοποιώντας την ίδια βάση Vogels 6545.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.333

Καλοθέατος!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.886

Καλησπέρα!!Με γειές το καινούργιο σου προβόλι-πολλές καλές ταινίες να απολαύσεις!
Μήπως είδες κανέναν άλλο προβολέα σ'αυτήν την κατηγορία τιμής όπως Epson eh-tw5500
Optoma hd-82,BenQ W6000(αρκετά φθηνότεροι)για σύγκριση;;;
Υ.Γ1 Όταν βλέπεις ταινίες δεν σε ενοχλούν τα φωτάκια από τα μηχανήματα;;;
Υ.Γ2 Έχεις τον ίδιο προβολέα με τον Κώστα Κεφάλα.Στην θέση σου θα τον ρωτούσα αρκετά γιατί ήδη τον ξέρει καλά:140:
όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχει να σου πει:437:

Reaction score
15.548

Καλοριζικο και το προβολι....θα το ευχαριστηθεις..:126:
Τι ειχες πριν..?

Με το παχυ στρωμα χαμηλου τι γινετε...
....ισχυει ακομα η παιζεις νορμαλ...:118:

Reaction score
5.663
Re: Απάντηση: Klipsch Home Cinema

μεγεια σου Γιάννη, πες μας εντυπώσεις.
Ευχαριστώ! Πολύ ευχαριστημένος με τον 4000. Στη ρύθμιση Cinema1 το χρώμα της επιδερμίδας πολύ σωστό. Γενικά τα χρώματα με εντυπωσίασαν με την πυκνότητά τους.

Η φωτεινότητα και τα λευκά υπεράνω κριτικής. Στα μαύρα θα μπορούσε καλύτερα, αλλά γενικά ικανοποιεί.

Ο θόρυβος του ανεμιστήρα σε χαμηλά επίπεδα.

Ξεδιπλώνει τις αρετές του επιτέλους το Pioneer 91, ανάλυση συνδυασμένη με χρώματα γλυκά και κίνηση νεράκι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962